A jak się zaprezentował domek dla Lusi

Moderator: Moderatorzy
wiiwii pisze:Ewciu, okazało się że tylko jeden domek się zaprezentował, drugi nie dotarł wczoraj na "prezentację"
Pierwszy podobno całkiem nieźle, Lusia mieszkałaby aż w Warszawie. Bardzo króciutko rozmawiałam z Iv, zabiegana jest. Jutro będę wiedzieć więcej. Wreszcie mogę chwilę odsapnąć od pracy. Jak tylko nadrobię sen, może porobię jakieś zakładki. Lubię robić zakładki
Idziemy jutro z wizytą do FIVkowych diamentowych chłopaków, może uda się wpaść do Lusi także? Zobaczymy
tabo10 pisze:ja to prawdziwy krawiecki antytalent jestem![]()
nie bardzo wiem jak mam mierzyć![]()
obwód jakby ok.45cm,wys.14-15cm,średnica spodeczka pod imbryczkiem 15cm (to taki imbryczek stawiany na filiżance,a filiżanka na spodku).Jest w tle na zdjęciu w poniższym linku (zestaw herbaciany Romantic Roses-proszę kliknąć w zdjęcie:)
http://www.porcelanavillaitalia.pl/inde ... dla-6-osob
wiiwii pisze:Jak najbardziej można zamówić ogrzewacz na imbryk w podanych wymiarach - edu już wie i przyjęła zamówienie
edu pisze:Tabo, teraz ja antytalent nie rozumiem![]()
Co to znaczy wg zdjęcia? Rozmiar, jaki podałaś to jest wysokość samego imbryczka, bez filiżanki pod spodem i to ma być na sam imbryczek? Czy chciałabyś na całość tak, żeby przykrywało filiżankę również?
Kolor możesz wybrać z trzech krateczek (czerwony, żółty, niebieski), ew może być też jasnofioletowy w czarne kropeczki; Kształt kota byłby taki jak na jajko, wszystkie są jednakowe, co masz na myśli?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości