na razie popatrzę, pomyślę i w poniedziałek jak juz będę znać stan finansów to tu wrócę

Gosia ta bransoletka 16 to ta, o której kiedyś mi pisałaś?
piekna jest....
Moderator: Moderatorzy
mamaGiny pisze:no to jak się Johaśka nie zdecyduje (widzę, że marzyła wcześniej) to ja poproszę 16
mamaGiny pisze:to bieremu mnie w pracy tez dopytuja o Gosi bazarek, a bransoletka z tym podłużnym koralem to hit wszechczasów- mam na 3 zamówienia jakbyś Gosiu na taki koral trafiła ..
vip pisze:mamaGiny pisze:to bieremu mnie w pracy tez dopytuja o Gosi bazarek, a bransoletka z tym podłużnym koralem to hit wszechczasów- mam na 3 zamówienia jakbyś Gosiu na taki koral trafiła ..
Malgosiu, dzięki za zakup. Z tym koralem nie ma problemu, tylko...hmmm...na razie brak funduszy, żeby zamówić
.
W Częstochowie byl taki sklepik, gdzie mogłam sobie kupić tak na sztuki, a teraz musialabym w necie zamawiać, a na trzy korale to się nie bardzo oplaca.
Gosiu, jak mam zaznaczyć 16, całość czy tylko bransoletka?
Asia, dziękuję, juz zaznaczam.
vip pisze:To juz zanaczam w takim razie, i dziękuję.
Będę pamietać, choć wcześniej niż po nowym roku to raczej nie będę zamawiać, póki co cała kasa z bazarku schodzi na bieżąco.
vip pisze:W Częstochowie byl taki sklepik, gdzie mogłam sobie kupić tak na sztuki, a teraz musialabym w necie zamawiać, a na trzy korale to się nie bardzo oplaca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości