Zasłoń okna, otwórz serce.... NOWOŚCI! cudne modne rolety...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 17:29 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:Kochane poproszę o pozytywy długiego + komentarza w linku moim podpisie na Radomszczankę Roku :mrgreen:

dzię o 24.00 koniec komentowania.... potem głosowanie :ok:
:!: :!: :!:
krynia08

Post » Pon mar 07, 2011 17:31 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

dzięki, krynia :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon mar 07, 2011 19:02 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

halinka1403 pisze:Ja ostatnio trochę do tyłu jestem ,bo albo klienci , albo goście ,albo mi internet muli ( franca jedna) :mrgreen:
Ale czytam i gdzieś się doczytałam,że nasza Ania potrzebuje 2 niebieskie firanki, do swoich lambrekinów :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Więc donoszę,że posiadam taką firankę,jaka była pod nr.1.
Aniu, jezeli się zdecydujesz , to dawaj wymiary i szyjemy. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Na kasę ,w razie co też możemy poczekać. :
ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Nie namawiam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale sezon przedświąteczny się zaczął, i póżniej może nie być albo będą droższa. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Halinka!
Fakt, nabyłabym dwóch firanków niebieskich, ale zmierzę jutro, albowiem mi się dzisiaj nie chce :oops:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon mar 07, 2011 19:05 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:dzięki, krynia :1luvu:

Hanulka!
Sorry, że tu, ale mi się nie chce grzebać po bazarkach. Tenisówki i serwetka są u mnie w domu, przeleżały się na poczcie, dowiedziałam się dopiero dostając drugie awizo (ciekawe, co się stało z pierwszym?)
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon mar 07, 2011 19:17 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

AniaWrocław pisze:

Hanulka!
Sorry, że tu, ale mi się nie chce grzebać po bazarkach. Tenisówki i serwetka są u mnie w domu, przeleżały się na poczcie, dowiedziałam się dopiero dostając drugie awizo (ciekawe, co się stało z pierwszym?)

ufff.. no to cudnie... widać chciały se odpocząć po podróży :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 07, 2011 19:19 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:
AniaWrocław pisze:

Hanulka!

ufff.. no to cudnie... widać chciały se odpocząć po podróży :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Możebnie :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon mar 07, 2011 19:22 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

kurdę, tak patrzę na ten obecny nr jeden :roll: i chyba nikt go nie kupi... taka szmata wisi.. :cry:

a ja nie mam w domu karniszy :( :( :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 07, 2011 19:23 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:kurdę, tak patrzę na ten obecny nr jeden :roll: i chyba nikt go nie kupi... taka szmata wisi.. :cry:

A dlaczego?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon mar 07, 2011 19:28 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

bo firan nie mam, okna gołe.. taka moda w mieście Łodzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

a niech siee gapiom... tyle ich... :mrgreen: :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 07, 2011 19:33 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:bo firan nie mam, okna gołe.. taka moda w mieście Łodzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

To u Ciebie jak w Holandii! Ty może zacznij zbierać nie na drapak ino na karnisze???
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon mar 07, 2011 19:36 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

AniaWrocław pisze:
Hanulka pisze:bo firan nie mam, okna gołe.. taka moda w mieście Łodzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

To u Ciebie jak w Holandii! Ty może zacznij zbierać nie na drapak ino na karnisze???

nie chcem karniszy... żaluzje wystarczom.. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: i ciiii... 8) nie róbmy antyreklamy.... :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 07, 2011 19:37 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:
AniaWrocław pisze:

nie chcem karniszy... żaluzje wystarczom.. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: i ciiii... 8) nie róbmy antyreklamy.... :mrgreen:

No właśnie, bo się zacznę poważnie zastanawiać nad sensownością zakupu :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon mar 07, 2011 19:46 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Firany, lambrekiny.. nowe, cudne, komu, komu :?: :?: :?: :?:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 07, 2011 20:12 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:Kochane poproszę o pozytywy długiego + komentarza w linku moim podpisie na Radomszczankę Roku :mrgreen:

dzię o 24.00 koniec komentowania.... potem głosowanie :ok:

Wyklikałam wszystkie pozytywy chyba 16 :mrgreen: , ale komentarzy to ja pisać nie umieju :(

Sprzedawać, sprzedawać te firany, nie leniuchować :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon mar 07, 2011 20:52 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:kurdę, tak patrzę na ten obecny nr jeden :roll: i chyba nikt go nie kupi... taka szmata wisi.. :cry:

to nie jest szmata :!: tylko na bardzo małe okno , nie umarszczona to i zdjecie lichusie :mrgreen:
krynia08

[poprzednia][następna]