Grupa Koci Los boryka sie z problemami finansowymi , nie sa fundacją ani stowarzyszeniem , a tak wiele robią , pochylając sie szczególnie nad tymi najbiedniejszymi - ten bazarek jest dla Juranda i Kociego Losu. Poniżej link do zrzutki dla nich, gdyby ktos zechciał ofiarować grosz, a nie znalazł niczego dla siebie na bazarku https://pomagam.pl/m4rm3a7e?fbclid=IwAR ... bj8T5F-Xwg
A oto Jurand

Obecnie przebywa tymczasowo u czarno -czarnych

tutaj więcej o naszym bohaterze bazarku - opowiada Czykita

Bazarek jest w opcji licytacji i trwa do piątku 15 maja . Koszty wysyłki ponosi Kupujący , proponuję bezpieczną wysyłke paczkomatem

A co mamy ?
1. Lekki kocyk z wełny merino z akcentem chenilli , wymiary 57cm x 57cm , ciemny fiolet
cw: 50zł - licytuje Marmolada18

2. Zestaw metalowych kolczyków na sztyftach

cw: 12zł
3. Kolczyki wiszące

cw: 8zł
4. Unikatowy i niepowtarzalny zestaw angielskiego humoru dla koneserów, czyli:
cw: 20zł -licytuje marivel

5. Coś do poduchy , czyli Kroniki Braciszka Cadfaela , swego czasu był nakrecony swietny serial BBC na podstawie serii Mnich
Książka nowa,z mojej biblioteki - dublet
cw: 15zł - licytuje Thorkatt

6. aktualizacja 13-05-2020: : będzie zielona w cenie 50zł ale za chwilkę - licytuje MAU

tego jeszcze nie było fanta nima a licytacja jest

edit: jest

bawełna z bambusek, nitka miekka, z połyskiem , miła, lejąca się włóczka na lato , nie nagrzewa się, w dotyku uczucie chłodu
"jesienne liście " - pierwszeństwo ma zakup na etsy -kupiono na etsy za 138zł

gruba, miękka mata w energetycznych kolorach, z frędzlami inspirującymi do zabawy
wymiary 58cm x58cm
aktualizacja: zakupiono na etsy za 138zł 12-05-2020r. -pieniążki idą w całosci na pomoc , matę wycofuję z bazarku, zgodnie z zapisem
7. "Zimowy ogród"- pierwszeństwo ma zakup na etsy
Uroczy kocyk dla kota lub psa , idealny na zimowy dzień , miekki i miły w dotyku, ciepły i przytulny
wymiary: 58cm x 58cm
cw: 60zł - licytuje kasiek252

Serdecznie zapraszam

dokładka 12-05-2020r.
Zawsze pięknie i zawsze z morałem , zawsze dobro wygrywa , czego nie da powiedziec sie o tym życiu , które nas otacza

Fajne chłopaki z zasadami , czyli Bonanza - kultowy serial mojego dzieciństwa

Pudełko zawiera 4 sezony , razem 16 odcinków , 800 minut miłego spędzenia czasu

cw: 20zł
Zdezelowane auto, odwieczny prochowiec , cygaro i mamy jeden z najwspanialszych umysłów XX wieku - takze kultowa postać :porucznik Columbo
Odcinek " Zapomniana dama" -dublet , omyłkowo został mi wysłąny zamiast płyty , która zamówiłam, na opakowaniu dlatego jest inny tytuł
Jako ciekawostkę powiem, że w tym odcinku gra żona Petera Falka w tytułowej roli

cw: 12zł
dokładka 13-05-2020r.
I dziś jeszcze dorzucę cosik: piłka , ba! piła w zasadzie jak dla kociaka

na zdjęciu porównawczo do tulizabawki z oginkiem, która ma 6 cm długości
milutka w dotyku, turla sie fajnie, hałasuje nieźle, słowem idealna na sobotni relax

cw: 18zł -licytuje kasiek252

mała tulizabawka zaklepana , niestety nie do sprzedaży
Zachęcam i zapraszam po nieco rozrywki

podsumowanie:
mata nr 6 sprzedana na etsy , kwota w całosci wędruje na konto Juranda : 138zł

Marmolada18 : róża w fiolecie : 50zł plus zabawka - co łaska

marivel : pyton angielski : 20zł

Thorkatt : wieczorne modły z bratem Cadfaelem za 15zł

MAU: bambus w macie : 50zł plus dwie zabawki co łaska

kasiek252: zimowy ogród : 60zł plus piłka grzechocząca : 18zł = 78zł

razem spodziewane : 195zł + z etsy 138zł = 333zł plus co łaska

pieknei dziękuję w imieniu Juranda