Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion] jest już 2015!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Dlaczego zdecydowałaś(eś) się na zakup kalendarza?

1. Kibicowałam(em) kalendarzowym bohaterom w ich trudnych chwilach.
8
6%
2. Chcę podarować cegiełkę potrzebującym zwierzakom.
38
31%
3. Chcę podzielić się moją pasją z bliskimi.
8
6%
4. Chcę, aby pełnił funkcję edukacyjną w moim otoczeniu.
14
11%
5. Chcę podarować go komuś bliskiemu.
12
10%
6. Po prostu mi się podoba.
21
17%
7. Wszystkie powyższe.
23
19%

Liczba głosów : 124

Post » Pt paź 11, 2013 20:35 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Joanna KA pisze:
boniantos pisze:
Joanna KA pisze:nie mam czasu na chodzenie na kawę :wink: także spokojnie
a zresztą ja jestem typ samotnika-dzikusa :mrgreen:

tym bardziej pasowałabyś na moją ulubioną sąsiadkę. Żałuję bardzo, że się nie złożyło (podwójnie...) - Ty wiesz o czym piszę ;).

ulubiona sąsiadka :mrgreen: czyli taka, którą widuje się raz na miesiąc i mówi jej tylko dzień dobry :ryk: :ryk: :ryk:
otóż nie Moja Droga, ulubiona, bo nie plotkuje, nie zagląda innym w okna i nie wydziera się zza ściany. A wspólne tematy futrzaste :kotek: na pewno byśmy miały :ok:.

wiesiaczek1 pisze:też żem jest samotnica, :D
:ok: o proszę - już jesteśmy razem 3 osoby, na ciche, spokojne sąsiedztwo :). Marzy mi się takie miejsce. A do tego wszystkiego jeszcze koty okoliczne byłyby nakarmione i wysterylizowane... może możemy się ubiegać o jakąś dotację od miasta ;) ?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt paź 11, 2013 21:06 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Do boniantos:

Wygląda na to, że nie mam uprawnień, aby wysłać wiadomość :?
Adres do wysyłki podałabym na prywatnego maila, ok?

kotek-psotek

Od: Śro paź 09, 2013 11:11

Post » Pt paź 11, 2013 21:25 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Ja też bym chciała takie sąsiadki mieć, na razie mam upiornych studentów i ludzi nieżyczliwych zwierzętom (oprócz kotów mieliśmy pod klatką bezdomnego psa, który się przybłąkał i nie chciał już nigdzie iść, zanim mu się dom znalazł, to parę osób omal szlag nie trafił).
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt paź 11, 2013 21:30 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

kotek-psotek pisze:Do boniantos:

jasne, pisz śmiało :ok:, tylko napisz proszę nick w temacie, żebym poznała, że to od Ciebie :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt paź 11, 2013 21:38 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Axa76 pisze:Ja też bym chciała takie sąsiadki mieć, na razie mam upiornych studentów i ludzi nieżyczliwych zwierzętom (oprócz kotów mieliśmy pod klatką bezdomnego psa, który się przybłąkał i nie chciał już nigdzie iść, zanim mu się dom znalazł, to parę osób omal szlag nie trafił).

zapisujemy Cię do klubu :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt paź 11, 2013 23:28 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Czy można zamówić taki kalendarz? Mam z ubiegłego roku, śliczny - dlatego tez chcę kolejny. :kotek:
Gdzie i do kogo pisać?

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Sob paź 12, 2013 6:57 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

XmonikaX pisze:Czy można zamówić taki kalendarz? Mam z ubiegłego roku, śliczny - dlatego tez chcę kolejny. :kotek:
Gdzie i do kogo pisać?

Pisz tutaj na tym wątku że chcesz zamówić kalendarz to Boniantos Cię dopisze do listy chętnych :)
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Sob paź 12, 2013 8:14 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

boniantos pisze: otóż nie Moja Droga, ulubiona, bo nie plotkuje, nie zagląda innym w okna i nie wydziera się zza ściany. A wspólne tematy futrzaste :kotek: na pewno byśmy miały :ok:.

yyyyyyyyyy :roll: z tym wydzieraniem, to różnie bywa :mrgreen: bo jak mnie dziecko, TŻ albo koty wkurzą, to jak się weznem i wydrem :ryk: :ryk: :ryk:

boniantos pisze:
wiesiaczek1 pisze:też żem jest samotnica, :D

:ok: o proszę - już jesteśmy razem 3 osoby, na ciche, spokojne sąsiedztwo :). Marzy mi się takie miejsce. A do tego wszystkiego jeszcze koty okoliczne byłyby nakarmione i wysterylizowane... może możemy się ubiegać o jakąś dotację od miasta ;) ?

Axa76 pisze:Ja też bym chciała takie sąsiadki mieć, na razie mam upiornych studentów i ludzi nieżyczliwych zwierzętom (oprócz kotów mieliśmy pod klatką bezdomnego psa, który się przybłąkał i nie chciał już nigdzie iść, zanim mu się dom znalazł, to parę osób omal szlag nie trafił).

to teraz trzeba tylko znaleźć fajne miejsce, wybudować małe sympatyczne domeczki (bo po co nam duże domiska, żeby sprzątać całe dnie :wink: ), ogrodzić żeby zwierzaki miały duuuuuży wybieg, napisać regulamin (że nie ma plotkowania, zaglądania w okna, wydzierania???, jak ktoś wyjedzie, to reszta się zobowiązuje dokarmiać futrzaki) i można mieszkać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a! i jeszcze jeden kalendarz poproszę, bo sąsiadka jednak chce dwa a nie jeden - w sumie już chyba 6 sztuk :piwa:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Sob paź 12, 2013 10:18 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Nie wiem czy jeszcze można zamówić - jeśli tak to poproszę o 1 szt.

Pozdrawiam

Daisys

Od: Pon lip 03, 2006 16:06

Post » Sob paź 12, 2013 10:53 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Witam i proszę mnie zapisać na kalendarz sztuk 1.
Pozdrawiam.
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Sob paź 12, 2013 14:49 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Dla mnie jedna sztuka, jak w zeszłym roku :)
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Sob paź 12, 2013 18:28 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

bluerat pisze:Dla mnie jedna sztuka, jak w zeszłym roku :)
Kotek&Tosia pisze:Witam i proszę mnie zapisać na kalendarz sztuk 1.
Pozdrawiam.
XmonikaX pisze:Czy można zamówić taki kalendarz? Mam z ubiegłego roku, śliczny - dlatego tez chcę kolejny. :kotek:
Gdzie i do kogo pisać?
Bluerat, XmonikaX i Kotek&Tosia - miło Was widzieć :), dziękuję, że z nami jesteście i w tym roku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Daisys pisze:Nie wiem czy jeszcze można zamówić - jeśli tak to poproszę o 1 szt.

Pozdrawiam
Daisys - również pięknie dziękuję :1luvu: .

Wszystkim wysłałam PW i czekam na adresy do wysyłki :ok:.

kotek-psotek pisze:Do boniantos:

Ponieważ nie widzę wiadomości od Ciebie na mailu, na wszelki wypadek podałam na PW adres: kocikalendarz@gmail.com :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Sob paź 12, 2013 18:30 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

Joanna KA pisze:to teraz trzeba tylko znaleźć fajne miejsce, wybudować małe sympatyczne domeczki (bo po co nam duże domiska, żeby sprzątać całe dnie :wink: ), ogrodzić żeby zwierzaki miały duuuuuży wybieg, napisać regulamin (że nie ma plotkowania, zaglądania w okna, wydzierania???, jak ktoś wyjedzie, to reszta się zobowiązuje dokarmiać futrzaki) i można mieszkać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ech, żeby to było takie proste...

Joanna KA pisze:a! i jeszcze jeden kalendarz poproszę, bo sąsiadka jednak chce dwa a nie jeden - w sumie już chyba 6 sztuk :piwa:
no nie mogę! Jesteś WIELKA! :1luvu: No to mamy 270 kalendarzy!!!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Sob paź 12, 2013 18:34 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

do boniantos:
czy ja dostałam jakieś pw, chyba nie,
czy podawałam adres do wysyłki,
broń Boże żebym nie zaginęła w tłoku zamówień :(
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Sob paź 12, 2013 20:08 Re: Kalendarz Kocie Przemiany 2014 [KOTYlion] zbieramy chętn

wiesiaczek1 pisze:do boniantos:
czy ja dostałam jakieś pw, chyba nie,
czy podawałam adres do wysyłki,
broń Boże żebym nie zaginęła w tłoku zamówień :(

Nic się nie martw, wszyściutko będę dokładnie sprawdzać - maile i wpisy z adresami, listą i nadaniem pocztowym. Ale dziękuję za czujność :1luvu:, zawsze lepiej zapytać, 100 x sprawdzić niż raz się zgubić...
zajrzyj na pocztę proszę, przesyłam otrzymane PW ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]