Moderator: Moderatorzy
Kicorek pisze:
Troszkę większe fotki Hestii wysłałam, nie wiem, dlaczego są wstawione takie malutkie.
dinzoo pisze:ciesz się, że w ogóle są, ja fotki moich kotek wysłałam już 7.03 a nadal nie sa wstawione![]()
Kicorek pisze:Ja chyba wysyłałam w podobnym terminie.
Głosowanie już od jutra, prawda? To zdjęcia pewnie dziś się pojawią
jasdor pisze:Prosze mnie ująć na liście fundatorów nagród dla kociczek i kocurków z miejsc od I do III jak poprzednio. Kociaki dostaną zabawki.
Jeśli ktoś nie będzie chciał, albo wygra kotek, który już nagrodę zabawkową otrzymał Duża może zrzec się zabawek na konto wybranego przez siebie innego kotka (tak było tym razem i wszystkim bardzo dziękuję w imieniu innych obdarowanych) .
Jeśli mi czas pozwoli to zabawkami chciałabym uhonorować też te kotki, które otrzymają najmniej głosów
A nie można ich umieścić jedna pod drugą, jak pozostałe? Chico też został zmniejszony, ale nie aż tak jak jego matkaKociara82 pisze:Kicorek pisze:
Troszkę większe fotki Hestii wysłałam, nie wiem, dlaczego są wstawione takie malutkie.
za duze byly te fotki, dlatego zmniejszylam, zeby nie rozwalaly ramki forum
Kicorek pisze:A nie można ich umieścić jedna pod drugą, jak pozostałe? Chico też został zmniejszony, ale nie aż tak jak jego matkaKociara82 pisze:Kicorek pisze:
za duze byly te fotki, dlatego zmniejszylam, zeby nie rozwalaly ramki forum
Dobra, o terminach doczytałam
dagmara-olga pisze:a Kefira i jego wpłaty nadal nie ma....
ciotka59 pisze:A Batman ma piękne źreniceKurcze, przestraszyć się można zaglądając do szafy, która łypie takimi źrenicami
![]()
Wieloryb jest zjawiskowy, kot z pyłu księżycowego i białej farby Dulux
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości