Moderator: Moderatorzy
vailet pisze:Witajczy jest możliwość zamówić u Ciebie nie pufki nie...chodzi o poszewkę grubą co można wymienić kotu na drapaku (mały kwadratowy hamak) orginał to beżowe sztuczne futro ma zaokrąglone ranty lekko i zamek wszyty od początku do końca,nie tak jak w poduszce.Bejbi ma lamblie i trzeba zmieniać,wyparzać.Ja myślałam o beżowym grubym sztruksie,albo coś w tych odcieniach.Zamek z jednej strony.Wymiary 33 cm. każda strona.Napisz czy jest taka możliwość i ile by kosztowało.Nie wiem czy mnie stać. vailet
passa pisze:A ja zgłaszam,że na rezerwację czeka kolejna pufka,tym razem w kolorze hipopotama
Dolabra - wszystko byłoby ok,gdyby nie ten wrzosowy kolor. To śliczny odcień,ale rzadko się pojawia i nie widziałam go ostatnio w żadnym sklepie. Chyba,że znajdę coś w tkaninach patchworkowych i wtedy byłoby ze wzorkiem - ale żeby nie wyszło zbyt kosztownie, można by to przepleść pionowymi pasami innego koloru,np. kremowego. Co do zaczepów,to musiałabym zobaczyć jak coś takiego ma wyglądać,bo na razie sobie mętnie wyobrażam jakieś materiałowe wypustki na kilkanaście centymetrów
Beże prędzej się znajdą. Poszperam,obfocę co mam i Ci prześlę do wyboru.Z boku mogłaby być wstawka w jakiś wzorek.Myślę,że rolę zaczepów spełni zwykła gruba taśma bawełniana,więc powinno być ok. I nie musi być sciąganego pokrowca?dolabra pisze:passa pisze:A ja zgłaszam,że na rezerwację czeka kolejna pufka,tym razem w kolorze hipopotama
Dolabra - wszystko byłoby ok,gdyby nie ten wrzosowy kolor. To śliczny odcień,ale rzadko się pojawia i nie widziałam go ostatnio w żadnym sklepie. Chyba,że znajdę coś w tkaninach patchworkowych i wtedy byłoby ze wzorkiem - ale żeby nie wyszło zbyt kosztownie, można by to przepleść pionowymi pasami innego koloru,np. kremowego. Co do zaczepów,to musiałabym zobaczyć jak coś takiego ma wyglądać,bo na razie sobie mętnie wyobrażam jakieś materiałowe wypustki na kilkanaście centymetrów
może być kawa z mlekiem, ciemny beż..
a co do zaczepów to myślałam o kilkucentymetrowych, żeby zakleszczyć w rame okna a okno.. nie wiem czy obrazowo wytłumaczyłam..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości