AFN - kalendarze ze zwierzakami i Małaszyńskim dla kotów Krk

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie gru 14, 2008 19:40

zapłacone 1 grudnia, jest moja wpłata? i adres?
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Pon gru 15, 2008 9:40

MonikaWarszawa pisze:zapłacone 1 grudnia, jest moja wpłata? i adres?

kalendarz powinien być już na miejscu 8O , wysłany 6.12 poleconym na adres z przelewu, firmowy z dopiskiem, że dla p. Moniki (nic innego nie miałam)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto gru 16, 2008 14:38

Moja poczta jest
a. powolna
b. wredna
c. wszystko im sie jakos gubi :evil:

Kalendarz odebrałam dzis! jest extra, bo powiem szczerze balam sie ze bede musiala patrzec na Małaszyńskiego 12 miesiecy - a tu miła niespodzianka, sa pieski konie....sliczne foto, i poprzedni oraz nastepny miesiac. EXTRA polecam

wszystko ok. dziekuje
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Pon sty 26, 2009 15:53

mam ostatnie 5 kalendarzy za to kotów cała masę, komu jeszcze? :wink:

Tweety

Post » Pon sty 26, 2009 22:58

bardzo potrzebne wsparcie, bo dodatkowo trafia do nas 3 koty:
a teraz porcja kolejnych ustawionych w kolejce za Tygryskiem :cry:

1. kocurek, który postanowił, że nie będzie wstawał, leży i sika pod siebie, łapki już w odleżynach, nie wstaje tez do jedzenia, z podstawionej miseczki je tak, że aż sie dławi

Obrazek

Obrazek

2. kocurek, który postanowił, że nie będzie jadł. Młody, domowy miziak, wykastrowany ale po wypadku z podrutowana szczęką i żuchwą, trzeba go karmić strzykawka ale pluje na odległość, na widok człowieka w fartuchu aż się pluje. jeżeli go ktos nie weźmie to umrze z głodu

Obrazek

Obrazek

3. klasyczny kościotrup, sam kręgosłup, żebra, miednica, całość obciągnięta futerkiem, uroczy mruczący miziak

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tweety

Post » Wto sty 27, 2009 6:44

Tweety, ja bym chciała jeszcze dwa kalendarze.:) z odbiorem osobistym jakoś w przyszłym tygodniu.:)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto sty 27, 2009 14:18

noemik pisze:Tweety, ja bym chciała jeszcze dwa kalendarze.:) z odbiorem osobistym jakoś w przyszłym tygodniu.:)

a czy Ty odbierałaś w końcu te dwa kalendarze, za które zapłaciłaś a z którymi ja się później woziłam z nie wiem jakim efektem? :oops:

Tweety

Post » Wto sty 27, 2009 16:03

Tweety pisze:
noemik pisze:Tweety, ja bym chciała jeszcze dwa kalendarze.:) z odbiorem osobistym jakoś w przyszłym tygodniu.:)

a czy Ty odbierałaś w końcu te dwa kalendarze, za które zapłaciłaś a z którymi ja się później woziłam z nie wiem jakim efektem? :oops:

:D , wcisnęłaś mi je w objęcia podczas którejś z rzędu przejażdżki z maluchami na sanocką.:)
ja dwa nowe potrzebuję. tamte już mi wyszły.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto sty 27, 2009 16:18

noemik pisze:
Tweety pisze:

:D , wcisnęłaś mi je w objęcia podczas którejś z rzędu przejażdżki z maluchami na sanocką.:)
ja dwa nowe potrzebuję. tamte już mi wyszły.

a to ok :)

Tweety

Post » Pon lut 09, 2009 23:57

jeszcze trzy ostatnie, komu? bo u nas znowu duży ruch w interesie, mnóstwo ciachnięć, znowu kotka z pp, kocurek z zapaleniem płuc leczony w szpitaliku .... :(

Tweety

[poprzednia]