Moderator: Moderatorzy
dakota pisze:może mikrotka rzutem na taśmę do baby?
bo się słabo sprzedaje kobieta![]()
redaf?
Kicorek pisze:A ja myślałam, że mikrotkami dysponuje ten, co wygra aukcję zestawu?
Kicorek pisze:A ja myślałam, że mikrotkami dysponuje ten, co wygra aukcję zestawu?
dakota pisze:Kicorek pisze:A ja myślałam, że mikrotkami dysponuje ten, co wygra aukcję zestawu?
dlategóż redafka zapytowuję
varia pisze:dakota pisze:Kicorek pisze:A ja myślałam, że mikrotkami dysponuje ten, co wygra aukcję zestawu?
Też sobie autorytet znalazłaś.
Właśnievaria pisze:dakota pisze:Kicorek pisze:A ja myślałam, że mikrotkami dysponuje ten, co wygra aukcję zestawu?
dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:Kicorek pisze:A ja myślałam, że mikrotkami dysponuje ten, co wygra aukcję zestawu?
na kogoś trzeba zwalić
Kicorek pisze:Właśnievaria pisze:dakota pisze:Kicorek pisze:A ja myślałam, że mikrotkami dysponuje ten, co wygra aukcję zestawu?
Też sobie autorytet znalazłaś.![]()
A jak ktoś wygra tę aukcję? To już nic nie będzie miał do gadania?
To mi dyskryminacją pachnie
dakota pisze:Jak ktoś cokolwiek wygra, zawsze ma coś do powiedzenia, zrezygnować z otrzymania na ten przykład może
varia pisze:dakota pisze:varia pisze:dakota pisze:Kicorek pisze:A ja myślałam, że mikrotkami dysponuje ten, co wygra aukcję zestawu?
na kogoś trzeba zwalić
Dobra, redaf w roli kozła ofiarnego od razu mi się bardziej podoba niż w roli autorytetu.![]()
I jestem za dołożeniem mikrotka do baby pod warunkiem, że mikrotek trafi do tej osoby, do której trafi baba, a nie do tej, która babę wygra.
No masz rację, to bardzo fajny wątek jest, szkoda by było go kończyćdakota pisze:Jak ktoś cokolwiek wygra, zawsze ma coś do powiedzenia, zrezygnować z otrzymania na ten przykład może
Kicorek pisze:No masz rację, to bardzo fajny wątek jest, szkoda by było go kończyćdakota pisze:Jak ktoś cokolwiek wygra, zawsze ma coś do powiedzenia, zrezygnować z otrzymania na ten przykład może
Z żywcem? No wiesz...dakota pisze:Kicorek pisze:No masz rację, to bardzo fajny wątek jest, szkoda by było go kończyćdakota pisze:Jak ktoś cokolwiek wygra, zawsze ma coś do powiedzenia, zrezygnować z otrzymania na ten przykład może
prawda?![]()
ale puszki to mógłby wziąć już ktoś, wczoraj przez pomyłkę mało jednej z licytowanych kotce podblokowej nie wyniosłam![]()
Kicorek pisze:Z żywcem? No wiesz...dakota pisze:Kicorek pisze:No masz rację, to bardzo fajny wątek jest, szkoda by było go kończyćdakota pisze:Jak ktoś cokolwiek wygra, zawsze ma coś do powiedzenia, zrezygnować z otrzymania na ten przykład może
prawda?![]()
ale puszki to mógłby wziąć już ktoś, wczoraj przez pomyłkę mało jednej z licytowanych kotce podblokowej nie wyniosłam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości