Moderator: Moderatorzy
mir.ka pisze:
do jutra to byś je sama przyniosła, masz niedaleko
AprilRain pisze:bardzo uprzejmie prosze trzy najmniej chodliwe koty przebite o 3 zł.
Miraclle pisze:mir.ka pisze:
do jutra to byś je sama przyniosła, masz niedaleko
Ano mam jak rzut beretem![]()
![]()
![]()
I pooglądała oryginały![]()
Tyle jak to ze mną bywa nigdy na nic się nie ma czasu![]()
Brat miał otwarcie nowego sklepu we wtorek i nawet nie miałam czasu kiedy pojechać![]()
Mam plan wybrać się w poniedziałek na oglądanie czy oby na pewno tyle tam miejsca![]()
Tofik i Rudzia pojechali
mir.ka pisze:
a ja tam dzisiaj byłam, miałam prawie po drodze, to weszłam, w innym razie chyba by mi się nie udało
![]()
lokal super, nie ma porównania z poprzednim
Miraclle pisze:AprilRain pisze:bardzo uprzejmie prosze trzy najmniej chodliwe koty przebite o 3 zł.
Wybacz ale nie bardzo wiem o które kotki chodzi![]()
O co chodzi z tym przebiciem o 3 zł ?![]()
Napisz proszę numerki które Cię interesują
AprilRain pisze:
juz tlumaczezakrecilam sie i jak spojrzalam na te gdzie jest kilka sztuk to myslalam ze jest licytacja, dlatego chcialam przebic cene. w takim razie jako kup teraz poprosze numer 2, 7 i 13
Miraclle pisze:Jutro zalecę na pocztę ciekawe co mi powiedzą
kotkins pisze:Jamnik oraz Amelia doszły w stanie nienagannym:)
Dziękuję.
Mam nadzieję ,że kasa też doszła...
mir.ka pisze:do mnie jeszcze nie doszły, ale przelew wyszedł rano
mgj pisze:Powiedzą Ci, że trzeba było wysyłać z ostrzeżeniem "ostrożnie". I oczywiście dopłacić za tę opcję, a to rzecz jasna i tak nie gwarantuje dostarczenia w stanie nienaruszonym. Nasza poczta wszystko potrafi.
Zatem opcja w kartoniku, jako paczka lub polecony, cenowo na to samo wychodzi.
Polecony do 2 kg, czasem kosztuje mniej niż paczka- tylko tutaj zdaje się wchodzą w grę także wymiary przesyłki. Ale jakby był płaski kartonik, to da radę poleconym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości