KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 17:45 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Ja tam numeru nie znam :D Należność przekażę na łapki Małej Mukki przy najbliższej okazji - niech sobie dziewczynka chrupki kupi, bo pańcia ją głodzi :D
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Śro lis 10, 2010 21:30 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Super, bardzo sie cieszę! Pako - już piszę PW. :)

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pt lis 12, 2010 16:53 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

mukki pisze:Ja tam numeru nie znam :D Należność przekażę na łapki Małej Mukki przy najbliższej okazji - niech sobie dziewczynka chrupki kupi, bo pańcia ją głodzi :D

Mała Mukki się odchudza, a nie głodzi :twisted:

Mam nadzieję, że ta najbliższa okazja nie będzie za pół roku, chrześnica tęskni :cry:
Pako

Post » Pt lis 19, 2010 13:18 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Dziś dotarł do mnie kalednarz z kotami pani Hanki! Koty - śliczności! A kalendarz to prawdziwe dzieło sztuki, wspaniały! Bardzo dziękuję. :D :ok:

Przy okazji: chciałabym się dowiedzieć, które kotki reprezentują dany miesiąc? Bo zdjęcia nie sa podpisane, a szkoda. Możecie tu napisac? :) :oops:

weatherwax

Post » Pt lis 19, 2010 13:53 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Będzie trudno - dlatego, że każdy kalendarz jest inny, zdjęcia nie są wklejane w tej samej kolejności i nie zawsze jest to ten sam komplet zdjęć. Ale te uwagi weźmiemy sobie do serca i następny rok będzie z imionami kotków :)
Mam nadzieję, że Bingusia znalazłaś w swoim egzemplarzu?
Koteczka czarna z białym pyszczkiem to Elżunia, rudy duży łobuziak z dłuższym włosem to Rudolf, popiersie młodego rudaska - to Bambusek, jeżeli masz kobitkę z kotkiem - to mukki z Piegusią, leżący na plecach w trawie czarnuszek - to Pacanek, piękne zdjęcie buro-białej koteczki pod zielonym krzakiem w zielonej trawie - to Figunia...
Obiecuję, w przyszłym roku weźmiemy się za to wcześniej i na pewno wpiszemy imiona kotków, w tym roku to był taki trochę spontaniczny zryw - mało czasu, dużo pomysłów i dużo pracy i wyszło tak właśnie :oops:

Cieszę się, że mimo wszystko kalendarz Ci się podoba, zzuzu też pisała mi na pw, że śliczny :D

Egzemplarz dla mukki jest u mnie, czeka na odbiór osobisty :kotek:
Pako

Post » Pt lis 19, 2010 16:11 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Dzięki za opis, napisz jeszcze, jak dokładnie wygląda zdjęcie Bigusia, dobrze?

Czyli na luty mam Rudolfa; na sierpień Bambuska (zdjęcie stylizowane na obraz - mam takich bodajże trzy); na grudzień Pcanka (jaki słodziak! :) ); tyle wiem. Mam tez takie zdjęcie z granatowym drapakiem na zielonej trawie, na drapaku trzy koty (jeden w środku, jeden tyłem), a czwarty siedzi opodal w trawie - to lipiec. I jeszcze jedno zbiorcze, czerwcpwe - czwórka kociastych, trzyleżące, jeden idący.

Na "obraz" mam przerobioną buro-białą kociczkę, Figusia? Chociaż druga podobna za chwilę siedzi pod wysokim krzakiem lub niskim drzewkiem, ma więcej białego - może to jest Figa? Zwyczajne zdjęcie. W technice "obrazu" jest też kocio czarno-biały, leżący i bura kicia skulona. Na listopad mam dwa koty: czarnuszek z białymi skarpetkami leże tyłem, w głębi burasek stoi bokiem, główka odwrócona, obydwa wśród niskich drzewek.

Mimo braki podpisów jest przecudny, bardzo się nim cieszę. :) :lol:

weatherwax

Post » Pt lis 19, 2010 21:19 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

:D
Mnie sie wydaje,że Bingusio to ten "namalpwany" czarno-biały kocurek leżący.
Ale głowy nie dam, bo jutro weekend i mi sie przyda :winks
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt lis 19, 2010 21:55 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Czyli maj.
Dziękuję! :)

weatherwax

Post » Nie lis 21, 2010 16:27 Re: Unikalne, oryginalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Pako pisze:JObrazek

To jest Bingusio :love: :D
Pako

Post » Nie lis 21, 2010 19:06 Re: KONIEC Unikalne kalendarze - dla kotków p. Hanki

Dzięki Ci, Pako! Bingusio jest u mnie reprezentantem maja. :D

weatherwax

[poprzednia]