vip pisze:Koki-99 pisze:Moja przesyłka też już na miejscu. Wszystko w porządku i w całościDziękuję
Ufff![]()
No i...ekhem...jeszcze raz przepraszam za opakowanie![]()
.
Ale czemu? Opakowanie pierwsza klasa, nie wpadłabym na taki pomysł
vip pisze:Koki-99 pisze:Moja przesyłka też już na miejscu. Wszystko w porządku i w całościDziękuję
Ufff![]()
.
Koki-99 pisze:vip pisze:Koki-99 pisze:Moja przesyłka też już na miejscu. Wszystko w porządku i w całościDziękuję
Ufff![]()
.
Ale czemu? Opakowanie pierwsza klasa, nie wpadłabym na taki pomysłNo i się sprawdziło, a to najważniejsze. Mogłaś mi tłoczek luzem dołożyć, to bym jeszcze do czegoś sobie wykorzystała. Jako olejarkę na ten przykład cy cóś
Koki-99 pisze:vip pisze:Koki-99 pisze:Moja przesyłka też już na miejscu. Wszystko w porządku i w całościDziękuję
Ufff![]()
.
Ale czemu? Opakowanie pierwsza klasa, nie wpadłabym na taki pomysłNo i się sprawdziło, a to najważniejsze. Mogłaś mi tłoczek luzem dołożyć, to bym jeszcze do czegoś sobie wykorzystała. Jako olejarkę na ten przykład cy cóś
vip pisze:Koki-99 pisze:vip pisze:Koki-99 pisze:Moja przesyłka też już na miejscu. Wszystko w porządku i w całościDziękuję
Ufff![]()
.
Ale ja mogę dosłać, jakby co.....![]()
.
izydorka pisze:moje doszło, dzięki
.vip pisze:...i jeszcze trzy razy rozmiar zmieniałam.

Koki-99 pisze:vip pisze:...i jeszcze trzy razy rozmiar zmieniałam.
No toś mnie teraz zabiła
Koki-99 pisze:vip pisze:...i jeszcze trzy razy rozmiar zmieniałam.
No toś mnie teraz zabiła
Koki-99 pisze:No i wszystko jasne, a ja już chciałam zgaduj-zgadulę na Twoim wątku zorganizować, z nagrodami
.vip pisze:Koki-99 pisze:No i wszystko jasne, a ja już chciałam zgaduj-zgadulę na Twoim wątku zorganizować, z nagrodami
![]()
Ale powiedz sama, i tak nikt by na to nie wpadł.

vip pisze:Dobra, mówię...
Stuknięty vipek bał się, że perfumy nie przeżyją podróży, opakowania stosownego nie posiadał, więc zamotał fiolkę w ręcznik papierowy i wsadził....do strzykawki. Bez tłoczka. Rozmiaru odpowiedniego.
A teraz Koki się tłoczka domaga, i ma rację, o.
vip pisze:Dobra, mówię...
Stuknięty vipek bał się, że perfumy nie przeżyją podróży, opakowania stosownego nie posiadał, więc zamotał fiolkę w ręcznik papierowy i wsadził....do strzykawki. Bez tłoczka. Rozmiaru odpowiedniego.
A teraz Koki się tłoczka domaga, i ma rację, o.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 2 gości