Kocie poduchy patchworkowe dla Lemika

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt cze 09, 2006 16:56

kota7 pisze:Aha, twórczyni poduch obiecała dorzucić jeszcze jedną gratis, więc może ta druga będzie dla drugiej najwyższej oferty? Tyle, że tę drugą to obiecałam na koty Mirki_t.

Ło tu pisałam, ło, ale kto by mnie tam czytał :( :cry: :crying:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt cze 09, 2006 17:23

kota7 pisze:
kota7 pisze:Aha, twórczyni poduch obiecała dorzucić jeszcze jedną gratis, więc może ta druga będzie dla drugiej najwyższej oferty? Tyle, że tę drugą to obiecałam na koty Mirki_t.

Wybacz, ja miałam w oczach tylko te piękne podusie. I inne treści do mnie nie docierały ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt cze 09, 2006 17:28

kota7 pisze:

czytamy Cie kochana jak biblię, ale ja chyba zobaczyłam tylko znak zapytania na końcu, i zinterpretowałam jako niepotwierdzoną potem zadnym postem propozycję :oops: :oops:

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pt cze 09, 2006 17:30

Aleba pisze:A to ja też się jakoś nie dopatrzyłam, że 2 najwyższe oferty wygrywają...
Majszczur, to może się zamienimy? Bo ja licytowałam bez głębszego celu, wystarczyła mi świadomość, że poducha jest cudna, a kasa pójdzie na koty. A skoro Tobie szczególnie zależy na wpłacie na Lemusia, to - jeśli kota7 się zgodzi - może Ty wpłać na niego, a ja przeleję pieniądze Mirce_t?

Aleba, jeżeli Majszczur sie zgodzi, to jak najbardziej może być.

To napiszcie, które poduchy chcecie. 8)
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Pt cze 09, 2006 17:32

Majszczur pisze:
kota7 pisze:

czytamy Cie kochana jak biblię, ale ja chyba zobaczyłam tylko znak zapytania na końcu, i zinterpretowałam jako niepotwierdzoną potem zadnym postem propozycję :oops: :oops:

Aha, oj, to nieporozumienie. Ale propozycja Aleby chyba rozwiązuje problem, co? Następnym razem będę unikać takich mało zdecydowanych postów, przepraszam :oops:
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Pt cze 09, 2006 18:24

kota7 pisze:
Aleba pisze:A to ja też się jakoś nie dopatrzyłam, że 2 najwyższe oferty wygrywają...
Majszczur, to może się zamienimy? Bo ja licytowałam bez głębszego celu, wystarczyła mi świadomość, że poducha jest cudna, a kasa pójdzie na koty. A skoro Tobie szczególnie zależy na wpłacie na Lemusia, to - jeśli kota7 się zgodzi - może Ty wpłać na niego, a ja przeleję pieniądze Mirce_t?

Aleba, jeżeli Majszczur sie zgodzi, to jak najbardziej może być.

To napiszcie, które poduchy chcecie. 8)

Jak to JEŻELI się zgodzę? przecież ja aj lawiu cat Lemuś ofkors :love: Dziekuje Aleba, bóg ci w kotach wynagrodzi
i jak tylko Ktos mi wreszcie to konteczko na pw podeśle to leję tą kasę.
A poducha to mi tak naprawdę wcale niepotrzebna, bo na upartego mogę sama uszyć, tylko strasznie fajnie sie z Wami klikało.
Ale jeśli jednak mogłabym nieśmiało prosić to tą z ziewającym (ostatnią) :oops: :oops: dobrze się kotom będzie na niej spało :wink:
ale czy to nie Aleba ma pierwszeństwo w wyborze :?:

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pt cze 09, 2006 18:36

Ja poprosze tę:
Obrazek

I numer konta.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon cze 12, 2006 10:48

Kota7 dziękuję za poświęcenie jednej poszewki dla moich kotów.
Aleba, gratuluję wygranej i dziękuję za wpłatę pieniędzy. Za tą sumę zakupiłam Feliway dla „persiczki”, która została oddana do schroniska a teraz jest u mnie. Jest ona w głębokim szoku, odmawia jedzenia. Dzisiaj jest mniej burkliwa i być może jest to zasługą działania Feliway.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

[poprzednia]