kota7 pisze:Aha, twórczyni poduch obiecała dorzucić jeszcze jedną gratis, więc może ta druga będzie dla drugiej najwyższej oferty? Tyle, że tę drugą to obiecałam na koty Mirki_t.
Ło tu pisałam, ło, ale kto by mnie tam czytał

Moderator: Moderatorzy
kota7 pisze:Aha, twórczyni poduch obiecała dorzucić jeszcze jedną gratis, więc może ta druga będzie dla drugiej najwyższej oferty? Tyle, że tę drugą to obiecałam na koty Mirki_t.
kota7 pisze:kota7 pisze:Aha, twórczyni poduch obiecała dorzucić jeszcze jedną gratis, więc może ta druga będzie dla drugiej najwyższej oferty? Tyle, że tę drugą to obiecałam na koty Mirki_t.
Ło tu pisałam, ło, ale kto by mnie tam czytał![]()
![]()
kota7 pisze:kota7 pisze:Aha, twórczyni poduch obiecała dorzucić jeszcze jedną gratis, więc może ta druga będzie dla drugiej najwyższej oferty? Tyle, że tę drugą to obiecałam na koty Mirki_t.
![]()
Aleba pisze:A to ja też się jakoś nie dopatrzyłam, że 2 najwyższe oferty wygrywają...
Majszczur, to może się zamienimy? Bo ja licytowałam bez głębszego celu, wystarczyła mi świadomość, że poducha jest cudna, a kasa pójdzie na koty. A skoro Tobie szczególnie zależy na wpłacie na Lemusia, to - jeśli kota7 się zgodzi - może Ty wpłać na niego, a ja przeleję pieniądze Mirce_t?
Majszczur pisze:kota7 pisze:kota7 pisze:Aha, twórczyni poduch obiecała dorzucić jeszcze jedną gratis, więc może ta druga będzie dla drugiej najwyższej oferty? Tyle, że tę drugą to obiecałam na koty Mirki_t.
![]()
czytamy Cie kochana jak biblię, ale ja chyba zobaczyłam tylko znak zapytania na końcu, i zinterpretowałam jako niepotwierdzoną potem zadnym postem propozycję![]()
kota7 pisze:Aleba pisze:A to ja też się jakoś nie dopatrzyłam, że 2 najwyższe oferty wygrywają...
Majszczur, to może się zamienimy? Bo ja licytowałam bez głębszego celu, wystarczyła mi świadomość, że poducha jest cudna, a kasa pójdzie na koty. A skoro Tobie szczególnie zależy na wpłacie na Lemusia, to - jeśli kota7 się zgodzi - może Ty wpłać na niego, a ja przeleję pieniądze Mirce_t?
Aleba, jeżeli Majszczur sie zgodzi, to jak najbardziej może być.
To napiszcie, które poduchy chcecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości