SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro paź 21, 2009 12:49 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

Dziekuje za paczuszke, melduje, ze przybyla. Pyszotki, a tej naleweczki jak sobie lyknelam to lojoj, nie pomyslalam, ze to mocne moze byc :D. Ogolna rozkosz, i Miki tez dziekuje, polubil "kotka" :).
Obrazek

DzejkaMikusiowa

Od: Wto sie 18, 2009 20:33

Post » Śro paź 21, 2009 12:53 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

No i proszę... :D Mało, że sprzed nosa sprzątnęła, to jeszcze drażni :D Nie mogłaś napisać, że obrzydliwe?? :D
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Śro paź 21, 2009 13:34 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

DorotaEm pisze:No i proszę... :D Mało, że sprzed nosa sprzątnęła, to jeszcze drażni :D Nie mogłaś napisać, że obrzydliwe?? :D

:ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro paź 21, 2009 17:45 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

DorotaEm pisze:No i proszę... :D Mało, że sprzed nosa sprzątnęła, to jeszcze drażni :D Nie mogłaś napisać, że obrzydliwe?? :D

A myslisz , że by sie przyznała, że obrzydliwe ? :wink: Nawet sie nie przyznała, ze co nieco w transporcie wyciekło 8) DziejkoCzarodziejko jak juz wrócisz (chociaż jeszcze nie wyjechałaś) to podesle Ci te, które wyciekły :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw paź 22, 2009 18:22 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

No to kiedy nastepna edycja?
Tez sie nie rusze sprzed komputera w dniu zamkniecia... 8)

Mang-usta

Od: Wto mar 03, 2009 17:44

Post » Czw paź 22, 2009 22:07 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

Mang-usta pisze:No to kiedy nastepna edycja?
Tez sie nie rusze sprzed komputera w dniu zamkniecia... 8)

No jeszcze nie teraz, na razie próbuje uporac się z wysyłkami :mrgreen:
Konfitury to był czwarty bazarek (jeden po drugim) 8) a do tego wysyłam ogromne wory scinek polarowych. Na pewno reedycja konfiturowego bazarku bedzie za jakis czas :wink: i juz serdecznie zapraszam, a moze jeszcze cos dorobie do tej pory? :lol:

Iweta

Post » Pt paź 23, 2009 12:24 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

Ja chcę, ja chcę coś ze śliweczkami też :lol:
I truskaweczki.
I warzywka.
I owocki w winie korzennym, bo mi się po nocach śnią.

Ja te trzy chciałam licytować :crying:

I już czekam i ostrzę klawiaturę na licytację 8)
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pon paź 26, 2009 18:10 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

Dziękuję....dziękuję....dziękuję.... pyszności są u mnie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto paź 27, 2009 14:10 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

galla pisze:Ja chcę, ja chcę coś ze śliweczkami też :lol:
I truskaweczki.
I warzywka.
I owocki w winie korzennym, bo mi się po nocach śnią.

Ja te trzy chciałam licytować :crying:

I już czekam i ostrzę klawiaturę na licytację 8)

To ja sie cieszę bardzo, ze czekasz :wink:

Petka-P1 pisze:Dziękuję....dziękuję....dziękuję.... pyszności są u mnie.

Petka_P1 , mam nadzieje, ze wszystko będzie Ci smakowało 8)

Gosikbaum , a czy do Ciebie dotarła przeesyłka w całości ? :roll:

Iweta

Post » Nie lis 01, 2009 17:16 Re: SPIŻARNIA IWETY - KONFITURY,SAŁATKI,NALEWKI- KONIEC DZIĘKUJĘ

dotarła, dwa słoiczki zmieniły stan skupienia:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

[poprzednia]