Baltimoore pisze:Ja myślę, że to było żartobliwie i teraz trzymamy kciuki, żeby córka była zadowolona z prezentu![]()
![]()
Dokładnie

Z całych zakupów muszę się zadowolić próbeczkami.

Moderator: Moderatorzy
Baltimoore pisze:Ja myślę, że to było żartobliwie i teraz trzymamy kciuki, żeby córka była zadowolona z prezentu![]()
![]()
izydorka pisze:próbek jeszcze nie ogarnęłam
Betinka8 pisze:Baltimoore pisze:Ja myślę, że to było żartobliwie i teraz trzymamy kciuki, żeby córka była zadowolona z prezentu![]()
![]()
Dokładnie![]()
Z całych zakupów muszę się zadowolić próbeczkami.
alessandra pisze:Wstęp zapachu La Perla J´Aime L´Nuit tworzą wyjątkowo soczyste akordy delikatnie słodkiej gruszki. Kwiatowym sercem wiodą uwodzicielskie tony róży, aksamitnego jaśminu i kwitnącej orchidei. Podstawa zapachu składa się z ciepłego drzewa kaszmirowego i słonecznego bursztynu. Perfumy La Perla doskonale nadają się do wieczorowych spotkań towarzyskich.
opis wielce smakowity![]()
iza71koty pisze:Baltimoore pisze:Baltimoore pisze:I pozostał jeszcze tajemniczy i namiętny zapach nr 5
Komu, komu ???
Zapraszam
Ostatni zapach na tym bazarku.Ostatni w rewelacyjnie niskiej cenie.
Zapraszam.![]()
izydorka pisze:znalazłam próbkę, szef mi zakosił kotka i musiałam siłą wyrywaćładniutki jest, słodki, ale po chwili kremowym się staje ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości