http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59227&start=0
Pozornie to tylko kolejna kocia tragedia, jakich wiele na tym forum. Skrzywdzony przez człowieka kot.
Dlaczego postanowiłam pomóc Iwci? Bo ona do domu zabiera tylko takie koty. Właściwie obiektywnie bez szans na ratunek; koty, dla których większość wetów-rzemieslników miałoby wyłącznie TEN zastrzyk. Iwcia takich kotów ma wiele. zabiera do domu, leczy, doprowadza do zdrowia, a potem szuka najtrudniejszych domków. Bo takich, które gotowe są przyjąć kota sprawnego inaczej, wymagającego już zawsze specjalnej troski.
Iwcia nie jest najbardziej aktywnym bywalcem forum, bo ciągle biega po mieście, po działkach i uparcie dalej wyszukuje takie kupki nieszczęścia.
Jednak każda praca, nawet najbardziej szlachetna, w pewnym momencie zatrzymuje się na pieniądzach. Krzywaczek jest w takim momencie życia i stanu zdrowia, że potrzebuje kuracji zylexisem, która jest droga. Iwci na nią już nie stać. A mnie jest głupio stać z boku, albo ją jakoś banalnie pocieszać. Dlatego kupująć suchą karmę dla Zarazków wybierałam opakowania z puszkami RC w promocji, z myslą właśnie o bazarku dla Iwci na zylexis dla Krzywaczka. W ten sposób chcę się Iwci odwdzięczyć, że mimo tak wielu obowiązków podjęła się jeszcze pomocy w adopcji maluchów.
Przedstawiam przedmioty licytacji:
1. puszka RC 400 g w kolorze jasnobrązowym - na fotce
2. puszka RC 400 g w kolorze ciemnozielonym - bez fotki
Obie puszki nówki nieśmigane

zaczynamy od 5 zł za każdą. zakończenie licytacji w ciągu 7 dni od pierwszej oferty. Koszty przesyłki pokrywam ja.
Bardzo proszę o hojność. jakimś cudem muszę dla Iwci zebrać całą kwotę na kurację zylexisem. W tym miesiącu wydałam już dużo pieniędzy na bazarkach i nie mogę po prostu zapłacić za tę terapię, ale Krzywaczek nie może czekać do listopada.