Zbieram się do tego bazarku już od jakiegoś czasu, ale trochę się wstydziłam, bo to moje pierwsze kroki z rękodziełem

Bransoletki zostały wykonane z japońskich koralików TOHO, przeszytych japońską niteczką MIYUKI z dużą dawką anielskiej cierpliwości, bo to dosyć żmudna robota

Wpłaty na moje konto, potem wszystko razem przeleję na konto Powszechnej Sterylizacji, a dowód wpłaty wrzucę tu, na bazarek.
Wysyłka najpóźniej następnego dnia po zaksięgowaniu wpłaty, koszt – 9 złotych (do wyboru: Poczta Polska lub Paczka w Ruchu), przy zakupie dwóch lub więcej bransoletek WYSYŁKA GRATIS.
Jeśli coś nie tak, krzyczcie, bo to mój pierwszy bazarek

Zdjęcia poszczególnych bransoletek powiększają się po kliknięciu.
SREBRNE KOTY (20 złotych + 9 zł koszty wysyłki) kupiła Tyiga

obwód bransoletki – 18 cm i to jest maksymalny obwód nadgarstka, na który będzie dobra
szerokość bransoletki – 3 cm
zapięcie – posrebrzane

ZŁOTE KOTY (20 złotych + 9 zł koszty wysyłki) kupiła kwiryna

obwód bransoletki – 17 cm i to jest maksymalny obwód nadgarstka, na który będzie dobra
zapięcie – pozłacane

MIEDZIANE KOTY – w gratisie do zakupu, jeśli się komuś spodobają, bo nie jestem z nich hiper zadowolona koty pojechały do ugi
obwód bransoletki – 18 cm i to jest maksymalny obwód nadgarstka, na który będzie dobra
zapięcie – miedziane

Też kot, tylko taki bardziej egzotyczny

TYGRYS - (15 złotych + 9 zł koszty wysyłki) kupiła kwiryna

szerokość bransoletki – 2,3 cm
zapięcie – miedziane

Już nie koty, ale też fajne zwierzątka

ZEBRA (15 złotych + 9 zł koszty wysyłki) kupiła uga

zapięcie – posrebrzane

ŻYRAFA (15 złotych + 9 zł koszty wysyłki) kupiła uga

zapięcie – miedziane

WĄŻ (15 złotych + 9 zł koszty wysyłki) kupiła Tyiga

obwód bransoletki (z samym zapięciem) – 17,5 cm, dzięki łańcuszkowi można ją wydłużyć do 22 cm i to jest maksymalny obwód nadgarstka, na który będzie dobra
szerokość bransoletki – 2,7 cm
końcówki, karabińczyk, łańcuszek – metalowe

Zapraszam

ROZLICZENIE:
uga - 30 zł, wysyłka gratis, wpłata

Tyiga - 35 zł, wysyłka gratis, wpłata 40 zł

kwiryna - 35 zł, wysyłka gratis, wpłata 43 zł