FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon lut 28, 2011 19:13 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

Ale jestem prosię. Witam miłe Panie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pon lut 28, 2011 19:14 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

krynia08 pisze:on teraz jest śliczny :mrgreen: jak mieszkał w szopie z kozą to....inaczej wygladał , zero wdzięczności :mrgreen:

Biedny kocio nikt nie umie docenić jego wyjątkowości :twisted:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon lut 28, 2011 19:18 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

hej... ranna zmiana na chwilę, bo mam atak jaskry i nic nie widzę, jak przejdzie, to jeszcze sie pojawiem.. :evil:

ku... jeszcze to teraz... :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 28, 2011 19:19 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

halinka1403 pisze:Jak to z kozą, jaja sobie robisz czy powaga? :D

Krynia miała na myśli chyba kawał z żydowskim rabbim :ryk: :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon lut 28, 2011 19:38 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

Też mam takie skojarzenia, stąd pytanie. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Pon lut 28, 2011 19:45 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

AniaWrocław pisze:
halinka1403 pisze:Jak to z kozą, jaja sobie robisz czy powaga? :D

Krynia miała na myśli chyba kawał z żydowskim rabbim :ryk: :ryk:

mój fuks mieszkał na wsi u faceta z kozą w szopie NAPRAWDĘ :!: miał być wyrzucony bo nie chcial nic jeść :mrgreen: znaczy papu kozy, wyobraz sobie persa jak musiał wyglądać :mrgreen: wetka 2 godz go obcinała :? wazył troche ponad kilogram :( cały odparzony ze trzeba bylo szyć skóre pod kołtunami takie rany były..a teraz taki niewdziecznik :mrgreen: a sprawa JAJ :ryk: juz wyciete :ryk:
krynia08

Post » Pon lut 28, 2011 19:48 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

Hanulka pisze:hej... ranna zmiana na chwilę, bo mam atak jaskry i nic nie widzę, jak przejdzie, to jeszcze sie pojawiem.. :evil:

znaczy bida rzuciła sie na oczy :mrgreen: ja jestem obklejona plastrami rozgrzewajacymi :mrgreen: paliiiiiiiii jak diabli a mam siedzieć w nich 3 dni :roll:
krynia08

Post » Pon lut 28, 2011 19:56 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

krynia08 pisze:
Hanulka pisze:hej... ranna zmiana na chwilę, bo mam atak jaskry i nic nie widzę, jak przejdzie, to jeszcze sie pojawiem.. :evil:

znaczy bida rzuciła sie na oczy :mrgreen: ja jestem obklejona plastrami rozgrzewajacymi :mrgreen: paliiiiiiiii jak diabli a mam siedzieć w nich 3 dni :roll:

Nie marudź, na dworze zimno :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 28, 2011 20:03 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

No to faktycznie niewdzięcznik jeden. :D Powinien Panią po dupci całować a nie z pod tyłka fotel zabierać. :D Biedna Krysia, :1luvu: Ale kicio śliczny :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pon lut 28, 2011 20:06 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

on pańcie to by użarł w dupcie :mrgreen: mina zbója :mrgreen: Ania a znasz te plasterki? :mrgreen: boli jak diabli cholera :ryk: gaśnice zaraz z samochodu wezme żeby ugasić ten ogień :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pon lut 28, 2011 20:10 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

krynia08 pisze:on pańcie to by użarł w dupcie :mrgreen: mina zbója :mrgreen: Ania a znasz te plasterki? :mrgreen: boli jak diabli cholera :ryk: gaśnice zaraz z samochodu wezme żeby ugasić ten ogień :ryk: :ryk:

Jakie zaś plasterki?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 28, 2011 20:11 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:on pańcie to by użarł w dupcie :mrgreen: mina zbója :mrgreen: Ania a znasz te plasterki? :mrgreen: boli jak diabli cholera :ryk: gaśnice zaraz z samochodu wezme żeby ugasić ten ogień :ryk: :ryk:

Jakie zaś plasterki?

A już kumam! Znam, ale nie używam, bo mnie zawsze gorąco :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon lut 28, 2011 20:12 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:

Nie marudź, na dworze zimno :ryk:

jam przejrzała nieco.. :evil: a które części rozgrzewasz?? :ryk: bo w pewnych miejscach musi paliiiiiić :ryk: 3 dni 8O 8O
rany boskie.. to już koniec świata... krynia, my normalne wraki, kurna, nooooo...... Obrazek :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 28, 2011 20:13 Re: FIRANY PIĘKNE - Pomóż spłacić długi u weta! nowa dostawa :)

AniaWrocław pisze:
AniaWrocław pisze:

Jakie zaś plasterki?

A już kumam! Znam, ale nie używam, bo mnie zawsze gorąco :ryk:

mnie też gorąco , te cholerstwo :arrow: http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.ph ... -1szt.html
krynia08

[poprzednia][następna]