Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 22:43 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

viola005 pisze:kurcze dziewczyny, super rozwiazanie!
no cholernie sie ciesze, ze tak fajnie sie rozwiazal nasz malenki wezelek gordyjski!
duze brawa dla ciotki Zoski i ciotkie Fliege, na pewno sie spotkamy na bazarach jeszcze nie raz, dziewczyny, I DAMY CZADU!
I dla Izy za cierpliwosc, wyrozumialosc i zyczliwosc!

Iza, dzis odebralam z poczty srebro z poprzedniego bazarku, wszystko doszlo cale i zdrowe, waz jest juz ze mna na serdecznym palcu prawej reki, bede o niego dbala, zeby niczego mu u mnie nie brakowalo, zawsze marzylam o wezu i dzieki Tobie spelnilam to marzenie, jest PIEKNY!

Tak Dziewczyny sa WSPANIAŁE. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo sie cieszę ze wszystko juz dotarło. :D Ze pierścionek z wężem Ci się podoba no i :D ...tutaj bardzo mile zaskoczenie dla mnie. 8O Nosisz go dokładnie na tym samym palcu co ja, kiedy go zakładałam. :D :D I na tej samej prawej ręce. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto sty 25, 2011 22:45 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Fliege36 pisze:aaaaa.... płaczę po wężu :placz:

na pocieszenie proszę zdjęcie węża na Violowym palcu!

O tak. :D Ja tez bardzo bym chciała zobaczyć węża na Violowym paluszku. :lol: :1luvu:

iza71koty

Post » Wto sty 25, 2011 22:48 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

viola005 pisze:Cioteczko Fliege, jakze Cie rozumiem, ja rowniez cichutko oplakuje kilka fantow, ktorych nie udalo mi sie wylicytowac, bo np koncowka bazarku rozgrywala sie o stosunkowo wczesnej godzinie, kiedy bylam w pracy (pracuje na wieczorowych kursach jezykowych)...
Waz byl moim marzeniem od mlodosci, ale jakos sie nie skladalo, nie trafialam na swojego weza przez cale lata, az w koncu zawital i moze nawt odmieni moje skromne zycie, bo waz jest symbolem madrosci. Moze pamietacie z filmu "Kleopatra", ze wladczyni nosila klejnot w formie podobizny weza na glowie.
Tak to juz jest z bizuteria - ma dla nas wartosc specjalna, poza materialna. Sa klejnoty, ktore staja sie czescia nas i naszego zycia. I raczej bedzie to ozdoba tradycyjna, ze szlachetnego kruszcu, a nie nowoczesne plastikowe ozdoby, ktore owszem mozna zalozyc, ale trudno traktowac powaznie. Chyba ze macie inne podejscie, w koncu kazdy jest inny.

Naturalnie. :D W kwestii ozdób mam identyczne zdanie. Są takie, których nic nie zastapi. Jeśli chodzi o metal, to tylko srebro. :D Może dlatego że jest metalem zimnym , ze wzgledu na swoja barwę. Jest piękne i wyjątkowe. Nie przepadam natomiast za złotem.

iza71koty

Post » Śro sty 26, 2011 10:21 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

iza71koty pisze:
viola005 pisze:Cioteczko Fliege, jakze Cie rozumiem, ja rowniez cichutko oplakuje kilka fantow, ktorych nie udalo mi sie wylicytowac, bo np koncowka bazarku rozgrywala sie o stosunkowo wczesnej godzinie, kiedy bylam w pracy (pracuje na wieczorowych kursach jezykowych)...
Waz byl moim marzeniem od mlodosci, ale jakos sie nie skladalo, nie trafialam na swojego weza przez cale lata, az w koncu zawital i moze nawt odmieni moje skromne zycie, bo waz jest symbolem madrosci. Moze pamietacie z filmu "Kleopatra", ze wladczyni nosila klejnot w formie podobizny weza na glowie.
Tak to juz jest z bizuteria - ma dla nas wartosc specjalna, poza materialna. Sa klejnoty, ktore staja sie czescia nas i naszego zycia. I raczej bedzie to ozdoba tradycyjna, ze szlachetnego kruszcu, a nie nowoczesne plastikowe ozdoby, ktore owszem mozna zalozyc, ale trudno traktowac powaznie. Chyba ze macie inne podejscie, w koncu kazdy jest inny.

Naturalnie. :D W kwestii ozdób mam identyczne zdanie. Są takie, których nic nie zastapi. Jeśli chodzi o metal, to tylko srebro. :D Może dlatego że jest metalem zimnym , ze wzgledu na swoja barwę. Jest piękne i wyjątkowe. Nie przepadam natomiast za złotem.

Zgadzam się z Tobą ja też uwielbiam srebro :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro sty 26, 2011 10:57 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Wczoraj dotarła wplata od Skarbonki :D za obróżkę. :1luvu: Aniu Dziękujemy z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Śro sty 26, 2011 10:58 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

iza71koty pisze:Wczoraj dotarła wplata od Skarbonki :D za obróżkę. :1luvu: Aniu Dziękujemy z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:D :catmilk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw sty 27, 2011 13:37 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Iza, ja Tobie chyba nie zrobilam jeszcze przelewu za pierscionki (nr2 i nr3)? czy cos jeszcze zostalo do wysylki oprocz nich? chyba nie?
przypomnij mi prosze

viola005

Od: Nie sty 02, 2011 23:36

Post » Czw sty 27, 2011 13:59 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Violu tylko przelew za te dwa pierścionki nie dotarł. Wszystko inne mamy już rozliczone. :1luvu: Jeśli będzie Bazarek ze srebrem na pewno dam Ci znać. :D

iza71koty

Post » Wto lut 15, 2011 22:06 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Iza, dzis dostalam polecony z pierscionkami, dziekuje, dotarly cale i zdrowe, czy dostalas przelew za nie? jezeli tak, to koniecznie napisz na watku, zeby wszystko bylo formalnie ok, jezeli o zgrozo nie, to szybko slij pw, natychmiast to zalatwie, wydawalo mi sie, ze juz siostra wyslala,ale ja sie po prostu gubie w gaszczu bazarkow i oplat, nie ogarniam
czekam na Twoja wiadomosc
masz pozdrowienia od weza z prawej reki
ucaluj koty :kotek:

viola005

Post » Wto lut 15, 2011 22:36 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Wszystko dotarło Viola005 :D i to 8O z dużą nadwyżką. :1luvu: :D na konto weszło 100 zł od Ciebie. :1luvu: Dziękujemy Ci Kochana z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Na razie nie, ale za jakiś czas wystawie coś ze sreberka i oczywiście z Wielką Przyjemnościa Cię zaproszę. :D :1luvu: Taki Klient to SKARB :1luvu: :1luvu: :1luvu: Przepraszam, ze pisze dopiero teraz ale weszłam przed chwilka.

iza71koty

Post » Wto lut 15, 2011 22:38 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

No i cieszę się OGROMNIE ze wąż ma u Ciebie dobrze! :D :1luvu: :D
Ukocham kociaki jak trochę odsapnę. :wink:

iza71koty

Post » Śro lut 16, 2011 14:24 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

nie piszta już o tym wężu, bo mi serce pęknie :placz:

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Nie mar 06, 2011 15:52 Re: Srebrna bizuteria na szczecińskie kociaki. Koniec.

Fliege, otrzyj lzy, znajdziesz innego weza, nie martw sie...

viola005

[poprzednia]