Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 04, 2012 16:45 Re: Przykra sprawa...

ewar pisze:9 sierpnia wysłałam fanty do olciak84.Przelew nie wpłynął, napisałam więc pw.Kłopoty finansowe, chory kot, rozumiem, poczekam.Drugie pw nie odebrane dotychczas.Nie jest to duża kwota, dokładnie 22,50, ale jakoś tak nieładnie.

Nadal nic, a więc chyba nie ma co liczyć na odpowiedź, prawda?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro wrz 05, 2012 10:33 Re: Przykra sprawa...

może ktoś ma do niej kontakt? Może na Koci Łapci zapytasz? Nieważne, czy kwota mała czy duża, ważny fakt...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro wrz 05, 2012 10:53 Re: Przykra sprawa...

ja znam tylko adres ale ty tez go raczej masz, najwyżej napisz do niej list, telefonu nie mam.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro wrz 05, 2012 12:06 Re: Przykra sprawa...

a ja mam totalny brak kontaktu z użytkownikiem @Freak, który/a kupił/a ode mnie dwie książki na bazarku/targu (nie pamiętam), podała dane do wysyłki, 3 razy zapewniała o przelewie, nigdy go nie dostałam, a informacji brak.
Ktoś coś wie, znak życia? podobne dośw z @Freak?

edit: @Freak odezwała się do mnie, wiem już o co chodzi, odwołuję alarm.

apel do osób, które mają życiowe jakieś sprawy i nie wchodzą jakiś czas na forum: proszę o zrozumienie dopytujących sprzedających/kupujących z forum. W tym wątku dobrze widać, że ludzie rozumieją różne życiowe komplikacje, dawajcie w miarę możliwości znaki życia, bo można się zwyczajnie zaniepokoić z braku jakiegokolwiek kontaktu.
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Śro wrz 05, 2012 15:46 Re: Przykra sprawa...

ewar pisze:
ewar pisze:9 sierpnia wysłałam fanty do olciak84.Przelew nie wpłynął, napisałam więc pw.Kłopoty finansowe, chory kot, rozumiem, poczekam.Drugie pw nie odebrane dotychczas.Nie jest to duża kwota, dokładnie 22,50, ale jakoś tak nieładnie.

Nadal nic, a więc chyba nie ma co liczyć na odpowiedź, prawda?

Chyba mam jeszcze telefon do olciak84 (musze sprawdzić)-umawiałam sie z nią kiedyś na osobisty odbiór. Jeśli tak to spróbuje się skontaktować i dam znać. Widzę, że nie pojawia się na forum od 16 sierpnia. Miała wtedy "przejścia" z kociakiem z pp.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Śro wrz 05, 2012 21:36 Re: Przykra sprawa...

Ja wszystko rozumiem, naprawdę, ale lubię jasne sytuacje. Zaakceptuję " nie mam pieniędzy, przykro mi, nie wyślę ci i już".Moja odpowiedź wtedy brzmi " OK, nie ma sprawy, zdarza się ".

ewar

Post » Pt wrz 07, 2012 5:49 Re: Przykra sprawa...

Dostałam przelew od olciak84, dziękuję :1luvu:

ewar

Post » Śro paź 17, 2012 19:00 Re: Przykra sprawa...

27. sierpnia wysłałam przesyłkę do Alina1971 z bazarku : "Kup broszkę lub wisiorek! Nakarm głodne brzuszki!"
niestety mimo przypominania na PW do tej pory nie ma wpłaty na Fundację Felineus, dla której był ten bazarek.
Przykre, bo to było tylko 10 zł.

Edit:
Sprawa załatwiona, wpłata z opóźnieniem, ale dotarła.
Ostatnio edytowano Czw lis 08, 2012 20:55 przez GuniaP, łącznie edytowano 1 raz
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Czw paź 18, 2012 9:40 Re: Przykra sprawa...

ktoś wie co się dzieje z Olciak84 ?
ja ostatnio się pojawiła to pisała, że nadal chce pluszaki z mojego bazarka, poprosiła o dane do przelewu powtórnie na pw i ja do dziś mam nieodebrane to pw. Czy ktoś wie czy Ona tutaj jeszcze wróci? bo nie wiem czy trzymać dla niej czy z powrotem wystawić.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto paź 23, 2012 14:17 Re: Przykra sprawa...

Przestrzegam wszystkich przed "mundziową" !! wysługuje się ludźmi. u mnie już 2 miesiące jest wózek dla dziecka, który dla niej obebrałam. nie odpowiada na maile. na początku września napisała, że przez 3 tygodnie nie niebędzie mogła odebrać, bo ma pracę, o jest koniec października, nie odzywa się, jej koleżanka, która niby miała to obebrac, ez mnie zwodziła. Ja porysowałam sobie tym wózkiem samochód (bo wózek jest w garażu). same straty. przestrzegam więc innych a z tego co czytam teraz juz wcześniej nabierała ludzi.
[url=http://tnij.org/kolczmeg2w]Obrazek

Meg2

Od: Wto lis 15, 2011 12:43

Post » Wto paź 23, 2012 14:20 Re: Przykra sprawa...

Meg2 pisze:Przestrzegam wszystkich przed !! wysługuje się ludźmi. u mnie już 2 miesiące jest wózek dla dziecka, który dla niej obebrałam. nie odpowiada na maile. na początku września napisała, że przez 3 tygodnie nie niebędzie mogła odebrać, bo ma pracę, o jest koniec października, nie odzywa się, jej koleżanka, która niby miała to obebrac, ez mnie zwodziła. Ja porysowałam sobie tym wózkiem samochód (bo wózek jest w garażu). same straty. przestrzegam więc innych a z tego co czytam teraz juz wcześniej nabierała ludzi.

też mam niezbyt dobre wspomnienia z "mundziową"
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro paź 24, 2012 10:10 Re: Przykra sprawa...

ja też wiem, że były problemy. Sama miałam drobny - woziłam wannę w aucie ale była jakaś zadyma z nią akurat i w miarę szybko odebrała, inni sie męczyli długo.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 24, 2012 11:59 Re: Przykra sprawa...

ja też dwie sprawy - mundziowa zapewne wie jak przeczyta

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob paź 27, 2012 8:37 Re: Przykra sprawa...

dla mnie przykra sytuacja :( nigdy nie zgłaszałam nikogo na takie "czarne kwiatki",bo różnie w życiu bywa,ale brak słowa przepraszam,czy czegokolwiek zmusza mnie niestety do zgłoszenia malkoz45
Chodzi o sprzedaz ksiazek na moim pchlim targu...Po zapewnieniach,że ksiazke nadal chce i zapewnia ,ze ureguluje nalezność za dwa dni,potem za ileś,potem ...,ze otrzymała ksiazke w dniu 8.X.milczy do teraz.Nie jest to duza kwota,bo 25zł z przesyka za ksiazke 600stron,ale niemiła sytuacja.Ja tam wiecej za przesyłke zapłaciłam niz zostało za ksiazke,ale własciwie oprócz wysłanej ksiazki sama dopłaciłam jeszcze :( PW z "ostrzezeniem",że zgłosze ja na czarne kwiatki otrzymała ,odebrała i nawet nie odpisała... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 27, 2012 9:41 Re: Przykra sprawa...

Dlatego Bożena nie ufaj nikomu i nie wysyłaj zanim kasy na koncie nie zobaczysz. Ja bym teraz tez była o 35zł w plecy, może nie dużo ale dla mnie tak.

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]