Ogromnie się cieszę

Mam nadzieję, że będzie Wam służyć i nosić się dobrze przez długi czas. Moja biżuteria z tej serii, z tych materiałów ma już ponad rok i w żaden sposób się nie zmieniła. Bardzo podoba mi się to, że nie ma nalotów, nie ciemnieje, nie matowieje. Mam wielką nadzieję, że nadal tak będzie, także i z Waszymi egzemplarzami.
Staram się ciągle coś dokupywać. Tego typu bazarki to w tej chwili jedyne źródło pomocy dla opolskich schroniskowców. Niestety kończą mi się powoli środki przeznaczone na zakup fantów bazarkowych więc póki co, do końca miesiąca już basta. Myślę, też o zmianie formy sprzedaży, by w przypadku droższych rzeczy, jednak część kosztu zakupu fantu do mnie wracała
Dziękuję wszystkim za pomoc! Za udział w bazarku, za zakupy i licytacje

To jest po prostu wspaniałe! Niedługo będą nowe aukcje i nowe fanty. W nieco mniejszych ilościach
I pamiętajcie proszę, praktycznie każdą rzecz, jaką wystawiam jestem wstanie powielić - zakupić ponownie. Wzorów i kolorów tej biżuterii jest multum. Jakbyście coś potrzebowali, mieli na coś ochotę piszcie, postaram się coś wynaleźć tak byście Wy dostali coś, co będzie się Wam podobać a "moje" koty otrzymały pomoc dzięki naszej współpracy