Moderator: Moderatorzy
puszatek pisze:Siśko od Bożenki się nie otwiera........................
sroka7 pisze:A ja poproszę o rezerwację dla mnie nr 8 żeńskiego i również 8 męskiej - zgłoszę jutro po kandydacie, a co!
puszatek pisze:przelew z puszatkowa jeszcze nie doszedł![]()
Pako pisze:ewa_mrau pisze:... no to ja sobie poczekam
... i może doczekam 13?
Kocurro Blondyna napisałPako pisze:isabell36 pisze:czekamy na zgłoszenia sroki, halinki i EVY miejsce po kotce Ewy jest zarezerwowane dla mojej Belli i następne dla koteczki weliny
Nie wiedziałam, że trzeba rezerwować miejscaTo co, moja Mukki musi poczekać na następną edycję
Ciotko Pako!
jesteś tam?
... wydaje mi się, że możesz zgłaszać swoje plamiaste footra
więc nie pękaj, tylko wysyłaj
Kocurro Blondyna napisał
Dzięki KocurroDzięki Tobie moja Duża nie pękła - zmobilizowała się, wysłała, przelała i zgłosiła
![]()
Mukki
jasdor pisze:Ja się zgłaszam, że sie zgłaszam na wątek. Kocurków w takowym upierzeniu nie posiadam, choc bardzo żałuję, bo pingwiny są najpiękniejsze![]()
A nagrody (choć Thorkatt jakieś zamienniki wysłała) ode mnie tez będą zapewnione.
Słowo dałam i choć żem dziad, to honorowy![]()
Jak nadrobię zaległości, będzie z górki i na bieżąco
Thorkatt pisze:jasdor pisze:Ja się zgłaszam, że sie zgłaszam na wątek. Kocurków w takowym upierzeniu nie posiadam, choc bardzo żałuję, bo pingwiny są najpiękniejsze![]()
A nagrody (choć Thorkatt jakieś zamienniki wysłała) ode mnie tez będą zapewnione.
Słowo dałam i choć żem dziad, to honorowy![]()
Jak nadrobię zaległości, będzie z górki i na bieżąco
no z dziadem to sie nie wygra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości