Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon lis 05, 2012 10:19 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Luna53 pisze:A dlaczego u mnie nie wpisane ze oplacone ? :(
Wplacilam na te same konto co wplacila marysienka, wliczajac koszt przesylki na zagranice - list zwykly ale polecony.

OK to już zaznaczę.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pon lis 05, 2012 10:34 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

a ja nie wiem ile i na jakie konto wpłacić...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto lis 06, 2012 8:32 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

bardzo przepraszam, dzis wieczorem wszystko wyjasnie i powysyłam pw. Naprawdę bardzo mi przykro ze tak długo musiałyście czekac, nie bylo to zamierzone

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lis 07, 2012 14:26 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Never pisze:bardzo przepraszam, dzis wieczorem wszystko wyjasnie i powysyłam pw. Naprawdę bardzo mi przykro ze tak długo musiałyście czekac, nie bylo to zamierzone

No i co ? Czekamy dalej......? Jeszcze jeden miesiac ? :mrgreen:
Never, moze bys się tak sprężyła troché ? :mrgreen: I chociaz raz dotrzymala slowa :mrgreen:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Wto lis 13, 2012 1:03 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Hahaha, 13 listopada i pw ani widu ani słychu. Never, i gdzie są Twoje obietnice? Gdzie słowność i zwykła ludzka uczciwość?
Kogoś to naprawdę dziwi? :wink:

Filiżanka

Od: Sob lip 23, 2011 17:03

Post » Wto lis 13, 2012 18:38 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Filiżanka pisze:Hahaha, 13 listopada i pw ani widu ani słychu. Never, i gdzie są Twoje obietnice? Gdzie słowność i zwykła ludzka uczciwość?
Kogoś to naprawdę dziwi? :wink:

mnie nie dziwi,
dlatego ja poproszę o doliczenie kosztu wysyłki pobraniowej bo nie zaufam Never na tyle, żeby zrobić wpłatę na konto i czekać nie wiadomo ile na dostawę :evil:
chyba, że wysyłką i zbieraniem pieniędzy zajmie się jagooda :wink:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto lis 13, 2012 21:42 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Ja dostalam pw, wiec jest nadzieja ze dostane niedlugo moje rzeczy :mrgreen:

Czary-mary i trzymam :ok: za sama siebie :mrgreen: :ryk:
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Post » Śro lis 14, 2012 15:38 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Przeczytałam wpisy z tej strony.... Dziewczyny, nikogo nie oszukałam, proszę przystopujcie.
Nie mialam pojęcia że Luna wpłaciła pieniądze ponieważ ja jej nie podawałam nr konta.
Od nikogo nie wzięłam pieniędzy, nie podałam nr rachunku bo zwyczajnie nie miałam takiej możliwości. tak się złożyło ze z dnia na dzień moja sytuacja zawodowa zmieniła się i przebywałam poza Wwą przez większość czasu, BEZ dostępu do netu. W domu mam cały czas problem z połączeniem się z siecią, trwa to wieki a ja jestem tak padnięta po kilkunastu godzinach, ze nie widzę na oczy - dosłownie. jestem tylko czlowiekiem a nie robotem, niestety
od przedwczoraj korzystam z chwil dosłownie kiedy mogę wejśc do netu i rozliczam bazarki - zaczęłam od pierwszego bazarku, teraz zajmuję się tym.
Nie mam czasu czytać kto i co napisał, jeszcze raz powtórzę - nie oszukałam nikogo, nie wzięłam pieniędzy. Niespodziewanie tak się złożyło, że od pewnego czasu jestem poza netem i poza Warszawą, nie przewidziałam tego w momencie kiedy zakładałam bazarek. W grę wchodzą kwestie zawodowe, nie rzucę pracy ani nie powiem pracodawcy ze muszę wyjść po 8 godzinach a nie po 10 albo ze nie będę pracować w weekend bo muszę rozliczyć bazarki. Nie mogę. Tak się złozylo ze od miesiąca jestem totalnie udupiona czasowo a dostęp do netu mam od 2-3 dni, i to też na chwilę
Pamiętajcie też, że także w moim interesie jest zebranie jak najszybciej pieniędzy, ponieważ to ja założyłam duże pieniądze za karmę i na moje nazwisko jest dług w lecznicy za leczenie kociąt. Nie wiem więc po co miałąbym kogokolwiek oszukiwać :roll:
Tak czy inaczej przepraszam wszystkich którzy tak długo czekali na sygnał z mojej strony.

Dla osób z Wwy - od dzisiaj wożę całą wylicytowaną bizuterię ze sobą. jesli ktos chce mogę podjechac późnym wieczorem i od razu przekazać wygrane rzeczy. Dzisiaj po 20 powinnam dotrzeć do centrum, jutro i pojutrze może uda mi się być na 19.30 w centrum miasta, po tej godzinie mogę do kogoś podjechać. Proszę o info na pw jesli ktoś jest zainteresowany tą opcją - podam nr tel i umówimy się
Zaczynam też wysyłąć pw do poszczególnych osób - wczoraj odblokowałam skrzynkę, zostalo mi jeszcze parę pw do doczytania, co zaraz zrobię.
jesli ktoś zrezygnował z bazarku, proszę o informację tutaj, na forum. Jeśli ktoś chce otrzymać rzeczy pocztę, pokrywa koszty przesyłki a ja organizuję kopertę / kartonik na swój koszt.

Never

Post » Śro lis 14, 2012 17:14 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Jagooda pisze:Popodliczałam wszystko, żeby łatwiej było ogarnąć.
Never lada dzień wszystko powysyła - nie miała dostępu do internetu.

Marysieńka - opłacone - paczka czeka u mnie na odbiór osobisty.
Isabell36 -
5 - łańcuszki na szyję 2 x 10zł = 20 zł
6 - łańcuszki na rękę 2 x 5 zł = 10 zł
8 - pierścionek wąż - 10 zł
16 - kolczyki - 8 zł
27 - wisior serce - 6 zł
32 - bransoletka rzemykowa - 5 zł
43b - korale pomponiki -5 zl
RAZEM - 64 zł

JoanElle -
13 - kolczyki czarne wiszące - 8 zł
23 - kolia - 15 zł
29 - pierścionek kot - 10 zł
46 - zawieszka do telefonu - 5 zł
54 - długopis z laserkiem - 5 zł
RAZEM - 43
zapłacone 100 zł, rzeczy przekazane

LUna 53 -
11 - komplet Jablonex - 45 zł
19 - broszka żółwik - 10 zł
43b - korale 2 x 5zł = 10 zł
RAZEM - 65 zł - OPŁACONE - CZEKA NA WYSYŁKĘ

Advena -
3 - broszka kot - 35 zł
40 - zegarek - 10 zł
RAZEM - 45 zł

Kala123 -
8 - pierścionek sprężynka - 20 zł
44 - breloczek Kubuś Puchatek - 5 zł
RAZEM 25 zł

córka Alab108 -
13 - kolczyki kwiatki czarne - 8 zł
14 - kolczyki serduszka czarne - 5 zł
26 - wisior - 10 zł
RAZEM 23 zł

Koki99 -
69 - balsam - 4 zł
RAZEM - 4 zł

asiunia0312 -
14 - białe kolczyki - 6 zł
RAZEM - 6 zł

Alata -
21 - zawieszka smok - 44 zł
30 - duża chabrowa zawieszka - 8 zł
67 - fioletowa chustka - 7 zł
RAZEM - 59 zł

Filiżanka -
29a - różowe serduszko + żółty liść za 2 i 3 zł = 5 zł
37 - broszka - 3 zł
RAZEM 8 zł

aamms -
30 - malachit zawieszka - 8 zł
RAZEM 8 zł

Afatima -
31 - pierścionek - 5 zł
47 - klipsy koty 3 x 2 zł = 6 zł
62 - notatnik - 5 zł
RAZEM - 16 zł

Dolabra -
49 - moneta - 6zł
50 - pokrowiec na komórkę - 6 zł
RAZEM 12 zł

Do każdego podsumowania należy doliczyć koszt przesyłkki, Never poda w pw

Korzystając z podliczenia zrobionego przez Jagoodę, przygotowuję pw do poszczególnych osób. Tak jak pisałam z uwagi na zwłokę koperty / kartoniki zakupię ja, osoba które wylicytowała płaci tylko za przesyłkę.
Pieniądze zostaną przeznaczone na pokrycie kosztów leczenia i wyżywienia kociąt zabranych ze schroniska - po rozliczeniu wszystkich bazarków umieszczę szczegółowe rozliczenia na fb, na bazarkach podam linka.
Pani Katarzyno - dziękuję za podarowane rzeczy. Przeczytałam ze napisała Pani, że skoro nie rozliczyłam bazarku to znaczy ze nie było potrzebujących kotów. Przeciwnie, były. Co tydzień kupowałam też za pożyczone najczęściej pieniądze karmę dla zwierząt ze schroniska ( i tych które tam zostały i tych które były na dt), a leczenie było prowadzone było na bieżąco na kredyt, który trzeba spłacić.
Rozumiem rozgoryczenie części osób - rzeczy były wyjątkowo atrakcyjne i po wyjątkowo dobrych cenach, zostały wylicytowane a nr konta nie podałam. Nie sądzę jednak, żeby ten stan rzeczy uprawniał kogokolwiek do zarzucania mi buractwa :roll: (zobaczyłam post Filiżanki ściągając wyliczenia Jagoody). Ze swojej strony mam nadzieję wytłumaczyłam przyczynę nieobecności na forum. KOty na niej nie ucierpiały, zapewniam

Never

Post » Pt lis 16, 2012 23:46 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Niestety dopiero teraz udało mi sie wejsc do netu. Będę w sieci jutro i pojutrze, będę wysyłała pw do wszystkich z zapytaniem o to czy nadal chcą zakupić wylicytowane rzeczy.
jesli ktoś chciałby zebym je przywiozła w ten weekend proszę o kontakt.
W ciągu tygodnia będzie mi trudno wejsc na miau, ale podam adres mojej poczty - tam mogę zaglądac.Jak na razie wyslałam list do Luny53. Wysyłkę mogę robić codziennie - to akurat nie jest problemem. Natomiast conajmniej do konca miesiąca będę miec problem z zaglądaniem na miau, w ten weekend mam pozyczony modem więc będę zaglądac.
Jesli ktoś wie że nie jest zainteresowany zakupem wylicytoanych rzeczy proszę o taką informację.

Never

Post » Pt lis 16, 2012 23:58 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Tak w nawiasie: 8.10 - wyslalam pw ze mam numer konta i podliczenie :mrgreen: ,
18.10 - bez odpowiedzi, drugie pw z wiadomoscia o zaplaceniu :mrgreen:
Ciag dalszy wszyscy znamy.......
Klopoty kazdy moze miec :? - wiec kilka odpowiednich slow na stronie .....
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Post » Sob lis 17, 2012 1:48 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Widziałaś ze dopiero pare dni temu odczytalam Twoje pw?
Jak mialam coś napisać bez dostępu do netu, z zapchana skrzynką = nie mając możliwości przeczytania zadnej z wiadomosci?
Zapewne widzialaś że Twoje pw cały czas wisiało jako nieodebrane?
Do tej pory nie przeczytałam jeszcze wszystkich wiadomości, właśnie to nadrabiam.
Dałam ciała z bazarkiem i przeprosiłam za to. tak się składa ze to co się zadziało w moim zyciu zawodowym było zupełnie nie do przewidzenia. cały czas miałam nadzieję ze już nastepnego dnia będę miała możliwość skorzystania z netu, albo uda mi się wygospodarować chociaż chwilę czasu. nie udało się i jest mi z tego powodu bardzo przykro.
Jednak nie uprawnia to nikogo do obrzucania mnie wyzwiskami.
Przesyłkę do Ciebie wysłałam tak jak napisałam, w środę.

Never

Post » Sob lis 17, 2012 20:52 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Ok, dziekuje.
Napisze jak przyjdzie :D
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Post » Sob lis 17, 2012 21:35 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

Never pisze:
Jagooda pisze:Popodliczałam wszystko, żeby łatwiej było ogarnąć.
Never lada dzień wszystko powysyła - nie miała dostępu do internetu.

Marysieńka - opłacone - paczka czeka u mnie na odbiór osobisty.
Isabell36 -
5 - łańcuszki na szyję 2 x 10zł = 20 zł
6 - łańcuszki na rękę 2 x 5 zł = 10 zł
8 - pierścionek wąż - 10 zł
16 - kolczyki - 8 zł
27 - wisior serce - 6 zł
32 - bransoletka rzemykowa - 5 zł
43b - korale pomponiki -5 zl
RAZEM - 64 zł

JoanElle -
13 - kolczyki czarne wiszące - 8 zł
23 - kolia - 15 zł
29 - pierścionek kot - 10 zł
46 - zawieszka do telefonu - 5 zł
54 - długopis z laserkiem - 5 zł
RAZEM - 43
zapłacone 100 zł, rzeczy przekazane

LUna 53 -
11 - komplet Jablonex - 45 zł
19 - broszka żółwik - 10 zł
43b - korale 2 x 5zł = 10 zł
RAZEM - 65 zł - OPŁACONE - CZEKA NA WYSYŁKĘ

Advena -
3 - broszka kot - 35 zł
40 - zegarek - 10 zł
RAZEM - 45 zł

Kala123 -
8 - pierścionek sprężynka - 20 zł
44 - breloczek Kubuś Puchatek - 5 zł
RAZEM 25 zł

córka Alab108 -
13 - kolczyki kwiatki czarne - 8 zł
14 - kolczyki serduszka czarne - 5 zł
26 - wisior - 10 zł
RAZEM 23 zł

Koki99 -
69 - balsam - 4 zł
RAZEM - 4 zł

asiunia0312 -
14 - białe kolczyki - 6 zł
RAZEM - 6 zł

Alata -
21 - zawieszka smok - 44 zł
30 - duża chabrowa zawieszka - 8 zł
67 - fioletowa chustka - 7 zł
RAZEM - 59 zł

Filiżanka -
29a - różowe serduszko + żółty liść za 2 i 3 zł = 5 zł
37 - broszka - 3 zł
RAZEM 8 zł

aamms -
30 - malachit zawieszka - 8 zł
RAZEM 8 zł

Afatima -
31 - pierścionek - 5 zł
47 - klipsy koty 3 x 2 zł = 6 zł
62 - notatnik - 5 zł
RAZEM - 16 zł

Dolabra -
49 - moneta - 6zł
50 - pokrowiec na komórkę - 6 zł
RAZEM 12 zł

Do każdego podsumowania należy doliczyć koszt przesyłkki, Never poda w pw

Korzystając z podliczenia zrobionego przez Jagoodę, przygotowuję pw do poszczególnych osób. Tak jak pisałam z uwagi na zwłokę koperty / kartoniki zakupię ja, osoba które wylicytowała płaci tylko za przesyłkę.
Pieniądze zostaną przeznaczone na pokrycie kosztów leczenia i wyżywienia kociąt zabranych ze schroniska - po rozliczeniu wszystkich bazarków umieszczę szczegółowe rozliczenia na fb, na bazarkach podam linka.
Pani Katarzyno - dziękuję za podarowane rzeczy. Przeczytałam ze napisała Pani, że skoro nie rozliczyłam bazarku to znaczy ze nie było potrzebujących kotów. Przeciwnie, były. Co tydzień kupowałam też za pożyczone najczęściej pieniądze karmę dla zwierząt ze schroniska ( i tych które tam zostały i tych które były na dt), a leczenie było prowadzone było na bieżąco na kredyt, który trzeba spłacić.
Rozumiem rozgoryczenie części osób - rzeczy były wyjątkowo atrakcyjne i po wyjątkowo dobrych cenach, zostały wylicytowane a nr konta nie podałam. Nie sądzę jednak, żeby ten stan rzeczy uprawniał kogokolwiek do zarzucania mi buractwa :roll: (zobaczyłam post Filiżanki ściągając wyliczenia Jagoody). Ze swojej strony mam nadzieję wytłumaczyłam przyczynę nieobecności na forum. KOty na niej nie ucierpiały, zapewniam

Pani Dominiko,
fanty na bazarek przekazałam Pani we wrześniu i nie miałam wątpliwości, że pieniądze przydadzą się maluchom.
Mimo wszystko uważam, że całe rozliczenie trwało za długo i tak naprawdę bez żadnego info z Pani strony.
Mam nadzieję, że uda się wszystko szczęśliwie zakończyć z pożytkiem dla kociaków.

kasia_m1

Od: Sob lis 12, 2011 21:59

Post » Sob lis 17, 2012 22:41 Re: Biżu, srebro i drobiazgi na uratowane kocięta-KONIEC

ja wiem, że to trwało za długo :(
popakowałam rzeczy, wysłałam część pw.
Jagooda dała mi też srebrne serduszko z parką - nie doczytałam czy ktoś je wylicytował czy nie?
z podsumowania wynika, że nie, moze się zaplątało?

do każdej wysyłki włożę obiecane gratisy.
jak na razie alata i córka alab potwierdziły chęć zakupu wylicytowanych rzeczy.
isabell36 pisze o wysylce za pobraniem, tej nie mogę zrobic od ręki.

do kazdego pw z nr konta dołączam moj adres mailowy i nr tel, gdyby byly jakieś pilne sytuacje do wyjaśnienia

dzis chiałabym skończyć wysyłanie pw, na miau będę jeszcze tylko jutro, potem chyba dopiero w kolejny weekend

Never

[poprzednia][następna]