halinka1403 pisze:RatMaga pisze:Trochę się zgubiłam- wpłacać obie kwoty na jedno konto (i za przesyłkę i za zazdrostkę)?
Tak,do Hanulki
A do mnie na pw.adres do wysyłki

Moderator: Moderatorzy
halinka1403 pisze:RatMaga pisze:Trochę się zgubiłam- wpłacać obie kwoty na jedno konto (i za przesyłkę i za zazdrostkę)?
Tak,do Hanulki
arwennna pisze:Tak oczywiścietylko lamówka i lambrekin poproszę w kremie
i jeszcze poproszę o wysyłkę wszystkich zakupionych przeze mnie przedmiotów w jednej paczce i o podanie łącznego kosztu wysyłki 3 firanek z tego bazarku i 3 poszewek i obrusu z drugiego bazarku
halinka1403 pisze:arwennna pisze:Tak oczywiścietylko lamówka i lambrekin poproszę w kremie
i jeszcze poproszę o wysyłkę wszystkich zakupionych przeze mnie przedmiotów w jednej paczce i o podanie łącznego kosztu wysyłki 3 firanek z tego bazarku i 3 poszewek i obrusu z drugiego bazarku
Dobrze,wyślę wszystko razem ,jak uszyję firanki.Bardzo dziękujemy za takie duże zakupy
Dołożę jakiś gratisik![]()
Poniewaz koszt przesyłki będzie jeden - !3zł ( Tyle wyjdzie paczka,bo waga wieksza), to rozłożę to na dwa bazarki,tz.do mruczeńki na KS 45zł+6.50zl=51.50zl, a do Hanulki -160zł+6.50=166.50zł
RatMaga pisze:Wpłaciłam pieniądze. Nie mogę się doczekać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości