Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 19:10 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Krzysiekbolo pisze:Obrazek
Komu kotka?

Jak to? Kotek z ametystem jeszcze jest ? 8O 8O 8O

"AMETYST - wspiera wyciszenie i medytacje, pomaga zrozumieć wizje i przyciąga twórcze oraz prorocze sny. Rozwija intuicję i przyspiesza rozwój wewnętrzny opierający się na odbieraniu i akceptowaniu przekazów z Wyższej Jaźni. Chroni przed nałogami i innymi uzależnieniami. Łagodzi bóle głowy, migreny, leczy bezpłodność, bezsenność."
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sie 22, 2011 19:16 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Wisiorek koteczek, z jasnofioletowych ametystów, na drucie jubilerskim, długość 4 cm, cena 20 zł...( bo tez sie napracowałam )...możliwe inne kolory, gdyby ktoś sobie życzył. podlega licytacji taizu 20 zł zamówienie od rapsodia82 zamówienie od madziatek1 zamówienie od Miodalik

Jeśli dobrze rozumiem ten post Vip0- będzie zamówienie, będzie i :kotek: :wink:
Krzysiekbolo

Post » Pon sie 22, 2011 19:41 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Coś tam dorzuciłam :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon sie 22, 2011 19:51 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Jeżeli dobrze wyłapałam, to są nowości :ok:

10. Sznurkowe szaleństwo, bransoletka i kolczyki, drewno i bawełniany gruby sznurek, cena 10 zł.
Obrazek

15. Bransoletka, srebrny metal i koraliki, w całości robiona przeze mnie, nawet sztyfty do koralików musiałam robić sama, bo gotowców nie było. Może stanowić komplet z numerem 2. Długość standardowa, cena 12 zł.

Obrazek

16. Bransoletka z fioletowych lizolitów, srebrny metal i kulki-przekładki, może stanowić komplet z numerem 1. Długość standardowa, cena 15 zł.
Obrazek

18. Brasoletka, charmsy z korala, na metalowym łańcuszku, długość standardowa, cena 12 zł.
Obrazek

19. Kolczyki dla amatorów czerwieni, crackle i srebrne kulki, cena 10 zł.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sie 22, 2011 19:56 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Tak, Marysiu...drut jeszcze nie przyszedł, to sobie sznurek plątałam :D .
A na sztyfty to malutko trzeba, akurat tyle było :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon sie 22, 2011 19:59 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Mnie się bardzo podoba sznurkowe szaleństwo, bardzo dynamiczne. Pewnie bym się skusiła, ale...nie noszę biżuterii :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sie 22, 2011 20:03 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Tak to nazwała moja córka :ryk: .
I jeszcze mówiła, że jest obłędne i żeby nie sprzedawać.
Ale akurat sznurka ci u mnie dostatek, jak sie komuś spodoba, to jej drugie zrobię.
Też nie noszę...tylko srebrne kółka w uszach...a ty Marysiu na zasadzie chyba, że " szewc bez butów chodzi " :D .

vip

Post » Pon sie 22, 2011 20:03 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

kamari!
A Twój TŻ? :ryk:
Ja mam tylko dziurkę w jednym uchu, od 15 lat nieczynną. :ryk: :ryk: :ryk:
Krzysiekbolo

Post » Pon sie 22, 2011 20:09 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Mojemu Teżetowi zrobiłam na życzenie spinki do mankietów i pancerkę. Leżą już kilka lat w szufladzie :mrgreen:

Ale Małgosiu, to jest dobry pomysł. Cżesto nie wiadomo, co kupić facetowi, bo ile w końcu może mieć nieużywanych krawatów. Ale na przykład breloczek do kluczyków może być dobrym pomysłem. Zrób serię "prezent dla Teżeta" :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sie 22, 2011 20:13 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

A to ja od razu poproszę nr 18 :)

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Pon sie 22, 2011 20:19 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

MonikaSt pisze:A to ja od razu poproszę nr 18 :)

Bardzo proszę, juz zaznaczam :1luvu: .

vip

Post » Pon sie 22, 2011 21:25 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Jeszcze sie podniosę wieczornie i spać zmykam :D .

vip

Post » Wto sie 23, 2011 10:03 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

a ja już zbieram zamówienie i niedługo wysyłam do Ciebie prośbę o piękności ;)

madziatek1

Od: Wto paź 19, 2010 12:47

Post » Wto sie 23, 2011 13:22 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Hopsnę i zachęcam do zakupów :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sie 23, 2011 19:07 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Nowości na dzisiaj:
nr 24
Obrazek

i 2
Obrazek

vip

[poprzednia][następna]