Hanulka pisze:Kochane poproszę o pozytywy długiego + komentarza w linku moim podpisie na Radomszczankę Roku![]()
dzię o 24.00 koniec komentowania.... potem głosowanie

Moderator: Moderatorzy
Hanulka pisze:Kochane poproszę o pozytywy długiego + komentarza w linku moim podpisie na Radomszczankę Roku![]()
halinka1403 pisze:Ja ostatnio trochę do tyłu jestem ,bo albo klienci , albo goście ,albo mi internet muli ( franca jedna)![]()
Ale czytam i gdzieś się doczytałam,że nasza Ania potrzebuje 2 niebieskie firanki, do swoich lambrekinów![]()
![]()
![]()
Więc donoszę,że posiadam taką firankę,jaka była pod nr.1.
Aniu, jezeli się zdecydujesz , to dawaj wymiary i szyjemy.![]()
![]()
![]()
Na kasę ,w razie co też możemy poczekać. :
ryk:![]()
![]()
![]()
Nie namawiam![]()
![]()
![]()
![]()
ale sezon przedświąteczny się zaczął, i póżniej może nie być albo będą droższa.
![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:dzięki, krynia
AniaWrocław pisze:Hanulka pisze:dzięki, krynia
Hanulka!
Sorry, że tu, ale mi się nie chce grzebać po bazarkach. Tenisówki i serwetka są u mnie w domu, przeleżały się na poczcie, dowiedziałam się dopiero dostając drugie awizo (ciekawe, co się stało z pierwszym?)
Hanulka pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka pisze:dzięki, krynia
Hanulka!
Sorry, że tu, ale mi się nie chce grzebać po bazarkach. Tenisówki i serwetka są u mnie w domu, przeleżały się na poczcie, dowiedziałam się dopiero dostając drugie awizo (ciekawe, co się stało z pierwszym?)
ufff.. no to cudnie... widać chciały se odpocząć po podróży![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:kurdę, tak patrzę na ten obecny nr jedeni chyba nikt go nie kupi... taka szmata wisi..
![]()
a ja nie mam w domu karniszy![]()
![]()
Hanulka pisze:bo firan nie mam, okna gołe.. taka moda w mieście Łodzi![]()
![]()
![]()
![]()
a niech siee gapiom... tyle ich...![]()
AniaWrocław pisze:Hanulka pisze:bo firan nie mam, okna gołe.. taka moda w mieście Łodzi![]()
![]()
![]()
![]()
To u Ciebie jak w Holandii! Ty może zacznij zbierać nie na drapak ino na karnisze???
Hanulka pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka pisze:bo firan nie mam, okna gołe.. taka moda w mieście Łodzi![]()
![]()
![]()
![]()
To u Ciebie jak w Holandii! Ty może zacznij zbierać nie na drapak ino na karnisze???
nie chcem karniszy... żaluzje wystarczom..![]()
![]()
![]()
![]()
i ciiii...
nie róbmy antyreklamy....
Hanulka pisze:kurdę, tak patrzę na ten obecny nr jedeni chyba nikt go nie kupi... taka szmata wisi..
![]()
a ja nie mam w domu karniszy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości