zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 20:00 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Na pierwszej stronie abrazo zielone
Obrazek, Obrazek

Jutro też zrobię zdjęcie szaro - fioletowego już gotowego na zmianę właściciela :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Wto lut 14, 2012 20:01 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

ja poproszę komin duży do swobodnego okręcenia na 2 razy, akryl 100%, wzór ażurowy za 20zł :), poproszę na PW dane do przelewu
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Wto lut 14, 2012 20:20 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

sylwia1982 pisze:ja poproszę komin duży do swobodnego okręcenia na 2 razy, akryl 100%, wzór ażurowy za 20zł :), poproszę na PW dane do przelewu

Wysłałam pw.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Wto lut 14, 2012 20:35 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Walentynkowo :1luvu:
Obrazek
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto lut 14, 2012 20:47 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

:ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto lut 14, 2012 20:50 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

nie przepadam za zielonym ale piekna ta chusta

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Śro lut 15, 2012 7:12 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

zapraszam na zakupy
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro lut 15, 2012 10:22 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

A tutaj wspomniane wcześniej abrazo popielato bordowe ( kolor najbardziej zbliżony na manekinie) Włóczka akryl z włoskiem
Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek

Zapraszam :)
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro lut 15, 2012 10:34 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

czy zielone abrazo to też włóczka z włoskiem?
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro lut 15, 2012 10:41 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

tak, z ale o wiele mniej niż tiftik
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro lut 15, 2012 17:43 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

No dobra, to ja skladam zamówienie na chustę, czerwoną. Z tych włóczek, które mi pokazywalaś - angora o numerze 106.. Siostra sobie zażyczyla :D

A ja będę myśleć, bo moja potrzeba posiadania kolorowego czegoś na zimę zostala zaspokojona po części wczoraj - za 8 zl w lumpeksie kupilam bardzo korororororowy szalik i czarną chustę (na wagę były :D )
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw lut 16, 2012 7:10 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

częstować się kto jaki lubi :D
Obrazek, Obrazek

Ja lubię z lukerem :mrgreen:
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw lut 16, 2012 10:23 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

KaleidoStar pisze:No dobra, to ja skladam zamówienie na chustę, czerwoną. Z tych włóczek, które mi pokazywalaś - angora o numerze 106.. Siostra sobie zażyczyla :D

A ja będę myśleć, bo moja potrzeba posiadania kolorowego czegoś na zimę zostala zaspokojona po części wczoraj - za 8 zl w lumpeksie kupilam bardzo korororororowy szalik i czarną chustę (na wagę były :D )

czerwone zamówione :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw lut 16, 2012 10:50 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Piękne rzeczy...
Pytania mam dwa. Czy ceny podane na pierwszej stronie - to wywoławcze są czy "kup teraz"? I czy zielone abrazo jest z wełny czy z czegoś "niegryzącego"?

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Czw lut 16, 2012 11:15 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Pytania mam dwa. Czy ceny podane na pierwszej stronie - to wywoławcze są czy "kup teraz"?

tak, kup teraz

I czy zielone abrazo jest z wełny czy z czegoś "niegryzącego"?

i to jest trudne pytanie.

Jak już pisałam, gryzienie jest sprawą indywidualną mnie gryzie wełna, ostatnio córce robiłam z merynosa grubego, mnie drapało a córkę nie :D
Abrazo wykonane z angory batik,
opis włóczki
Włóczka będąca mieszanką moheru oraz akrylu. Posiada krótki moherowy włosek.Nadaje się na wszystkie jesienno-zimowe dzianiny. Producent zaleca pranie ręczne w temperaturze 30 stopni C. mnie nie gryzie
Zazwyczaj doradzam jak ktoś jest bardzo wyczulony na drapanie wizytę w pasmanterii, poproszenie o daną włóczkę i wymizianie się nią ( ja tak robię :D , panie w mojej pasmanterii nie gniewają się ).
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia][następna]