Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Mam nadzieję,że się chociaż uduchowię, bo nalewka mirabellla i lawenda miały być dla mnie!i na kawową sobie poczekam, bo jeśli ja nie dostanę nalewek to ktoś tu
jej siostra pisze:Ja potwierdzam lawendę!!! Niech se na razie u Ciebie poczeka na koleżanki ☺
Tundra pisze:Moje też czekają i nabierają mocy w międzyczasie
Miodalik pisze:A jak sie poczeka to co mozna dostac? Kawowa ? Lawende ? (za cynamon przezornie zaplacilam, wiec uwazam, ze juz moja
)
alessandra pisze:Atta pisze:Mam nadzieję,że się chociaż uduchowię, bo nalewka mirabellla i lawenda miały być dla mnie!i na kawową sobie poczekam, bo jeśli ja nie dostanę nalewek to ktoś tu
dyć, Ciocia, mirabelka zaklepana na 1 stronie, ale jak widze , lawendowa bardzo Ci potrzebna, oddam swoja zatem![]()
kawę mam jeszcze jedna ale bez cynamonu
Atta, potwiedź, proszę ,jakie nalewki
Miodalik pisze:To ja prosze o przeniesienie do grupy "czekajacej na wiecej"I zapisanie ze jestem chetna na polwytrawne i wytrawne...
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:Mam nadzieję,że się chociaż uduchowię, bo nalewka mirabellla i lawenda miały być dla mnie!i na kawową sobie poczekam, bo jeśli ja nie dostanę nalewek to ktoś tu
dyć, Ciocia, mirabelka zaklepana na 1 stronie, ale jak widze , lawendowa bardzo Ci potrzebna, oddam swoja zatem![]()
kawę mam jeszcze jedna ale bez cynamonu
Atta, potwiedź, proszę ,jakie nalewki
O taaak mirabella, lawendzie i kawusia mojeeeWolę kawę bez mom-cy-ni-mom (czyli cynamonu)
![]()
A miały być jeszcze jakieś takie kombinowane cytrusowe z miodem czy jakos osobno pomarańcza, grejpfrut,cytryna coś tam coś tam... Mogę poczekac i wziąć wsio razem Będzie więcej szkła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości