Moderator: Moderatorzy
AniaWrocław pisze:ametyst55 pisze:Zapraszamy na zakupy![]()
Koteczki czekają na pomoc, a Twoje okna na nowe firany![]()
Ametyściku! Masz nowy zawód w ręcachW reklamie spoko możesz pracować
ametyst55 pisze:AniaWrocław pisze:ametyst55 pisze:Zapraszamy na zakupy![]()
Koteczki czekają na pomoc, a Twoje okna na nowe firany![]()
Ametyściku! Masz nowy zawód w ręcachW reklamie spoko możesz pracować
Aniu ja mam już dwa zawody w ręcach, a do trzeciego zaczęłam się właśnie przyuczać - pomocnik geodety![]()
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:Gratulacje! Ale czwarty nie zaszkodzi
Moment, a te dwa pierwsze to jakie?
ametyst55 pisze:AniaWrocław pisze:Gratulacje! Ale czwarty nie zaszkodzi
Moment, a te dwa pierwsze to jakie?
nauczyciel muzyki, przyrody i księgowa![]()
![]()
![]()
ametyst55 pisze:Aniu zawstydzasz mnie
A teraz to będę sobie śpiewać, obcować z przyrodą i liczyć - ganiając z tyczką po polach![]()
![]()
![]()
renatab pisze:Hanulko,mam karnisz 2,5m.Czy nr.12 będą dobre,może za mało marszczone?Poradź
halinka1403 pisze:renatab pisze:Hanulko,mam karnisz 2,5m.Czy nr.12 będą dobre,może za mało marszczone?Poradź
Ja wprawdzie nie Hanulka ,ale to ja je szyję i wysyłam, więc pozwól, ze Ci doradzę![]()
Można ją regulować ,rozciągnąć na 2.50m, ale nie będzie już tak ładnie wyglądać, ale mogę Ci uszyć szerszą na 5m ,po zmarszczeniu 1:2 będzie idealna na twój karnisz. Tylko ta na 5m była by droższa,
45zł.+przesylka
halinka1403 pisze:To Hanulka wyśle ci na pw nr konta.Jak zrobisz jutro przelew, to najpóżniej we wtorek wyślę Ci firanę, więc na święta dojdzie
renatab pisze:halinka1403 pisze:To Hanulka wyśle ci na pw nr konta.Jak zrobisz jutro przelew, to najpóżniej we wtorek wyślę Ci firanę, więc na święta dojdzie
Jeśli dziś zrobię przelew,to jutro będzie u was na koncie.W moim banku pierwsze wychodzące przelewy są o 8 rano
Poczta przed świętami funkcjonuje troszkę wolniej, więc firaneczki mogą nie dojść do piątku
halinka1403 pisze:renatab pisze:halinka1403 pisze:To Hanulka wyśle ci na pw nr konta.Jak zrobisz jutro przelew, to najpóżniej we wtorek wyślę Ci firanę, więc na święta dojdzie
Jeśli dziś zrobię przelew,to jutro będzie u was na koncie.W moim banku pierwsze wychodzące przelewy są o 8 rano
Poczta przed świętami funkcjonuje troszkę wolniej, więc firaneczki mogą nie dojść do piątku
Jak wyślę priorytetem to dojdą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości