Moderator: Moderatorzy
meg11 pisze:Jeden jaśniejszy i 1 ciemniejszy, podaj na pw konto gdzie kasę przynajmniej częśc wysłać, jak będą suwaki czy cokolwiek potrzebne to kup i powszywaj.
gusiek1 pisze:meg11 pisze:Jeden jaśniejszy i 1 ciemniejszy, podaj na pw konto gdzie kasę przynajmniej częśc wysłać, jak będą suwaki czy cokolwiek potrzebne to kup i powszywaj.
Przelew na konto Asi. Jak uszyje, to będę mogła ocenić koszty przesyłki.
gusiek1 pisze:Gosiagosia pisze:Czy ja się jeszcze załapie na pokrowiec dla mojej chorej Migotki.
Dla chorych mają najwyższy priorytet. Podaj wymiary proszę długość,szerokość, wysokość i obwód transporterka.
Gosiagosia pisze:gusiek1 pisze:Gosiagosia pisze:Czy ja się jeszcze załapie na pokrowiec dla mojej chorej Migotki.
Dla chorych mają najwyższy priorytet. Podaj wymiary proszę długość,szerokość, wysokość i obwód transporterka.
Dziękuję![]()
Wymiary transporterka takie same jak Meg, jest taki sam jak pokazała na stronie allegro. Poproszę ciemny. Nie spiesz się poczekam.
ASK@ pisze::!:![]()
gusiek1 pisze:Ok, gotowe wszystkie trzy:).
Proszę o wysłanie do Asi kosztów wysyłki (12,99) A do mnie na pw namiary do wysyłki (imię, nazwisko, numer telefonu i adres paczkomatu).
SabaS pisze:A ja już ocieplacz dziś miałam okazję przetestować, sprawdził się rewelacyjniesuper robota, gorąco polecam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości