W związku z notorycznym brakiem czasu zdecydowałam się na wystawienie bazarku o nieco innych zasadach niż to jest przyjęte.
Zdjęcia oferowanych rzeczy umieszczone są na forum Fundacji CHATUL. Tam mogę dodawać je pojedynczo w odpowiednim dla siebie czasie nie musząc zbierać większej ich ilości by utworzyć bazarek tutaj. Kilkakrotnie więcej niż wystawiam teraz czeka na obfotografowanie i opisanie.
Oferty kupna można będzie składać na forach dogomanii, miau i forum fundacji w sposób określony w pkt. 4 regulaminu bazarku.
Mam nadzieję, że nie będzie to zbyt kłopotliwe dla kupujących, których mam nadzieję nie zabraknie

W następnych postach będą umieszczane informacje na którym forum dana rzecz została kupiona i za jaką cenę, Będę też informować o nowościach i o ilości dostępnych jeszcze rzeczy w danej kategorii.
Cały dochód z bazarku przeznaczony zostanie na pokrycie kosztów leczenia i sterylizacji zwierzaków będących pod opieką Fundacji CHATUL.
Regulamin bazarku.
1. Bazarek ma formę kup teraz i trwa do odwołania.
2. Bazarek wystawiony jest na forum CHATULa gdzie umnieszczone są zdjęcia, na forum Dogomanii i forum Miau.
3. O wygraniu / licytacji / kupnie decyduje data i godzina. Wygrywa ten, którego post na jednym z w/w for będzie umieszczony z najwcześniejszą datą i godziną.
4. Swoją ofertę można przedstawić jednym z 3 sposobów:
sposób 1 - podać tytuł tematu i numer postu z rzeczą, którą chce się kupić i umieścić w poście z ofertą kupna na swoim forum (dogo/miau)
sposób 2 - skopiować adres postu i postąpić j/w.
sposób 3 - skopiować obrazek i postąpić j/w
UWAGA! Po zakończeniu zakupów proszę o PW z adresem, wtedy podliczę wszystko i zwrotnym podam koszt przesyłki.
Linki do tematów zostaną podane w następnym poście.

5. Wysyłka kupionych rzeczy nastąpi po zaksięgowaniu wpłaty na koncie Fundacji.Będzie to list polecony lub paczka na koszt kupującego wg. cennika Poczty Polskiej. Nie wysyłam przesyłką zwykłą!
Możliwa wysyłka kurierem, koszt 25 zł.
Możliwy odbiór osobisty w Bytomiu po wcześniejszym uzgodnieniu.
6. Koszt zakupów + koszt przesyłki należy wpłacić na konto Fundacji CHATUL
Dane do przelewu:
Fundacja Pomocy Zwierzętom CHATUL
Konto VW Bank 63 2130 0004 2001 0462 3484 0001
Przelew proszę opisać "darowizna - swój nick".
7. Na wpłatę czekam 7 dni od momentu wysłania przeze mnie PW z rozliczeniem. Po tym terminie transakcję uważam za nieważną.
Wyjątek - wcześniejsze uzgodnienie na PW terminu wpłaty.
8. Po odebraniu przesyłki proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku.
Nasza strona http://www.chatul.pl
Nasz wątek viewtopic.php?f=1&t=83271
CHATUL na facebooku : https://www.facebook...154489784567745
Rzeczy wystawione na bazarku są używane w stanie bardzo dobrym i dobrym.
Zdjęcia robione są z lampą błyskową - kolory mogą się różnić od rzeczywistych.
Niektóre ubrania zostały "spięte" na manekinie - proszę zapoznać się z wymiarami
(mierzone na płasko po zewnętrznej stronie bez rozciągania).
Manekin: biust - 82 cm, pas - 60 cm, biodra - 86 cm, wysokość 175 cm
Serdecznie dziękujemy naszym sympatykom, którzy podarowali rzeczy na bazarek, a są to:
Panie Weronika, Maria, Agata z Bytomia, Pani Ania z Lublińca, Pani Ania z Sosnowca, Pani Karolina z Dąbrowy Górniczej, Cassi_ z forum Dogomanii.