Amidalka pisze:a co to za zamykanie aukcji przed czasem, hę![]()
snipa se ustawić chciałam
ne ne ne
aukcja kończy się nadal o 22.00
tylko dalszych ofert brak

Moderator: Moderatorzy
Amidalka pisze:a co to za zamykanie aukcji przed czasem, hę![]()
snipa se ustawić chciałam
enigma pisze:Blond Tornado pisze:51 BTW
a co to za waluta?
varia pisze:enigma pisze:Blond Tornado pisze:51 BTW
a co to za waluta?
Blond Tornado Waluta.
varia pisze:enigma pisze:Blond Tornado pisze:51 BTW
a co to za waluta?
Blond Tornado Waluta.
redaf pisze:varia pisze:enigma pisze:Blond Tornado pisze:51 BTW
a co to za waluta?
Blond Tornado Waluta.
1 Blondtornad = 3 PLN?
Takie były ostatnie notowania.
skaskaNH pisze:A ja sie tak przyjrzalam tej babie ze str (chyba?) 56 i nie wiem, czego od niej chcecie?
redaf pisze:skaskaNH pisze:A ja sie tak przyjrzalam tej babie ze str (chyba?) 56 i nie wiem, czego od niej chcecie?
Właśnie o to chodzi, że zupełnie niczego od niej nie chcemy!
A już na pewno nie tego, żeby nam ją przyniósł listonosz!
A to niewykluczone, zwłaszcza jeżeli kot się zainteresował i skorzystał z kibelkaskaskaNH pisze:Albo ze jednak ma - ze tak powiem - naturalny zapach kibelka w zestawie?
Kicorek pisze:Z tego, co się orientuję, dakota ma adres varii, redaf i mój.
Blond Tornado też ma mój adres.
Uuuu...
Nie znasz mojego, ufff...varia pisze:Kicorek pisze:Z tego, co się orientuję, dakota ma adres varii, redaf i mój.
Uuuu...
Ja znam adres dakoty, Blond Tornado i redaf. Będę odsyłać. I na pewno dołożę jakiś gratis od siebie.
varia pisze:Kicorek pisze:Z tego, co się orientuję, dakota ma adres varii, redaf i mój.
Uuuu...
Ja znam adres dakoty, Blond Tornado i redaf. Będę odsyłać. I na pewno dołożę jakiś gratis od siebie.
Kicorek pisze:Nie znasz mojego, ufff...varia pisze:Kicorek pisze:Z tego, co się orientuję, dakota ma adres varii, redaf i mój.
Uuuu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 324 gości