Fakt - okno duże, na całą ścianę prawie, ale od północnej strony i dodatkowo blok jakieś 20m przed nim stoi (genialni budowlańcy lat 80 - tych

Kiedyś zrobię remont pokoju i okienko pięknie się wpasuje

Moderator: Moderatorzy
nelka83 pisze:Się cieszę, że nie tylko mi się podoba![]()
Fakt - okno duże, na całą ścianę prawie, ale od północnej strony i dodatkowo blok jakieś 20m przed nim stoi (genialni budowlańcy lat 80 - tych)
![]()
Ewa L. pisze:nelka83 pisze:Się cieszę, że nie tylko mi się podoba![]()
Fakt - okno duże, na całą ścianę prawie, ale od północnej strony i dodatkowo blok jakieś 20m przed nim stoi (genialni budowlańcy lat 80 - tych)
![]()
Ja też w blokach mieszkam i i firanki kupuję na 4 - 4.5 m bo muszę trochę przysłonić boki. Firanki na samym oknie wyglądają głupio bo mam karnisz starego typu od ściany do ściany.
nelka83 pisze:Ewa L. pisze:nelka83 pisze:Się cieszę, że nie tylko mi się podoba![]()
![]()
Ja też w blokach mieszkam i i firanki kupuję na 4 - 4.5 m bo muszę trochę przysłonić boki. Firanki na samym oknie wyglądają głupio bo mam karnisz starego typu od ściany do ściany.
No tak. U nas też kiedyś były takie karnisze i kupowało się mega duże firany - nie dość, że szerokie to wysokie od sufitu do podłogi.
Ale i na starym karniszu można coś pokombinować aby fajnie wyglądało
Miraclle pisze:Ślicznie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz czas na mnie![]()
Pochwalę się a co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uwaga będzie obszerna reklama dla Halinki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój nowy zabytek![]()
Lambrekin miał wisieć sam na drążku gdzie zasłony, a zasłony razem na drążku z firaną. Niestety mam za mało żabek i nie zmieściły się na jednym dwie zasłonki i firany i musiałam dopiąć lambrekin do firany, a zasłonki uwiesić same. Przez co trochę szkoda lambrekina, bo jest przysłonięty ale mnie i tak się podoba![]()
W pełnej okazałości
Lambrekin
Wzór firany
...a to firana którą nabyłam zeszłego roku ale nie było okazji obfocić(w tle po lewej stronie obraz moich chłopców Namalowany w prezencie przez Elę - Kotine ).
Miraclle pisze:Ślicznie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz czas na mnie![]()
Pochwalę się a co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uwaga będzie obszerna reklama dla Halinki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój nowy zabytek![]()
Lambrekin miał wisieć sam na drążku gdzie zasłony, a zasłony razem na drążku z firaną. Niestety mam za mało żabek i nie zmieściły się na jednym dwie zasłonki i firany i musiałam dopiąć lambrekin do firany, a zasłonki uwiesić same. Przez co trochę szkoda lambrekina, bo jest przysłonięty ale mnie i tak się podoba![]()
W pełnej okazałości
Lambrekin
Wzór firany
...a to firana którą nabyłam zeszłego roku ale nie było okazji obfocić(w tle po lewej stronie obraz moich chłopców Namalowany w prezencie przez Elę - Kotine ).
mir.ka pisze:Halinko proszę firankę nr 12 z kremowej etaminy i tą drugą asymetryczną (o której pisałyśmy) też
Miraclle pisze:Dziękuję![]()
![]()
![]()
![]()
Reklama zrobiona można iść ogarniać dalej wątki
halinka1403 pisze:mir.ka pisze:Halinko proszę firankę nr 12 z kremowej etaminy i tą drugą asymetryczną (o której pisałyśmy) też
Ok.Zamówienie przyjęteBardzo dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 9 gości