ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka -25%

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 10, 2013 12:12 Re: Kup cokolwiek i wspomóż dowolnego zwierzaka (ubranka i b

Ale wypasiony bazarek :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Czw kwi 18, 2013 23:09 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

up! - przecenka :) minus 25% na wszystko :)

I&S

Od: Śro paź 12, 2011 10:57

Post » Pt kwi 19, 2013 11:49 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

a ja bym poprosiła nr 20.16 (spodniczka Tiffi) oraz nr 50.1 (tuniczka ecru JR) i chciałam dopytać o nr 20.09 - niestety nie umiem dostrzec jak bluzeczka wygląda pod szyją - czy jest to dekolt czy zapięcie?:)
mam serce dla psów:)

anibo

Od: Pt lut 26, 2010 12:04

Post » Pt kwi 19, 2013 12:19 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

anibo pisze:a ja bym poprosiła nr 20.16 (spodniczka Tiffi) oraz nr 50.1 (tuniczka ecru JR) i chciałam dopytać o nr 20.09 - niestety nie umiem dostrzec jak bluzeczka wygląda pod szyją - czy jest to dekolt czy zapięcie?:)

50.01 to nawet może być sukienka :)
a 20.09 ma zapięcie na 1 guzik, tak więc dekolt to to nie jest. Bardzo ładne jest to zapięcie - moze lepiej je widać tu: http://www.4shared.com/photo/6DQLfNXD/IMGA0251.html

I&S

Post » Pon kwi 22, 2013 7:30 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

teraz juz widze - sliczna jest:)

W takim razie poprosze również 20.09 oraz oczywiście Tiffi i Jacqueline:)

anibo

Post » Pon kwi 22, 2013 9:46 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

anibo pisze:teraz juz widze - sliczna jest:)

W takim razie poprosze również 20.09 oraz oczywiście Tiffi i Jacqueline:)

A na kogo mam przekazać utarg, czyli 67.50zł?
No i poproszę o szczegóły wysyłki na priv :)

I&S

Post » Pon kwi 22, 2013 12:05 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

zaraz wyslę PW z danymi:)

A co do kotków, to ja za bardzo nie mam tutaj rozeznania (mocno działam na dogo - w psach - jak w moim podpisie zreszta:)), natomiast na dogo jest osoba o nicku Cudak (nie wiem jaki ma tutaj) dokarmiająca koty portowe.. Wiec ja na te kotki portowe bym chciała.. Albo na sterylki, bo to zawsze potrzebne..

anibo

Post » Pon kwi 22, 2013 15:09 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

anibo pisze:zaraz wyslę PW z danymi:)

A co do kotków, to ja za bardzo nie mam tutaj rozeznania (mocno działam na dogo - w psach - jak w moim podpisie zreszta:)), natomiast na dogo jest osoba o nicku Cudak (nie wiem jaki ma tutaj) dokarmiająca koty portowe.. Wiec ja na te kotki portowe bym chciała.. Albo na sterylki, bo to zawsze potrzebne..

A to poproszę o nr konta kotków portowych :)
Najpierw przelew idzie do mnie (67.50 + koszt wysyłki), a potem ja 67.50 przelewam na wskazany nr konta :)

I&S

Post » Pon kwi 22, 2013 22:42 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

I&S pisze:
anibo pisze:zaraz wyslę PW z danymi:)

A to poproszę o nr konta kotków portowych :)
Najpierw przelew idzie do mnie (67.50 + koszt wysyłki), a potem ja 67.50 przelewam na wskazany nr konta :)

Właśnie znalazłam wydarzenie tego kotka na FB: https://www.facebook.com/events/504625819614532/
Czy mogę pieniążki przelać na niego?

Cytat z FB:
kocia przystań
Wieści złe:
"Pierwsze doniesienia od Kismeta.
Wiemy już że nie był to wypadek komunikacyjny a ATAK NA KOTA.
Jakiś kolejny zwyrodnialec zrobił sobie z Niego żywą tarczę do strzelania. Ma kilkanaście śrutów!!!
Z żuchwy są wyjęte już 2, z czaszki 1, w łapie ma istną masakrę, rokowania co do łapy są mizerne. Jutro się okaże czy zostanie podjęta próba jakiegokolwiek "składania", ale raczej skończy się amputacją kończyny.
Ma już morfologię z biochemią, jutro będą wyniki.
Ma anemię, jest wychudzony ale w nie najgorszej kondycji :(

POZOSTAJE JEDNAKŻE FAKT "ŻYWEJ TARCZY"???????

Baśka"

To jest strona Kociej Przystani:
http://kociaprzystan.wordpress.com/about/

I&S

Post » Wto kwi 23, 2013 8:44 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

Za przekazanie Kismetowi pieniążków będziemy bardzo wdzięczni! Każda złotówka teraz się przyda. Jesteście wspaniali! Pozdrawiam :1luvu:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Wto kwi 23, 2013 9:07 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

zwyrodnialców, którzy to zrobili kota, powinno się postawić dokładnie w tej samej sytuacji :(
Trzymaj się kocie, dobrze, że trafiłeś na ludzi, którzy Ci pomogą.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto kwi 23, 2013 9:17 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

Czy mogłabym prosić o więcej zdjęć torby 40.11? Jak przymocowany jest do niej znaczek firmowy? Dałoby się go w razie czego odpruć (nie przepadam za takimi znaczkami na torbach)?

Poza tym, chętnie zaopiekuję się torbą 10.14 :mrgreen:
Markotna, bo lubi marudzić i lubi KOTY.

Nie kupuję i nie popieram kupowania z pierwszej ręki kosmetyków testowanych na zwierzętach.

marKOTna

Od: Śro lut 13, 2013 22:34

Post » Wto kwi 23, 2013 11:56 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

marKOTna pisze:Czy mogłabym prosić o więcej zdjęć torby 40.11? Jak przymocowany jest do niej znaczek firmowy? Dałoby się go w razie czego odpruć (nie przepadam za takimi znaczkami na torbach)?

Poza tym, chętnie zaopiekuję się torbą 10.14 :mrgreen:

W torbie 40.11 znaczek reebok jest przymocowany raczej na stałe. Musiałabym na niego zerknąć w domu. Ale jest bardzo subtelny :) I całkiem ładny. Więcej zdjęć jest tu: http://www.4shared.com/folder/nBis-u6m/ ... 40_ZL.html (na 3 stronie).

I&S

Post » Wto kwi 23, 2013 19:54 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

I&S pisze:W torbie 40.11 znaczek reebok jest przymocowany raczej na stałe. Musiałabym na niego zerknąć w domu. Ale jest bardzo subtelny :) I całkiem ładny. Więcej zdjęć jest tu: http://www.4shared.com/folder/nBis-u6m/ ... 40_ZL.html (na 3 stronie).

Co do znaczka, to głównie chodzi o kwestie etyczne, firma Reebok nie jest najbardziej etycznie postępującą firmą, eufemistycznie rzecz ujmując. W przypadku kupna z drugiej ręki to już ma mniejsze znaczenie, bo producent pieniędzy za to nie dostanie, a tutaj dodatkowo pieniądze trafiłyby na konto jakiegoś kociaka. Natomiast zwyczajnie nie chciałabym reklamować firmy Reebok, dlatego wolałabym ten znaczek jakoś odpruć lub oderwać. Ostatecznie zakryć go jakąś inną ozdobą (to na pewno da się zrobić, nie wiem dlaczego dopiero teraz mi to do głowy przyszło :mrgreen:).

Dobra, nie przedłużam, sprawy :mrgreen: Jeśli torba mieści A4, to biorę ją.
Markotna, bo lubi marudzić i lubi KOTY.

Nie kupuję i nie popieram kupowania z pierwszej ręki kosmetyków testowanych na zwierzętach.

marKOTna

Od: Śro lut 13, 2013 22:34

Post » Wto kwi 23, 2013 23:45 Re: ubranka Solar, Taranko, Monton +biżu na dowolnego kotka

marKOTna pisze:
I&S pisze:W torbie 40.11 znaczek reebok jest przymocowany raczej na stałe. Musiałabym na niego zerknąć w domu. Ale jest bardzo subtelny :) I całkiem ładny. Więcej zdjęć jest tu: http://www.4shared.com/folder/nBis-u6m/ ... 40_ZL.html (na 3 stronie).

Co do znaczka, to głównie chodzi o kwestie etyczne, firma Reebok nie jest najbardziej etycznie postępującą firmą, eufemistycznie rzecz ujmując. W przypadku kupna z drugiej ręki to już ma mniejsze znaczenie, bo producent pieniędzy za to nie dostanie, a tutaj dodatkowo pieniądze trafiłyby na konto jakiegoś kociaka. Natomiast zwyczajnie nie chciałabym reklamować firmy Reebok, dlatego wolałabym ten znaczek jakoś odpruć lub oderwać. Ostatecznie zakryć go jakąś inną ozdobą (to na pewno da się zrobić, nie wiem dlaczego dopiero teraz mi to do głowy przyszło :mrgreen:).

Dobra, nie przedłużam, sprawy :mrgreen: Jeśli torba mieści A4, to biorę ją.

Mieści A4 bez problemu :) a do torby poszukam czegoś filcowego, czym możnaby ten znaczek zasłonić :)
Dopisałam Ciebie i anibo do listy zakupowiczów na pierwszej stronie. Za te 2 torby należy się kotu 37.50zł + koszty wysyłki i tu już może być różnie - ja oczywiście proponuję paczkomat, bo to najtańsza i najwygodniejsza forma przesyłki czegoś, co jest dość grube. No i na poczcie nie trzeba stać :) - razem z ich "opłatą paliwową" to będzie 9.60zł. A byli tańsi...
http://www.paczkomaty.pl/paczkomaty_cennik,17.html

Polecam też uwadze reszty spódniczkę za dychę:

Obrazek

właśnie ją dodałam :)

I&S

[poprzednia][następna]