Zaraz wszystko pouzupełniam i bardzo dziękuję za Taki udział. Dziękuję w imieniu Antosia. Na prawdę bałam się , że ten bazarek będzie kompletną klapą po dwóch pierwszych dniach trwania, a dzisiaj to było coś wspaniałego. Wszyscy jesteście wspaniali

Moderator: Moderatorzy
ania_koszalin pisze:tak na wszelki wypadekpodbije sama siebie 27 zł za Kill Bill
maueczarne pisze:Człowiek kształci się pół życia na filologa, a tu trzeba było wziąć się za produkcję pudełeczek nawiadomo. Sukces gwarantowany
alab108 pisze:Ogłaszam wszem i wobec Koniec Bazarku![]()
Zaraz wszystko pouzupełniam i bardzo dziękuję za Taki udział. Dziękuję w imieniu Antosia. Na prawdę bałam się , że ten bazarek będzie kompletną klapą po dwóch pierwszych dniach trwania, a dzisiaj to było coś wspaniałego. Wszyscy jesteście wspaniali![]()
alab108 pisze:Oczywiście mundziowa, zastanawiaj się![]()
Aneta.I, proszę jutro dobrze? Please!
Femka, nie martw się chodzi przecież o Antosia, a Twój pies nie mógł być głodny, a może uda się postarać o następne pudełeczka?![]()
Bardzo Wam dziękuję, było mi na prawdę miło. Cieszę się, że chcemy pomagać tym biedakom.
A ja już myślę nad następnym bazarkiem dla następnej biedy, chociaż wybór jest bardzo trudny no i zasoby zaczynają się kończyć. Ale przecież jest jeszcze rodzina i znajomi z szafami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości