Moderator: Moderatorzy
MagdaGdynia pisze:http://artesanka.blogspot.com/2010/05/kauni-po-raz-pierwszy.html
moś pisze:Ech, ja bym chciala zielona , moze byc teczowa ale taka jak te mitenki teczowe sprzedane z szalikiem. Chcialabym taki komplet- czapke z szalikiem- kominem. Rekawiczek miec nie musze, dokupie jakies jednokolorowe.Ile by kosztowal komplet?
szybenka pisze:Jakie tu cudności![]()
A czy takie chusty, podobne do tej zielonej, jeszcze będą? W zieleni, albo rudościach (lub pomarańczowym), brązach, zółtym... Są naprawdę piękne
Te kolory są jak najbardziej moje
ksenka pisze:Podnoszę bazarek z prośbą w banerku...
Iza_ pisze:szybenko
KaleidoStar Getry robiłam nie ma problemu tylko napisz kolor i długość i szerokość w między czasie dziergnę. i czy mają być jedno czy wielo kolorowe
KaleidoStar pisze:Iza_ pisze:szybenko
KaleidoStar Getry robiłam nie ma problemu tylko napisz kolor i długość i szerokość w między czasie dziergnę. i czy mają być jedno czy wielo kolorowe
Getry w kolorze chusty. Tylko jeszcze się nie zdecydowałam na kolor, hahahaDziś już podejmę decyzję. Najwyżej rzucę monetą ;]
SuperIza_ pisze:szybenko - jutro zaczynam dziergać z tego brązu, a potem z tęczowej
Na coś żywszego mam angorkę z akrylem pięknie pomarańczową oczo grzmotną![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 272 gości