a Rysia jak się obudzi to siedzi dłuższą chwilę i paczy się w jeden punkt tak bez przytomności

Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:jak Bella wstaje taka zaspana ja Sofisia to córa mówi, że jest "pognieciona"
a Rysia jak się obudzi to siedzi dłuższą chwilę i paczy się w jeden punkt tak bez przytomności
isabell36 pisze:Bella zaprasza konkurencję do walki![]()
Kociara82 pisze: No, ok, sliczny ogonek, a kota gdzie? Czy to tylko samogon?
isabell36 pisze:jak Bella wstaje taka zaspana ja Sofisia to córa mówi, że jest "pognieciona"
Thorkatt pisze:U nas Bestla jak wstaje to mówimy że " cała w piżamce"
isabell36 pisze:Thorkatt pisze:U nas Bestla jak wstaje to mówimy że " cała w piżamce"
chcemy zdjęcie "w pidżamce"![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:to zeby nie bylo nieporozumien, mam propozycje: fotki konkursowe wysylajcie wylacznie do Basi, nie wstawiajcie na watku. Natomiast mysle, ze jak ktos ma ochote poza konkurencja wrzucic tu jakas fote w tym temacie to niech napisze wyraznie nad fotka: POZA KONKURSEM
Wtedy glosujacych to nie zmyli, nie bedzie haosu i nowe osoby tez polapia sie co jest co i gdzie
Ulatwicie tez zadanie Kicie, bo odszukiwanie potem na watku fot konkursowych moze byc czasem klopotliwe. Nie utrudniajcie dziewczynie na poczatek tego zadaniaProwadzenie tego konkursu i tak nie jest latwa sprawa. wymaga cierpliwosci, samodyscypliny... To przyjemna zabawa ale przy okazji ciezka praca
Dlatego proponuje, bysmy sie wszyscy wspolnymi silami postarali trzymac regulaminu i nie utrudniac Basi zadania
Zglaszam sie na ochotnika do podliczania punktow
Thorkatt pisze:isabell36 pisze:Thorkatt pisze:U nas Bestla jak wstaje to mówimy że " cała w piżamce"
![]()
![]()
To nie przystoi . Bestla sie nie zgodzi, ona 3 dni temu 3 lata skończyła![]()
Nie udaje sie też uchwycić momentu, gdy Bestla ziewa obok Algusi, Alga jej pyszczek paca łapą, a wyglada jakby młoda ruda ziewając zasłaniała sobie usteczka.
Thorkatt pisze:isabell36 pisze:Thorkatt pisze:U nas Bestla jak wstaje to mówimy że " cała w piżamce"
![]()
![]()
To nie przystoi . Bestla sie nie zgodzi, ona 3 dni temu 3 lata skończyła![]()
Nie udaje sie też uchwycić momentu, gdy Bestla ziewa obok Algusi, Alga jej pyszczek paca łapą, a wyglada jakby młoda ruda ziewając zasłaniała sobie usteczka.
KITA - RZESZÓW pisze:EVA2406 pisze:A ja tylko chciałam dopytać, czy wstawiamy zdjęcia na wątek, czy, tak jak było do tej pory, wysyłamy na maila? Bo widzę, że każdy wstawia........ja też mogę?
Pewnie, że możesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości