ciotka59 pisze:Kacperku, jakiego Ty masz puchatego, miźnego, słodkiego pysiaaa
Bo to jakiś przodek ,sto pokoleń wstecz, był pewnie persem.......ten lekko plaskaty nosek też trochę to sugeruje

Moderator: Moderatorzy
ciotka59 pisze:Kacperku, jakiego Ty masz puchatego, miźnego, słodkiego pysiaaa
Kociara82 pisze:zrobilam ankiete dotyczaca kategorii wyborow majowych, zapraszam do wziecia udzialu w tej ankiecie, bo nie wiem, co wybrac...
Kociara82 pisze:Kasia, nie wiem.... Myslalam o czyms w tym stylu, ale to troche glupie mi sie wydaje... Natomiast nie wiem, czy jest gdzies taki watek: dla tych, ktorzy odeszli.... wspomnieniowy, cos w rodzaju takiego miauowego cmentarza, gdzie mozna przyjsc, wrzucic zdjecie ukochanego kota, ktory juz za TM jest, powspominac, zapalic wirtualnego znicza, wyplakac sie... Szukalam w KOCIM ABC, ale nie znalazlam...
Kociara82 pisze:Kasia, nie wiem.... Myslalam o czyms w tym stylu, ale to troche glupie mi sie wydaje... Natomiast nie wiem, czy jest gdzies taki watek: dla tych, ktorzy odeszli.... wspomnieniowy, cos w rodzaju takiego miauowego cmentarza, gdzie mozna przyjsc, wrzucic zdjecie ukochanego kota, ktory juz za TM jest, powspominac, zapalic wirtualnego znicza, wyplakac sie... Szukalam w KOCIM ABC, ale nie znalazlam...
Kociara82 pisze:robilam ankiete dotyczaca kategorii wyborow majowych, zapraszam do wziecia udzialu w tej ankiecie, bo nie wiem, co wybrac...
ewa_mrau pisze:a jak to zrobić co by wziąć udział w ankiecie?
... mry!
Kociara82 pisze:.mry!
sa takie jakby kolka obok kategorii, klikasz w jedno z kolek, w ten sposob zaznaczasz opcje ktora proponujesz i potem dajesz "wyslij".
...mry!
Szura-najmysi mama pisze:Kociara82 pisze:robilam ankiete dotyczaca kategorii wyborow majowych, zapraszam do wziecia udzialu w tej ankiecie, bo nie wiem, co wybrac...ewa_mrau pisze:a jak to zrobić co by wziąć udział w ankiecie?
... mry!Kociara82 pisze:.mry!
sa takie jakby kolka obok kategorii, klikasz w jedno z kolek, w ten sposob zaznaczasz opcje ktora proponujesz i potem dajesz "wyslij".
...mry!
Ja nie kumam zupełnie![]()
![]()
Poproszę wytlumaczyć mi bardziej łopatologicznie, jak krowie na rowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości