A ja mam przykrą sprawę..
Organizuję bazarek na rzecz kotów w Jurczycach pod opieką p. Hanki - wystawiłam kilka książek, jedną z nich wylicytowała ANTENKA6, ponieważ mam utrudniony dostęp do poczty, często wysyłam wszystkie przesyłki razem, za deklaracją wykonania przelewu albo potwierdzeniem itd..
Niestety (mój błąd) nie spojrzałam, że ANTENKA6 jest nowym użytkownikiem forum, zero opinii o niej jako kupującym.. No nie sprawdziłam tego, napisałam pw, przelew na konto itd itd.. I otrzymałam odpowiedź, że "jutro" wykona przelew i podała adres.
Nie raz wysyłałam zbiorczo paczki czekając jeszcze na przelew, ale do tej pory wszyscy byli uczciwi i przelewy wpłynęły. Niestety nie w tym przypadku. Po wysłaniu mi wiadomości o przelewie jutro i adresie do wysyłki, ANTENKA6 więcej nie pojawiła się na forum..
Pieniądze nie wpłynęły, może zapomniała o tym przelewie, ale wysłałam książkę poleconym i mam potwierdzenie, że została już odebrana przez tę forumowiczkę...
Wysłałam jej maila z prośbą o zapłatę, drugiego, pw.. i nic...
Wiem, że to moja głupota, że nie poczekałam na przelew, ale ciężko mi się dostać na pocztę i wysłałam tę książkę razem z innymi, opłaconymi przesyłkami...
w każdym razie przestrzegam przed ANTENKA6, radzę jeśli coś kupi u Was, poczekać na wpłatę...