Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2012 9:43 Re: Przykra sprawa...

Thorkatt pisze:
mgj pisze:Kupowałam kiedys od passa i wszystko było ok. Może coś się wydarzyło (odpukać! w niemalowane), że nie pojawia się na forum już od miesiąca. Na pewno się wyjaśni.

ja dostałam od passa kiedys resztki materiałków które odbierała od niej inna osoba, jak odnajdę do niej tel, puszczę sms ( jeśli numer sie nie zmienił, moze odpowie)

telefon aktualny....sprawe zgłosiłam do moda...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 31, 2012 10:55 Re: Przykra sprawa...

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Thorkatt pisze:
mgj pisze:Kupowałam kiedys od passa i wszystko było ok. Może coś się wydarzyło (odpukać! w niemalowane), że nie pojawia się na forum już od miesiąca. Na pewno się wyjaśni.

ja dostałam od passa kiedys resztki materiałków które odbierała od niej inna osoba, jak odnajdę do niej tel, puszczę sms ( jeśli numer sie nie zmienił, moze odpowie)

telefon aktualny....sprawe zgłosiłam do moda...

dzieki Bozena
7ksiezyc

Post » Czw cze 07, 2012 11:53 Re: Przykra sprawa...

A ja mam przykrą sprawę..
Organizuję bazarek na rzecz kotów w Jurczycach pod opieką p. Hanki - wystawiłam kilka książek, jedną z nich wylicytowała ANTENKA6, ponieważ mam utrudniony dostęp do poczty, często wysyłam wszystkie przesyłki razem, za deklaracją wykonania przelewu albo potwierdzeniem itd..
Niestety (mój błąd) nie spojrzałam, że ANTENKA6 jest nowym użytkownikiem forum, zero opinii o niej jako kupującym.. No nie sprawdziłam tego, napisałam pw, przelew na konto itd itd.. I otrzymałam odpowiedź, że "jutro" wykona przelew i podała adres.
Nie raz wysyłałam zbiorczo paczki czekając jeszcze na przelew, ale do tej pory wszyscy byli uczciwi i przelewy wpłynęły. Niestety nie w tym przypadku. Po wysłaniu mi wiadomości o przelewie jutro i adresie do wysyłki, ANTENKA6 więcej nie pojawiła się na forum..
Pieniądze nie wpłynęły, może zapomniała o tym przelewie, ale wysłałam książkę poleconym i mam potwierdzenie, że została już odebrana przez tę forumowiczkę...
Wysłałam jej maila z prośbą o zapłatę, drugiego, pw.. i nic...
Wiem, że to moja głupota, że nie poczekałam na przelew, ale ciężko mi się dostać na pocztę i wysłałam tę książkę razem z innymi, opłaconymi przesyłkami...

w każdym razie przestrzegam przed ANTENKA6, radzę jeśli coś kupi u Was, poczekać na wpłatę...

:| :roll: :evil:
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pon cze 11, 2012 13:34 Re: Przykra sprawa...

Zireael666 pisze:A ja mam przykrą sprawę..
Organizuję bazarek na rzecz kotów w Jurczycach pod opieką p. Hanki - wystawiłam kilka książek, jedną z nich wylicytowała ANTENKA6, ponieważ mam utrudniony dostęp do poczty, często wysyłam wszystkie przesyłki razem, za deklaracją wykonania przelewu albo potwierdzeniem itd..
Niestety (mój błąd) nie spojrzałam, że ANTENKA6 jest nowym użytkownikiem forum, zero opinii o niej jako kupującym.. No nie sprawdziłam tego, napisałam pw, przelew na konto itd itd.. I otrzymałam odpowiedź, że "jutro" wykona przelew i podała adres.
Nie raz wysyłałam zbiorczo paczki czekając jeszcze na przelew, ale do tej pory wszyscy byli uczciwi i przelewy wpłynęły. Niestety nie w tym przypadku. Po wysłaniu mi wiadomości o przelewie jutro i adresie do wysyłki, ANTENKA6 więcej nie pojawiła się na forum..
Pieniądze nie wpłynęły, może zapomniała o tym przelewie, ale wysłałam książkę poleconym i mam potwierdzenie, że została już odebrana przez tę forumowiczkę...
Wysłałam jej maila z prośbą o zapłatę, drugiego, pw.. i nic...
Wiem, że to moja głupota, że nie poczekałam na przelew, ale ciężko mi się dostać na pocztę i wysłałam tę książkę razem z innymi, opłaconymi przesyłkami...

w każdym razie przestrzegam przed ANTENKA6, radzę jeśli coś kupi u Was, poczekać na wpłatę...

:| :roll: :evil:

Na moim bazarku,ANTENKA6 kupiła książkę,z przelewem nie było problemu.Może coś się wydarzyło :(
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pon cze 11, 2012 13:42 Re: Przykra sprawa...

Z radością (oby) informuję, że ANTENKA6 napisała do mnie maila z wyjaśnieniem i przeprosinami. Zapewniła, że zrobi przelew - czekam. Oby wszystko skończyło się pozytywnie. Dam znak jak sytuacja się rozwiąże. :)

Edit: Dostałam właśnie przelew z nawiązką od ANTENKA6. Z racji tego, wycofuję swoją niepochlebną opinię o ANTENKA6 i jednocześnie przepraszam za taki wczesny alarm...
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Śro lip 18, 2012 16:16 Re: Przykra sprawa...

wstrzymam sie do jutra z wpisem. :evil: nicku
dla niektorych kupowanie na pchlim targu i kocim bazarku jest jak gra wirtualna. licytuja, kupuja i wstrzymuja oddech , nie odpisujac na pw. mimo iz sa aktywni. po co to robia?
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Śro lip 18, 2012 16:26 Re: Przykra sprawa...

boni pisze:wstrzymam sie do jutra z wpisem. :evil: nicku
dla niektorych kupowanie na pchlim targu i kocim bazarku jest jak gra wirtualna. licytuja, kupuja i wstrzymuja oddech , nie odpisujac na pw. mimo iz sa aktywni. po co to robia?

rety - kobieto pisz nicka :D , przecież serce mi zamarło że nie zapłaciłam Ci za książkę, przejrzałam pw - uff zapłaciłam. :mrgreen:
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Śro lip 18, 2012 16:33 Re: Przykra sprawa...

jutro wpisze , bo wlascicielka nicku jest jak niemowa- nie reaguje na pw , mimo iz je odbiera. :mrgreen: moze za moment przemowi. 8)
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Sob lip 28, 2012 17:36 Re: Przykra sprawa...

Chyba powinno się w każdym bazarku umieszczać info o wystawianiu komentarzy. Ja dowiedziałam się dopiero dziś, że taki wątek istnieje. Wystawilam swoje komentarze hurtem :) Choć nie ukrywam, chciałabym mieć opinie o sobie jako o kupującym, bo nie mam :(
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Pon sie 27, 2012 5:30 Re: Przykra sprawa...

9 sierpnia wysłałam fanty do olciak84.Przelew nie wpłynął, napisałam więc pw.Kłopoty finansowe, chory kot, rozumiem, poczekam.Drugie pw nie odebrane dotychczas.Nie jest to duża kwota, dokładnie 22,50, ale jakoś tak nieładnie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon sie 27, 2012 9:10 Re: Przykra sprawa...

ewar pisze:9 sierpnia wysłałam fanty do olciak84.Przelew nie wpłynął, napisałam więc pw.Kłopoty finansowe, chory kot, rozumiem, poczekam.Drugie pw nie odebrane dotychczas.Nie jest to duża kwota, dokładnie 22,50, ale jakoś tak nieładnie.

U mnie olciak84 kupowała/zamawiała kilkakrotnie i bylo super.
czasami zycie nas przerasta i nawet tu nie chce się zagladać - daj jej czas.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon sie 27, 2012 9:16 Re: Przykra sprawa...

U mnie też Olciak84 zamawiała i zwykle płaciła, teraz tez zamówiła ale do tej pory nie odezwała się i paczka leży i czeka, ale ja co jakiś czas się przypominam i tyle, wiem, że Ola ma teraz smutny okres do tego kot zachorował i może nie mieć głowy. Dlatego ja nie wstawiłam fantów z powrotem na pchli targ tylko czekam, aż Ola się pozbiera.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sie 28, 2012 16:39 Re: Przykra sprawa...

Thorkatt pisze:
ewar pisze:9 sierpnia wysłałam fanty do olciak84.Przelew nie wpłynął, napisałam więc pw.Kłopoty finansowe, chory kot, rozumiem, poczekam.Drugie pw nie odebrane dotychczas.Nie jest to duża kwota, dokładnie 22,50, ale jakoś tak nieładnie.

U mnie również kupowała, dostała pozytyw na wątku komentarzowym.Było mi miło, bo nawet wkleiła zdjęcia z fantami.Napisałam tutaj, bo już mija sporo czasu, wystarczyłoby napisać coś na pw, prawda?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto sie 28, 2012 16:49 Re: Przykra sprawa...

ewar pisze:
Thorkatt pisze:

U mnie również kupowała, dostała pozytyw na wątku komentarzowym.Było mi miło, bo nawet wkleiła zdjęcia z fantami.Napisałam tutaj, bo już mija sporo czasu, wystarczyłoby napisać coś na pw, prawda?

Wiesz, jak są klopoty, choroba, to wcale sie nie mysli , że wypadaloby coś....
Jak ja mam doła, to mnie od komputera odrzuca.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto sie 28, 2012 19:38 Re: Przykra sprawa...

kocia2402 miała do oddania zabawki dla kotka, zgodnie z ustaleniami zapłaciłam za wysyłkę, ale zabawek nie dostałam, a to juz ponad dwa miesiące, kocia2402 odbiera moje pw ale milczy jak zaklęta

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]