Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 10, 2011 18:57 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

key_west pisze:
Thorkatt pisze:Duszek - kocie zawieszki czyli tzw. bezpieczne koty z elementami odblaskowymi dalej szyję na zamówienie.
Obrazek

To ja jeszcze proszę o dwie kocie zawieszki:
jedną w kolorystyce identycznej jak zamówiony zakładnik w kolorze "brudny róż" :D
drugi koloru khaki (najlepiej identyczny z drugim z prawej w drugim rzędzie od góry) :mrgreen:

Zaszalałam sobie, a co.. :piwa:

:1luvu:

Dzisiaj ciężko myślę ( po maturze z biologii :mrgreen: ) - ten khaki ma być ten z rybą czy bez?
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto maja 10, 2011 21:34 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

Z pewną nieśmiałością :wink: chciałam zamówić dwóch zakładników: rudawego i żółtego,mogą być gładkie albo w kratkę,z pyska-typowe polskie kocury-dachowce :mrgreen:

Jeżeli Artystka jeszcze wyrabia fizycznie to proszę o numer konta na priv-przeleję i będę grzecznie czekać.

bacca

Od: Pt cze 11, 2010 18:58

Post » Wto maja 10, 2011 21:44 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

Thorkatt pisze:Dzisiaj ciężko myślę ( po maturze z biologii :mrgreen: ) - ten khaki ma być ten z rybą czy bez?
Wiem jak to jest - wczoraj był rozszerzony wos :mrgreen:

Khaki - ten jaśniejszy bez ryby :kotek:
I proszę o jeszcze jednego bezpiecznego kota - błękitnego z białymi dodatkami i odblaskowymi łapkami :wink:
Przepraszam za zamieszanie ale nic nie mogę na to poradzić, ciągle ktoś następny zawraca mi głowę :oops:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Śro maja 11, 2011 9:12 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

key_west pisze:
Thorkatt pisze:Dzisiaj ciężko myślę ( po maturze z biologii :mrgreen: ) - ten khaki ma być ten z rybą czy bez?
Wiem jak to jest - wczoraj był rozszerzony wos :mrgreen:

Khaki - ten jaśniejszy bez ryby :kotek:
I proszę o jeszcze jednego bezpiecznego kota - błękitnego z białymi dodatkami i odblaskowymi łapkami :wink:
Przepraszam za zamieszanie ale nic nie mogę na to poradzić, ciągle ktoś następny zawraca mi głowę :oops:

A nic nie szkodzi :mrgreen: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro maja 11, 2011 9:13 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

bacca pisze:Z pewną nieśmiałością :wink: chciałam zamówić dwóch zakładników: rudawego i żółtego,mogą być gładkie albo w kratkę,z pyska-typowe polskie kocury-dachowce :mrgreen:

Jeżeli Artystka jeszcze wyrabia fizycznie to proszę o numer konta na priv-przeleję i będę grzecznie czekać.

najpierw szyję, potem pw piszę
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro maja 11, 2011 21:16 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

Rozumiem,czekam pokornie i z nadzieją :wink:

bacca

Od: Pt cze 11, 2010 18:58

Post » Czw maja 12, 2011 18:31 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

Thorkatt pisze:
key_west pisze:
Thorkatt pisze:Duszek - kocie zawieszki czyli tzw. bezpieczne koty z elementami odblaskowymi dalej szyję na zamówienie.
Obrazek

jedną w kolorystyce identycznej jak zamówiony zakładnik w kolorze "brudny róż" :D
drugi koloru khaki (najlepiej identyczny z drugim z prawej w drugim rzędzie od góry) :mrgreen:

Dzisiaj ciężko myślę ( po maturze z biologii :mrgreen: ) - ten khaki ma być ten z rybą czy bez?

powiec prosze ile chcesz za te kotki?

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw maja 12, 2011 20:10 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

herzpl pisze:
Thorkatt pisze:
key_west pisze:
Obrazek

A cennik u mnie taki :mrgreen:
zawieszki z odblaskiem - 6 zł czyli te kotki :wink:
myszka 6 zł
szczurzak 8 zł
zakładnik 10 zł
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw maja 12, 2011 20:54 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

Thorkatt pisze:
herzpl pisze:
Thorkatt pisze:
key_west pisze:
Obrazek

A cennik u mnie taki :mrgreen:
zawieszki z odblaskiem - 6 zł czyli te kotki :wink:
myszka 6 zł
szczurzak 8 zł
zakładnik 10 zł

a gdzie moge zobaczyc myszki i szczurzaka :)

herzpl

Post » Czw maja 12, 2011 21:01 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

herzpl pisze:a gdzie moge zobaczyc myszki i szczurzaka :)

viewtopic.php?f=20&t=110520 :D

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw maja 12, 2011 21:24 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

ewkaa pisze:
herzpl pisze:a gdzie moge zobaczyc myszki i szczurzaka :)

viewtopic.php?f=20&t=110520 :D

to jeszcze ostatnie dwa pytania czy dochod idzie na kotki biedne i czy w czerwcu bede mogla nabyc zakladnika i kotka i moze myszki jak mi kasy nie braknie :?:

herzpl

Post » Czw maja 12, 2011 21:29 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

herzpl pisze:to jeszcze ostatnie dwa pytania czy dochod idzie na kotki biedne i czy w czerwcu bede mogla nabyc zakladnika i kotka i moze myszki jak mi kasy nie braknie :?:

Thorkatt pisze:Dziś przedstawiam grupkę Zakładników, która chce pomóc 80 kotkom p. Hanki z Jurczyc k/Kątów Wrocławskich
Thorkatt pisze:Na wiele codziennych potrzeb wielu kotków- teraz kotów p. Hanki z Kątów Wrocławskich viewtopic.php?f=1&t=96885&hilit=p.+hanki
wystawiam kilka nowych garści oryginalnych myszy z mojej "tradycyjnej hodowli".

:wink:
iii :mrgreen:
key_west pisze:Zamówienie składasz kiedy ci pasuje :)
Realizacja zależy od dostępnych kolorów :mrgreen: i -przede wszystkim- od fizycznych możliwości :wink: Tutejszej Artystki :D

Za to koty pani Hanki będą ci dozgonnie wdzięczne :ok: Czy dobrze to ujęłam? :D :kotek:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw maja 12, 2011 21:37 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

ewkaa pisze:
herzpl pisze:to jeszcze ostatnie dwa pytania czy dochod idzie na kotki biedne i czy w czerwcu bede mogla nabyc zakladnika i kotka i moze myszki jak mi kasy nie braknie :?:

Thorkatt pisze:Dziś przedstawiam grupkę Zakładników, która chce pomóc 80 kotkom p. Hanki z Jurczyc k/Kątów Wrocławskich
Thorkatt pisze:Na wiele codziennych potrzeb wielu kotków- teraz kotów p. Hanki z Kątów Wrocławskich viewtopic.php?f=1&t=96885&hilit=p.+hanki
wystawiam kilka nowych garści oryginalnych myszy z mojej "tradycyjnej hodowli".

:wink:
iii :mrgreen:
key_west pisze:Zamówienie składasz kiedy ci pasuje :)
Realizacja zależy od dostępnych kolorów :mrgreen: i -przede wszystkim- od fizycznych możliwości :wink: Tutejszej Artystki :D

Za to koty pani Hanki będą ci dozgonnie wdzięczne :ok: Czy dobrze to ujęłam? :D :kotek:

ok wszystko pojelam nawet fajnie bo mam siostre na studiach we wroclawiu :) dobra odezwe sie w czerwcu :)

herzpl

Post » Czw maja 12, 2011 22:46 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

:ok:
to może potem odbiór osobisty przez siostrę

Najblizsze sercu od 6 lat kotki w przytulisku pani Hanki (link w moim podpisie , i na razie tam musimy zasłonic dno w kasie), ale innym kotkom w potrzebie też (w miarę możliwości )nie żałujemy.

Ewkaa, dziergam teraz uszka zielone i czerwone, w przyszłym tygodniu wypycham z domu. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw maja 12, 2011 22:48 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu wiosna-lato 2011

Nowina-Gucio po dluzszym pobycie szczuropytona u mnie w domku dokonal bohaterskiego czynu-wpierw dosiadl go,a potem mordowal :lol:

Dlugo mu zajelo sprawdzenie ,ze ten duzy mu nie odda :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

[poprzednia][następna]