Podjęłam decyzję za nią

A ja cóż.....jeszcze nie raz zamówię u ciebie firaneczki tylko muszę budżet odbudować

Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze:Pisałam że moja mama się szykowała na zamówienie tylko nigdy nie ma czasu dokładnie zmierzyć bo wiecznie zalatana.![]()
Podjęłam decyzję za nią![]()
A ja cóż.....jeszcze nie raz zamówię u ciebie firaneczki tylko muszę budżet odbudować![]()
![]()
![]()
tabo10 pisze:Proszę o radę. Myślę o wzorze nr 30 albo nr 9,ale szer.mojego okna + okna balkonowego to ok.3.3m, wys.ok.172cm (sama mierzę,więc niedokładnie wychodzi)- czy na taką szerokość jest możliwe uszycie czekoladowo-kremowych roletek i czy to będzie dobrze wyglądało (z tych po 0,65 to chyba ok. 5szt wyjdzie,chyba ,żeby zrobić szersze)? I jaka byłaby cena?
Miraclle pisze:Halinko wylicz mi proszę jeszcze koszt wysyłki
tabo10 pisze:dziękuję,czy mogłabym jeszcze prosić zdjęcie nr 9 na PW-nie otwiera mi się z wątku,a nie mogę się zdecydować
czym różnią się rolety od paneli
? czy oba mają obcążniki w tunelikach na dole i czy można uszyć do żabek (zaczepianych o taśmę ,a nie z uszami?)
tabo10 pisze:dziękuję,śliczne są. Wkrótce zdecyduję,ale chyba będą panele-materiał mi się b.podoba, lubię delikatne ecru i minimalizm wzorów.
czarno-czarni pisze:chciałam podziękować za śliczne podkładki - wygraną w konkursie Miss / Mistersuper są
to pisałam ja - co mam całe mieszkanie w halinkowych firankachi poduszkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 156 gości