Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 12, 2013 17:13 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Jak tylko jest co pokazać to pokazujemy.Jeśli w ten sposób zachęcimy do kupienia sprawdzonego towaru to tym bardziej warto. :1luvu:
A jak się zaprezentował domek dla Lusi :?:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt kwi 12, 2013 17:36 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Ewciu, okazało się że tylko jeden domek się zaprezentował, drugi nie dotarł wczoraj na "prezentację" ;)
Pierwszy podobno całkiem nieźle, Lusia mieszkałaby aż w Warszawie. Bardzo króciutko rozmawiałam z Iv, zabiegana jest. Jutro będę wiedzieć więcej. Wreszcie mogę chwilę odsapnąć od pracy. Jak tylko nadrobię sen, może porobię jakieś zakładki. Lubię robić zakładki :)
Idziemy jutro z wizytą do FIVkowych diamentowych chłopaków, może uda się wpaść do Lusi także? Zobaczymy :)
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt kwi 12, 2013 17:39 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

To tak jak ja sadzić kwiatki. Właśnie kopię w balkonowym ogródku i sadzę krzaki róż. Fajna sprawa i ubrudzić się można i nikt nie ma ci tego za złe :wink:
A Warszawa ode mnie to jakieś 150 -170 km :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 12, 2013 17:55 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

wiiwii pisze:Ewciu, okazało się że tylko jeden domek się zaprezentował, drugi nie dotarł wczoraj na "prezentację" ;)
Pierwszy podobno całkiem nieźle, Lusia mieszkałaby aż w Warszawie. Bardzo króciutko rozmawiałam z Iv, zabiegana jest. Jutro będę wiedzieć więcej. Wreszcie mogę chwilę odsapnąć od pracy. Jak tylko nadrobię sen, może porobię jakieś zakładki. Lubię robić zakładki :)
Idziemy jutro z wizytą do FIVkowych diamentowych chłopaków, może uda się wpaść do Lusi także? Zobaczymy :)

Nasza Lusia- Warszawianka (odpukac zeby nie zapeszyc) ;) Bedziemy mocno trzymaly kciuki aby sie powiodlo :ok:
Jak sie uda do Lusi zajrzec to wyglaskaj Malenka :kotek: od Cioteczek, bo my tu codzien zagladamy i mocno kciuki trzymamy :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt kwi 12, 2013 18:06 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Tak jest - potwierdzam! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 12, 2013 20:52 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

tabo10 pisze:ja to prawdziwy krawiecki antytalent jestem :oops:
nie bardzo wiem jak mam mierzyć :?

obwód jakby ok.45cm,wys.14-15cm,średnica spodeczka pod imbryczkiem 15cm (to taki imbryczek stawiany na filiżance,a filiżanka na spodku).Jest w tle na zdjęciu w poniższym linku (zestaw herbaciany Romantic Roses-proszę kliknąć w zdjęcie:)

http://www.porcelanavillaitalia.pl/inde ... dla-6-osob

ponawiam pytanie i poproszę o odpowiedź na PW,jeśli nadejdzie:)

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Sob kwi 13, 2013 17:03 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Jak najbardziej można zamówić ogrzewacz na imbryk w podanych wymiarach - edu już wie i przyjęła zamówienie :)

Nie starczyło mi już sił dziś na wizytę u Lusi. Wieści głoszą, że Lusia ma się dobrze, jest naświetlana, masowana i czule całowana przez opiekunkę. Rośnie jak na drożdżach kociątko...
Byłyśmy z Iwonką u diamentowo-szafirowych chłopaków i u przystojniaka Rysia. Relacja wkrótce na wątku czarnuszków :)
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Post » Nie kwi 14, 2013 20:02 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

wiiwii pisze:Jak najbardziej można zamówić ogrzewacz na imbryk w podanych wymiarach - edu już wie i przyjęła zamówienie :)

cieszę się,że jest taka możliwość,ale jeszcze muszę wiedzieć ile taka impreza będzie kosztowała,zanim ostatecznie się zdecyduję,niestety trochę kiepsko z kasą ostatnio :roll:

tabo10

Post » Śro kwi 17, 2013 19:36 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Jak dla forumowicza cena byłaby 29 zł. Co Ty na to :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Pt kwi 19, 2013 14:48 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

to ja poproszę :D ,czy mogłabym wybrać kolor i kształt kota?
i czy udałoby się uszyć wg zdjęcia imbryczka,który zamieściłam w poście wyżej?

tabo10

Post » Pt kwi 19, 2013 20:17 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Tabo, teraz ja antytalent nie rozumiem :roll:
Co to znaczy wg zdjęcia? Rozmiar, jaki podałaś to jest wysokość samego imbryczka, bez filiżanki pod spodem i to ma być na sam imbryczek? Czy chciałabyś na całość tak, żeby przykrywało filiżankę również?
Kolor możesz wybrać z trzech krateczek (czerwony, żółty, niebieski), ew może być też jasnofioletowy w czarne kropeczki; Kształt kota byłby taki jak na jajko, wszystkie są jednakowe, co masz na myśli?
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Sob kwi 20, 2013 16:40 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

Hopsa!
Bazarek wciąż czynny!
Niebawem dodam zakładki :)

wiiwii

Post » Śro kwi 24, 2013 11:45 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

edu pisze:Tabo, teraz ja antytalent nie rozumiem :roll:
Co to znaczy wg zdjęcia? Rozmiar, jaki podałaś to jest wysokość samego imbryczka, bez filiżanki pod spodem i to ma być na sam imbryczek? Czy chciałabyś na całość tak, żeby przykrywało filiżankę również?
Kolor możesz wybrać z trzech krateczek (czerwony, żółty, niebieski), ew może być też jasnofioletowy w czarne kropeczki; Kształt kota byłby taki jak na jajko, wszystkie są jednakowe, co masz na myśli?

Poproszę na całość , tak ,aby przykrywało też filizankę (w linku na zdjęciu pokazana całość imbryk+filiżanka,na ktorą szukam ogrzewacza).I jeszcze jedno pyt.:czy ogrzewacz mógłby być/jest pikowany/pogrubiony,żeby dłużej trzymał ciepło) .
Kolor jasnofioletowy w czarne kropeczki , a kształt kota wg mnie był różny ze względu na różnie ułoszone uszy :mrgreen: poproszę do góry.

tabo10

Post » Śro kwi 24, 2013 11:53 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

OK, zamówienie przyjęte :D . Wybiorę się jeszcze gdzieś do sklepu, żeby dokładniej obejrzeć i wymierzyć.
W środku będzie oczywiście ocieplina.
Postaram się jak najprędzej, ale czy jest jakiś deadline?
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Czw kwi 25, 2013 19:19 Re: Unikalne cudeńka dla Lusi z niedowładem

absolutnie nie. czekam cierpliwie,pracuj spokojnie- byle pięknie wyszło! :D
i zobaczenie w jakimś sklepie przez Ciebie osobiście byłoby super,bo ja za te moje mierzenie nie ręczę :oops:
jak już będzie gotowe ,daj znać na PW proszę-gdybym tu długo nie zaglądała i zgubiła wątek...

tabo10

[poprzednia][następna]