ode mnie tez wymiziac, porzadnie wymiziać,a za uszkami szczególnie podrapać
a to mizianko za 50 zł. za pixie
hmmm a na ile bubble stanęło?
Dorta
Moderator: Moderatorzy
LU pisze:Przykro mi Femka, ale to już po czasie było.
Kolejną licytację wygrała... Dorta: 50 zł za pixie i 47 za bubble. Jaka tym razem decyzja?
Dorta pisze:Hurrraaaa !!!!
LU dzisiaj płace za oba kubeczki
ale jeden wyslij do mnie a drugi do Femki-bo ona taka biedna jest, koty ją terroryzują, wyjada po nich. A jak nie będzie miała swojego kubeczka to jej każą pewnie z misek swoich wodę chłeptać![]()
![]()
![]()
Dorta
Femka pisze:LU pisze:Przykro mi Femka, ale to już po czasie było.
Kolejną licytację wygrała... Dorta: 50 zł za pixie i 47 za bubble. Jaka tym razem decyzja?
CoToMa pisze:Femka pisze:LU pisze:Przykro mi Femka, ale to już po czasie było.
Femka, nie martw się! Ja zaraz wystawiam piękne kubeczki! Wprawdzie nie z pixie, ale też piękne
Dorta pisze:Hurrraaaa !!!!
ale jeden wyslij do mnie a drugi do Femki-bo ona taka biedna jest, koty ją terroryzują, wyjada po nich. A jak nie będzie miała swojego kubeczka to jej każą pewnie z misek swoich wodę chłeptać![]()
![]()
![]()
Dorta
CoToMa pisze:Dorta pisze:Hurrraaaa !!!!
![]()
![]()
Dorta
Dorta, jesteśPrzesyłamy Ci wielkie podziękowania i moc mruczanek i baranków!
Bardzo dziękuję również Lu, Pixie, Femce i wszystkim, którzy brali udział w licytacji lub tylko zagrzewali do walki!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości