Rennatta pisze:gauka1 pisze:Nie plączmy się na tyłach, bo Renatta i Mircea jeszcze
nie zostały zaspokojone ...![]()
No...na tymże wątku...
Rennatta pisze:gauka1 pisze:Nie plączmy się na tyłach, bo Renatta i Mircea jeszcze
gauka1 pisze:Nie plączmy się na tyłach, bo Renatta i Mircea jeszcze
bemola pisze:A ja szukam " ta ochydna siła " C.S. Lewisa, jest to trzecia część trylogii międzyplanetarnej - szukam szukam i znaleśc nie mogę
mircea pisze:gauka1 pisze:Nie plączmy się na tyłach, bo Renatta i Mircea jeszcze
no! chociaż jedna osoba, która się martwi moim niezaspokojeniem!![]()
![]()
gauka, szkoda, ze nie jesteś jakimś wysokim, przystojnym brunetem/blondynem - kolor włosów w sumie mało istotny
chlip!
mircea pisze:bemola pisze:A ja szukam " ta ochydna siła " C.S. Lewisa, jest to trzecia część trylogii międzyplanetarnej - szukam szukam i znaleśc nie mogę
na Allegro jest, tylko cenę ma iście kosmiczną!![]()
http://allegro.pl/item227296449_ta_ohyd ... ecam_.html
gauka1 pisze:mircea pisze:gauka1 pisze:Nie plączmy się na tyłach, bo Renatta i Mircea jeszcze
![]()
gauka, szkoda, ze nie jesteś jakimś wysokim, przystojnym brunetem/blondynem - kolor włosów w sumie mało istotny
też czasem żałuję, że nie jestem chłopcem![]()
...ale jeśli tak...to zacznę się też martwić swoim własnym niezaspokojeniem...GDZIE SĄ CI WYSOCY CHŁOPCY (kolor włosów nieważny)??chlip!
![]()
też czasem żałuję, że nie jestem chłopcem![]()
...ale jeśli tak...to zacznę się też martwić swoim własnym niezaspokojeniem...GDZIE SĄ CI WYSOCY CHŁOPCY (kolor włosów nieważny)??chlip!
JJ jest
Gdzie?

:
Elżbieta pisze:,,Bułeczka,,-niestety autora nie pamietam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości