W związku z tym postanowiłam pozbyć się kilku ciuchów. Zapraszam do licytacji lub zakupu bez niej - tzw. "Kup Teraz".
Wszystkie zdjęcia to miniaturki, powiększają się po kliknięciu.
Wpłaty - będą szły na moje konto, potem ja przeleję całość na konto PS.
Do kwoty wylicytowanej proszę o doliczenie 5 zł ryczałtu za przesyłkę. Możliwy odbiór osobisty na terenie m.st. Warszawy

1. Czerwona sukienka rozmiar 38 firmy VANILA, idealna na chłodniejszą wiosnę, taką jak teraz. Cena wywoławcza 20 zł, KT 30 zł
sprzedana

2. Spódnica z mocnej bawełnianej tkaniny firmy Jackpot, rozmiar 34 (ichnie 0), nierozciągliwa. Cena wywoławcza: 20zł, KT 30 zł
Kolor: lekko poszarzony niebieski, mocny materiał, ma kieszenie z boków i na udach. Długość tak do połowy łydki, może 7/8.

3. Spódnica przed kolano, szara z czarnymi fragmentami z dzianiny, rozmiar 36. Cena wywoławcza: 20zł, KT 30 zł
Ma podszewkę, nie ma kieszeni. Kolor bardziej jak na drugim zdjęciu.

4. Szara dzianinowa sukienka, szara w białą drobną krateczkę. Rozm. 34, rozciąga się do niewielkiego 36. Cena wywoławcza: 20zł, KT 30 zł

5. Przepiękny wieczorowy komplet: spódnica i góra z gorsetowym ściągnięciem z tyłu. Tkanina jest z połyskiem, kolor: głęboka czerwień. Zdjęcia są amatorskie, z lampą błyskową, nie oddają całej urody tego kompletu. Spódnica jest do ziemi, chyba że ktoś jest bardzo wysoki

Cena wywoławcza: 20zł, KT 30 zł