zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lut 11, 2012 12:08 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Ech, ja bym chciala zielona , moze byc teczowa ale taka jak te mitenki teczowe sprzedane z szalikiem. Chcialabym taki komplet- czapke z szalikiem- kominem. Rekawiczek miec nie musze, dokupie jakies jednokolorowe.Ile by kosztowal komplet?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lut 11, 2012 12:15 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Jakie tu cudności 8O :)
A czy takie chusty, podobne do tej zielonej, jeszcze będą? W zieleni, albo rudościach (lub pomarańczowym), brązach, zółtym... Są naprawdę piękne :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob lut 11, 2012 17:18 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

MagdaGdynia pisze:http://artesanka.blogspot.com/2010/05/kauni-po-raz-pierwszy.html

piękna ta kauni :1luvu:
moś pisze:Ech, ja bym chciala zielona , moze byc teczowa ale taka jak te mitenki teczowe sprzedane z szalikiem. Chcialabym taki komplet- czapke z szalikiem- kominem. Rekawiczek miec nie musze, dokupie jakies jednokolorowe.Ile by kosztowal komplet?

w zależności z czego. Doprecyzuj włóczka akryl czy akryl z mieszanką i jeszcze z włoskiem czy gładka odcień zieleni taki bardziej groszkowy czy ciemniejszy? ( ja nie robiłam mitenek o którym komplecie mowa?) jak chcesz szalk - komin i czapkę to 2 motki o ile komin nie będzie bardzo duży to i na rękawiczki zostanie z 1 paluchem :D napisz na priw to uzgodnimy z czego konkretnie i za ile :D

szybenka pisze:Jakie tu cudności 8O :)
A czy takie chusty, podobne do tej zielonej, jeszcze będą? W zieleni, albo rudościach (lub pomarańczowym), brązach, zółtym... Są naprawdę piękne :)

Zielone będzie abrazo a z kolorków to mam cieniowany brąz jeszcze w motku :D
Obrazek
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Sob lut 11, 2012 23:42 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Podnoszę bazarek z prośbą w banerku... :ok:
Obrazek

ksenka

Od: Wto wrz 18, 2007 9:54

Post » Nie lut 12, 2012 2:26 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Iza_ pisze:
szybenka pisze:Jakie tu cudności 8O :)

Zielone będzie abrazo a z kolorków to mam cieniowany brąz jeszcze w motku :D
Obrazek
Te kolory są jak najbardziej moje :) Czyli mogę złożyć zamówienie na taką chustę?
A na coś żywszego poczekam ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Nie lut 12, 2012 8:00 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Maaasaaaakraaaa! Metodą eliminacji udało mi się ograniczyć do pięciu kolorów włóczek. A dalej ni chu chu. Zanim wybiorę ostatecznie, lato będzie :roll:

Iza, a ocieplacze na nogi też zrobić umiesz? Takie wiesz..getry czy coś. Zakłada się na lydkę tak, że część buta też zakrywa... I.. ma guziczek do ozdoby. Albo dwa ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon lut 13, 2012 9:54 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

szybenko - jutro zaczynam dziergać z tego brązu, a potem z tęczowej
Na coś żywszego mam angorkę z akrylem pięknie pomarańczową oczo grzmotną :mrgreen:

KaleidoStar Getry robiłam nie ma problemu tylko napisz kolor i długość i szerokość w między czasie dziergnę. i czy mają być jedno czy wielo kolorowe
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Pon lut 13, 2012 10:24 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Mam Zgodę Mar9
dochód ze sprzedaży krzyżyka i 2 abrazo przekażę w całości Mar9

Akcent na nadchodzące święta
Krzyżyk
Haftowany krzyżykami na kanwie plastikowej o wymiarach 18, 5cm /12cm (można powiesić - jest dziurka wyrób jest płaski można wsadzić w antyramkę)

strona prawa
Obrazek , strona lewa Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 13, 2012 10:35 przez Iza_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon lut 13, 2012 10:30 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

ksenka pisze:Podnoszę bazarek z prośbą w banerku... :ok:

Chciałam zagłosować napisało mi ze muszę być zarejestrowana 6 miesięcy :(
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon lut 13, 2012 10:39 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

A tak wygląda abrazo jeszcze rozciągnięte
Jak wyschnie powciągam niteczki i zrobię dokładniejsze zdjęcia
zielone
Obrazek
bordowo - szare
ObrazekObrazek

cena 20 zł za sztukę
Uzyskane pieniążki przekażę na stadko Mar9
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon lut 13, 2012 10:49 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu moich sierściuchów :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lut 13, 2012 17:12 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Iza_ pisze:szybenko
KaleidoStar Getry robiłam nie ma problemu tylko napisz kolor i długość i szerokość w między czasie dziergnę. i czy mają być jedno czy wielo kolorowe

Getry w kolorze chusty. Tylko jeszcze się nie zdecydowałam na kolor, hahaha :D Dziś już podejmę decyzję. Najwyżej rzucę monetą ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon lut 13, 2012 18:38 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

KaleidoStar pisze:
Iza_ pisze:szybenko

Getry w kolorze chusty. Tylko jeszcze się nie zdecydowałam na kolor, hahaha :D Dziś już podejmę decyzję. Najwyżej rzucę monetą ;]

oki :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon lut 13, 2012 19:28 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Iza_ pisze:szybenko - jutro zaczynam dziergać z tego brązu, a potem z tęczowej
Na coś żywszego mam angorkę z akrylem pięknie pomarańczową oczo grzmotną :mrgreen:
Super :) Ciekawa też jestem tego pomarańczowego ;)
Obrazek

szybenka

Post » Pon lut 13, 2012 19:58 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

jutro przy świetle cyknę zdjęcie, teraz przekłamie kolor
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia][następna]