Ich chcę chociaż troszkę wspomóc. Na pewno mój "1%" pójdzie w tym roku na FAN, ale teraz robię bazarek z różnościami, które być może Wam się przydadzą.
Zasady tym razem takie: cena wywoławcza każdego fantu to symboliczna złotówka, koszt przesyłki po stronie kupującego, a opakowania po mojej.
Licytujemy 3 dni od każdej oferty.
No to lecimy:
1. mała biała serwetka świąteczna, średnica 30 cm, kolor wzoru zielony i łososiowy z bardzo delikatnym brokacikiem, zdjęcie trochę prześwietlone

2. mała kremowa serwetka świąteczna, średnica 28 cm, zdjęcie prześwietlone, kolory są żywsze

3. mała kwadratowa serwetka świąteczna, wymiary 31x31 cm, kolor biały z jasnozielonym i żółtym wzorem

4. poszewka ozdobna na małą poduszkę 39x39 cm, pomarańczowa, zapinana z tyłu na zamek, nieużywana
5. kominek ceramiczny na tealighty + olejek o zapachu frezji (troszkę zużyłam do nawilżaczy)

6. bidon z coca-coli, chyba w ogóle nie był używany

7. płyty z grami, komplet
8. kocie podkładki 2 szt., średnica 10 cm, "dekupażowe", pochodzą z KB, może ktoś chce do kompletu

9. kalendarz, terminarz, może jeszcze ktoś potrzebuje albo na notes, wym. 17x11 cm
10. kolczyki na posrebrzanych biglach, a może srebrnych, jest próba

11. kolczyki na posrebrzanych biglach, a może srebrnych, jest próba

12. kolczyki na met. biglach, czy są posrebrzane? nie wiem

13. kolczyki na met. biglach, czy są posrebrzane? nie wiem

14. komplet plastikowych kolczyków-gwiazdek, truskawki w gratisie, kolory: białe, blady róż, żółte, limonka, zielone, niebieskie, czarne, fiolet, fuksja i czerwone, a jak ktoś lubi różnorodność to są dodatkowo pojedyncze: turkus i jasny fiolet. Można oczywiście rozkompletować

Kolczyki jednak rozkompletowane

Kolory fiolet, fuksja i zielony pojadą do AgaS1987 po 1 zł/parę

15. plastikowe kubeczki dla dzieciaków, cztery wysokie, jeden "kubusiowy" niższy

Zapraszam

ROZLICZENIE:

==================================================
Razem: 87,10 przelane w zaokrągleniu do 90 zł do FAN 10.03.