Książki,filmy,budzik,miski,torby, szarpacze-dla Praksedy-50%

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw sty 16, 2014 21:30 Re: Książki,filmy,budzik,miski,torby, szarpacze-dla Praksedy

I dziękuję. :D
Może Norku się odezwie i sfinalizujemy zakup/sprzedaż filmu? :wink:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt sty 17, 2014 10:18 Re: Książki,filmy,budzik,miski,torby, szarpacze-dla Praksedy

Marcelibu pisze:I dziękuję. :D
Może Norku się odezwie i sfinalizujemy zakup/sprzedaż filmu? :wink:

Wybacz, nie dostalam zadnego PW i temat mi po prostu uciekl - dzis raczej z przypadku weszlam na watek, ale oczywiscie mea culpa... :oops:

Poprosze na PW dane i kwote do przelewu.
W zamyśleniu majestat mają niedościgły
Wielkich sfinksów, co w głębi pustyni zastygły,
Jakby w wieczny zapadły sen odrętwiający.

Norku

Od: Wto cze 01, 2010 15:25

Post » Pt sty 17, 2014 10:22 Re: Książki,filmy,budzik,miski,torby, szarpacze-dla Praksedy

Dzięki :D .
Najpierw poproszę o określenie rodzaju przesyłki i dane adresowe. od tego zależy kwota do przelewu.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pt sty 17, 2014 10:23 Re: Książki,filmy,budzik,miski,torby, szarpacze-dla Praksedy

Marcelibu pisze:Dzięki :D .
Najpierw poproszę o określenie rodzaju przesyłki i dane adresowe. od tego zależy kwota do przelewu.

Rodzaj przesylki... pojecia nie mam - nie da sie tego listem wyslac, ew. poleconym?
W zamyśleniu majestat mają niedościgły
Wielkich sfinksów, co w głębi pustyni zastygły,
Jakby w wieczny zapadły sen odrętwiający.

Norku

Od: Wto cze 01, 2010 15:25

Post » Pt sty 17, 2014 15:46 Re: Książki,filmy,budzik,miski,torby, szarpacze-dla Praksedy

No właśnie o to mi chodziło: ekonomiczny czy polecony?
Podaj mi proszę swoje dane na PW.

Marcelibu

Post » Pt sie 15, 2014 7:52 Re: Książki,filmy,budzik,miski,torby, szarpacze-dla Praksedy

Podniosę.

Marcelibu

[poprzednia]