Bazarek potrwa do niedzieli do godz.15.00.
Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Posłanka uszyte są z materiałów używanych, ale w dobrym stanie, wszystko jest uprane i uprasowane, oczywiście jeśli to było możliwe.
1.Dwa parapetniki, dwustronne, uszyte z różowego polaru i pięknego aksamitu w kolorze rozgniecionej maliny.Jeden ma haft maszynowy.Do drugiego mogę doszyć różowe pomponiki na sznureczku, dodatkowa atrakcja dla kota.Wymiary 65 x 27 cm.W środku wyjmowane materacyki.
Cena wywoławcza każdego 15 zł.

Licytuje (ten bez haftu) Mimusia za wywoławczą.Dziękuję

2.Zupełnie nie fotogeniczny parapetnik z mieniącego się weluru w kolorze indyjskiego różu.Ozdobiłam go naprasowanką z zabawnym napisem.Parapetnik jest zapinany na zamek, w środku materacyk z gąbki, co czyni go sztywniejszym.Zostało mi materiału uszyłam więc woreczek np.na kocie zabawki: myszki, piłeczki...itd.
Wymiary 68 x 27 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

3.Dwa parapetniki, dwustronne, z materacykami w środku w kolorze niebieskim i granatowym.To polar, ten granatowy wyjątkowo gruby i miękki, a na jednym niebieskim jest haft maszynowy.Do drugiego mogę doszyć pomponiki z filcowanej wełny, taka zabawka dla kota.Wymiary 60 x 26 cm.
Cena wywoławcza każdego 15 zł.

Licytuje ( ten bez haftu) Mimusia za wywoławczą.Dziękuję

4.Granatowa poducha z mikrofazy z naszytą kieszonką z weluru z aplikacją.W środku sznureczek z białym filcowym pomponikiem.W środku materacyk, poducha jest zapinana na zamek.Bardzo gruba, a kolor czerwony to krwista czerwień, nie taka jak na zdjęciach.Wymiary 49 x 36 cm.Sam materacyk nadaje się do transporterka.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje magoska_ za wywoławczą.Dziękuję

5.Rzecz tak kolorowa, ze aż bije po oczach.To poducha z polaru w kolorze szafirowym z aplikacją motyla z filcu w kolorze dojrzałej pomarańczy.W środku materacyk, sam nadaje się do transporterka.Wymiary 50 x 35 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje magoska_ za wywoławczą.Dziękuję

6.Poducha bardzo kolorystycznie pasująca do nr 5.Kolor pomarańczowy, a tkanina to coś w rodzaju boucle.Zapinana na zamek, w środku materacyk z wełnianej kołdry.Wymiary 48 x 36 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

Licytuje pirulasińska za wywoławczą.Dziękuję

7.Malutkie, nie ważące NIC materacyki do transporterka.To gąbka obszyta stylonowym materiałem w kratkę i czymś w rodzaju fizeliny z drugiej.Mają troczki, można wykorzystać.Wymiary 38 x 27 cm.
Cena wywoławcza każdego 5 zł ( mam dwa).

8.Kocyk dwuwarstwowy Disney`a, firmy H & M.Jedna strona ( w paski) jest z trykotu, druga z weluru.Nie nosi śladów używania, nadaje się nawet dla dziecka.Wymiary 77 x 71 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

9.Bardzo pasujący kolorystycznie do nr 8 materacyk do transporterka.Uszyłam go z grubej mikrofazy, w środku zaszyty jest materacyk bawełniany.Wymiary 40 x 27 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

10.Trzy rzeczy uszyte z miłego, bawełnianego materiału przypominającego flanelkę w zabawny wzór.
a/parapetnik o wymiarach 60 x 27 cm, w środku materacyk.Obie strony takie same.
b/poducha o wymiarach 52 x 34 cm.Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

c/poducha o wymiarach 36 x 30 cm, nadająca się do transporterka.Licytuje magoska_ za wywoławczą.Dziękuję

Mniejsze poduchy przepikowałam odrobinę, aby wkład się nie "zbrylał".
Cena wywoławcza parapetnika 15 zł, poduch 10 zł każda.

11.Torba RC z kotami w kolorze intensywnego różu.Wymiary 42 x 34 cm.Nowa.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

Oddam gratis nową, granatową torbę i bardzo "nie nowy"

kocyk- magoska_
Kolejny raz muszę napisać, że mój aparat robi beznadziejne zdjęcia, ale nowego na pewno nie kupię jeszcze.Kolory są ładniejsze, zapewniam.
Zapraszam.