BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2012 6:59 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

ło matulu jakie śliczności......
na razie popatrzę, pomyślę i w poniedziałek jak juz będę znać stan finansów to tu wrócę ;)

Gosia ta bransoletka 16 to ta, o której kiedyś mi pisałaś?
piekna jest....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob lis 03, 2012 7:52 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

no to jak się Johaśka nie zdecyduje (widzę, że marzyła wcześniej :) ) to ja poproszę 16
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob lis 03, 2012 7:58 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

mamaGiny pisze:no to jak się Johaśka nie zdecyduje (widzę, że marzyła wcześniej :) ) to ja poproszę 16

Gosiu to nie tak :)
nasza Malgoś mi kiedyś opisywała, że sobie zrobiła bransoletkę z kółeczek montażowych i maupy w pracy chciały ją odkupić ;)
ale spokojnie możesz ją brać :) tym razem mam na oku coś innego tylko muszę się wstrzymac do poniedziałku ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob lis 03, 2012 8:07 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

to bierem ;-) u mnie w pracy tez dopytuja o Gosi bazarek, a bransoletka z tym podłużnym koralem to hit wszechczasów- mam na 3 zamówienia jakbyś Gosiu na taki koral trafiła ..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lis 03, 2012 8:13 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

z jakim koralem...?
jakoś jej nie kojarzę :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob lis 03, 2012 8:15 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

jako jedna z pierwszych była - na łańcuszku, podłużny czerwony koral -tylko łańcuszek i koral a wygląda na ręce super
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lis 03, 2012 8:17 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

fotę poproszę... może być na maila :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob lis 03, 2012 8:25 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

łoj musze poszukać ;-) bo moja prywatna pożyczyła sie latem na wesele i sie nie oddała jeszcze :ryk: ale zrobię koleżance na ręce
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob lis 03, 2012 8:57 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

to ja poczekam ;)
byle nie za długo :ryk:

edit:
dobra zastanowiłam się.....
na razie chciałabym zarezerwować 18, 25 i 26 (zawsze mi się opale marzyły a skoro ostatni raz u Gosi....)
w poniedzaiłek potwierdze......
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie lis 04, 2012 17:51 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

mamaGiny pisze:to bierem ;-) u mnie w pracy tez dopytuja o Gosi bazarek, a bransoletka z tym podłużnym koralem to hit wszechczasów- mam na 3 zamówienia jakbyś Gosiu na taki koral trafiła ..

Malgosiu, dzięki za zakup :1luvu: . Z tym koralem nie ma problemu, tylko...hmmm...na razie brak funduszy, żeby zamówić :? .
W Częstochowie byl taki sklepik, gdzie mogłam sobie kupić tak na sztuki, a teraz musialabym w necie zamawiać, a na trzy korale to się nie bardzo oplaca.
Gosiu, jak mam zaznaczyć 16, całość czy tylko bransoletka?

Asia, dziękuję, juz zaznaczam :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lis 04, 2012 17:57 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

vip pisze:
mamaGiny pisze:to bierem ;-) u mnie w pracy tez dopytuja o Gosi bazarek, a bransoletka z tym podłużnym koralem to hit wszechczasów- mam na 3 zamówienia jakbyś Gosiu na taki koral trafiła ..

Malgosiu, dzięki za zakup :1luvu: . Z tym koralem nie ma problemu, tylko...hmmm...na razie brak funduszy, żeby zamówić :? .
W Częstochowie byl taki sklepik, gdzie mogłam sobie kupić tak na sztuki, a teraz musialabym w necie zamawiać, a na trzy korale to się nie bardzo oplaca.
Gosiu, jak mam zaznaczyć 16, całość czy tylko bransoletka?

Asia, dziękuję, juz zaznaczam :1luvu: .

wezmę całość - a jakbyś zamawiala koraliki to daj znać wyślę Ci pieniążki - dwie potrzebowałabym "na wczoraj" - ale to spokojnie przy najbliższym zamówieniu
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Nie lis 04, 2012 18:01 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

To juz zanaczam w takim razie, i dziękuję :1luvu: .
Będę pamietać, choć wcześniej niż po nowym roku to raczej nie będę zamawiać, póki co cała kasa z bazarku schodzi na bieżąco :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie lis 04, 2012 18:04 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

vip pisze:To juz zanaczam w takim razie, i dziękuję :1luvu: .
Będę pamietać, choć wcześniej niż po nowym roku to raczej nie będę zamawiać, póki co cała kasa z bazarku schodzi na bieżąco :( .

nie szkodzi - zaczekam
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Nie lis 04, 2012 18:07 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

vip pisze:W Częstochowie byl taki sklepik, gdzie mogłam sobie kupić tak na sztuki, a teraz musialabym w necie zamawiać, a na trzy korale to się nie bardzo oplaca.

ty mi tylko pokaż jak ten koral wygląda i gdzie ten sklepik... to podjadę i kupię i wyśle ;)
może tez się załapię na taka bransoletkę.... o ile mamaGiny sie zlituje i zdjątko pokaże :twisted:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie lis 04, 2012 18:09 Re: BAZARECZEK WIKTORA [*]...już tylko dla Antosia :-(

No kurczę, kiedyś fociłam biżutki i zostawiałam sobie w folderze, ale wykasowalam :( .
A sklepik jest w jagiellończykach, na górze, taka pasmanteria, tam sa kamienie rozmaite.

vip

[poprzednia][następna]