tak, Le Tigre się na mnie obraziła i zamknęła bazarek. Ale przynajmniej wyjaśniło się skąd taki kolor zdjęcia i jaki ma stosunek do naszego forum:
Wiesz, Britta, ja przecież jestem jasnowidzem, który domyśla się, czy wolisz granat, czy chaber.
Naucz się czytać ze zrozumieniem, granat to granat, granat dostałaś, obrażasz mnie.
I owszem, czasem zdarzy mi się zdjęcie ściemnić, tyle akurat potrafię, bo zwyczajnie fotki z mojego aparatu robią zdjęcia kolorów, jakby były wyblakłe i sprane, co kompletnie nie odpowiada rzeczywistości, np. czarny wychodzi mi jak grafit. A zwrotu tym bardziej nie przyjmę od osoby, która mnie obraża. Jeśli widziałaś różne odcienie, co moim zdaniem w fotach jest normą, mogłaś pytać, który granat jest najbardziej oddający rzeczywistość. A nie jechać po osobie, że jest nieuczciwa

Ale powiem wam coś: jestem na tyle zbulwersowana tą potwarzą, że wystawiać tu czegokolwiek więcej nie zamierzam. Po co? Zawsze jakiś perfekcjonista może mi zarzucić nie-dość-dokładność i przekłamania. Owszem, ci, co zapłacili, swoje rzeczy dostaną. Komentarze możecie zamieścić w komentarzowym wątku

A ty mi roztaczałaś wizje atmosfery na Miau, jak tu jest cudnie, tymczasem ja często co innego tu obserwuję, zwyczajne cechy aparatu zmieniasz w nieuczciwość, zbyt radykalna jesteś. Widocznie chciałaś jakiś inny odcień niebieskiego, nie granat, o którym pisało, i zwalasz winę na mnie. Nie, dzięki.
Nie zamierzam bawić się więcej w przepychanki słowne. Wątek jest do zamknięcia, wszyscy dostaną PW dot. wysyłki. Osobowość co poniektórych przekłada się na satysfakcję z zakupów.
nie roztaczałam przed Le tigre żadnych wizji forum

. A na tych zdjęciach...jakby nie patrzeć kurtka w realu ma kolor ciemnogranatowy wpadający w czarną śliwkę. Chabrowego odcienia w tym ani na lekarstwo. Może wystawię na bazarku, pokażę też koleżance bo jest zainteresowana.