jako tymczasa mam pięknego elegancika z podejrzeniem białaczki. Postanowiłam zrobić mu loteryjny bazarek, aby go porządnie zdiagnozować - czyli za dwa tygodnie wykonać test PCR, aby potwierdzić lub wykluczyć ( oby !!!! ) białaczkę.
To delikwent, na którego zbieram

viewtopic.php?f=13&t=167777
Maurycy
Pochwalę się nowymi zdjęciami PanaKota

Te piękne zdjęcia zrobiła forumowa Wera 2499 ( 1/2 Korciaczek

A oto wygrana

Wygraną będzie misa z gliny - mojego wykonania. Od kilku lat chodzę na warsztaty, lepię garnki również w domu, dla siebie i małżonka, przyjaciół i czasami na sprzedaż. To wg mnie bardzo przyjemne hobby. Nie dorobiłam się pieca do wypalania gliny, więc wypalam w zaprzyjaźnionej galerii.
Misa jest z motywem liści klonowych, odciśnięte w glinie, naturalne zebrane przeze mnie jesienią liście.
Każdy gliniany "garnek" jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju

Misę wykonana z gliny, w pięknym zielonym kolorze ( wpadający w khaki ) z motywem liści.
Misa dwukrotnie wypalana. Rękodzieło.
Stanowi pięknym elementy dekoracji wnętrz, może służyć jako misa na owoce, cukierki, ciastka.
Wymiary: średnica 22 cm, wys. 10 cm
Chciałabym, aby znalazło swoich właścicieli 25 losów, każdy po 5 zł - czyli razem 125 zł - tyle ile kosztuje test ( może być oczywiście więcej ( wysyłka jest po mojej stronie

Losowanie odbędzie się przy sprzedaży min 19 losów.
Dla II i III miejsca przewiduję malutkie gliniane niespodzianki
Sierotką Marysią będzie mój Małżonek - w niedzielę 8 marca o godz.12.00

Na bazarku zebraliśmy 91 zł pięknie dziękuję

Od Marysieńki otrzymałam zwrot kosztów wysyłki - bardzo dziękuję

Wpływy z bazarków ogółem
Moc różności - 146 zł
Duża wiosna - 42 zł
Loteria - ] 91 zł - 11
RAZEM - 279 zł

Wydatki weterynaryjne na Maurycego
Wizyta w lecznicy Smartvet 110 zł ( szczepienie, test Felv i FIV - paskowy )
Wizyta kontrolna w lecznicy Centaur - 24 zł
Lecznica Centaur - testy na białaczkę ( powtórny test paskowy i PCR ), badanie krwi z biochemią i rozmazem ręcznym, USG nerek i jamy brzusznej, badanie moczu z punkcji pęcherza - 380 zł

Wydatki na dzień 16.03.2015 - 514 zł