Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:A 1 w kratkę i A4 fuksję - ile mają na szerokośc pod pachami. Najlepiej mierzyć i pisac od razu nie bede musiała się pytać, a Ty latac ponownie do pudełek
WłasnyKocie pisze:hopsamChyba zrobię jakiś nowy bazarek
WłasnyKocie pisze:Atta pisze:A 1 w kratkę i A4 fuksję - ile mają na szerokośc pod pachami. Najlepiej mierzyć i pisac od razu nie bede musiała się pytać, a Ty latac ponownie do pudełek
A4 od pachy do pachy 2x47 (elastyczna)
A1 -II- 2x48cm
Atta pisze:WłasnyKocie pisze:Atta pisze:A 1 w kratkę i A4 fuksję - ile mają na szerokośc pod pachami. Najlepiej mierzyć i pisac od razu nie bede musiała się pytać, a Ty latac ponownie do pudełek
A1 -II- 2x48cm
Dla mnie tą w kratkę proszę odłożyć. W spr. fuksji muszę zrobić konsulting czy ta osoba sie zmieści w te wymiaryi mam nadzieję,ze fuksja nie jest spłowiałym różem, bo to mogłoby zabic przyszłą właścicielkę
WłasnyKocie pisze:Atta pisze:WłasnyKocie pisze:Atta pisze:A 1 w kratkę i A4 fuksję - ile mają na szerokośc pod pachami. Najlepiej mierzyć i pisac od razu nie bede musiała się pytać, a Ty latac ponownie do pudełek
A1 -II- 2x48cm
Dla mnie tą w kratkę proszę odłożyć. W spr. fuksji muszę zrobić konsulting czy ta osoba sie zmieści w te wymiaryi mam nadzieję,ze fuksja nie jest spłowiałym różem, bo to mogłoby zabic przyszłą właścicielkę
Nope. Fuksja jest tzw oczojebnym różem, mówiąc nieladnie
Atta pisze:Może już pakuj i zliczaj koszta żebyśmy zbytnio nie popłynęły
Taya pisze:Dobry wieczór! Poproszę wymiary 40. Ile ma w pasie i jaka długość?
Także proszę o szerokość pasa i długość nogawek 87 i 97.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 8 gości