» Wto gru 03, 2013 0:14
Re: WYBORY MISS I MISTER GRUDZIEŃ 2013 "KOCIE NOSKI"
KANDYDATKI:1. ZUZIA od Ewa L.
Daj całuska w różowego noska 
2. POLA od Ewa L.
Nosek eskimosek! 
3. PEREŁKA od kuba.kaczor13
No więc tak.Witamy się grzecznie , jak na Forum przystało . Pozdrawiamy znajomych i tych
którzy wpadną do nas w odwiedziny pierwszy raz .Serdecznie zapraszamy
Nazywam się Perełka Gandzia Purr Purr ,ex Paluszanka obecnie Pani Na Włościach ze służbą rozliczną.
Mam własną pościel w kotki
własne miseczki
i służbę ,która na widok moich oczu zrobi wszystko co każę 
Dnia pewnego(27-10-13) zawitała do nas kocia sierotka z Palucha.Moja Duża poszła tam w odwiedziny do mojej kociej rodzinki w schronisku i przyniosła
paczałam z zainteresowaniem
a wylazło z transporterka takie coś 
Mamy mały domek i od razu musiałyśmy mieszkać razem .No i ta Nowa zaczeła na mnie strasznie fukać.
I dlatego nazywa się Fuku. A że ma brudny nosek ,jakby łaziła w kominie na drugie imię ma Chimney .
A aby tradycji Trojga Imion stało się zadość do kompletu wołają na nią Tuli Tuli bo odkąd przestała się
bać przesiaduje u Dużego na kolanach w pozach rozmaitych
Tak więc zapraszamy
Perełka Gandzia Purr Purr i jej przyjaciółka Fukushima Tuli Tuli Chimney wraz ze służbą
Perełka
4. FUKU od kuba.kaczor13
Fuku

5. MISIA od Myszolandia
Misia,ach Misia
Moja Królewna ♥,moje Serce ♥
Kocham ją od 7 lat i nie mogę przestać.Zaiwaniła mi serce na amen,puchowiec jeden,złodziejskie kocie nasienie serduchowe ♥
Kulisy przybycia jej do nas poznaliście w zeszłym ko(t)nkursie,jak to jako turystka w czapce ukazała mi się w łazience jak z pracy wróciłam,te przeszło 7 lat temu
I tak sobie mieszkamy i mam nadzieję jak najdłużej to będzie możliwe pomieszkamy
Miesiąc temu pokochaliście Misiowego brzunia,to teraz Misia Wam pokaże nonio,uwielbiam ją całować w nonio,taki ma fajny mięciutki,wilgotny
Duuże mruczydełko od Misi dla Was ♥ Dużych i pozostałych kocich Kandydatów ♥ w konkursie [/i]

6. KULIKULI od dorcia44
7. DELTA od MAVI
Nos Delty podczas wykonywania czynności spania:
Nos Delty kiedy kot zdziebko zdziwiony:
Nos Delty kiedy kot na haju:
Nos Delty podczas bycia pieszczonym przez języczek Kici Krakowianki w akcie lansowanego obecnie w UE homozwiązku:
Nos Delty z profilu wysoko na szafie z artystycznie rzuconym na ścianę cieniem nochalka:
8. ELENKA od mir.ka

9. FELICJA od AgaS1987
1. Grunt to mieć wszystko w nosie...
2. ...i zająć się tym co się lubi, czyli zabawą 

10. SZYSZKA od iwaka
Jestem taka buraskowa Szyszka

11. PEREŁKA od Spilett
Czeeeeeeść! Jestem Perełka.
Mieszkam sobie z moją Dużą w ciepłym domku, bo kiedyś mieszkałam na dworze, było mi bardzo zimno i miałam chory nosek...
A teraz już jestem zdrowa i mam zdrowy nosek, o!Czy ktoś powiedział 'nosek'?
Nosek ziewa.
Nosek śpioszka.
Nosek się myje.
Noski dwugatunkowe 
12. MARCELA od bakakaj
Dojrzały nos Marceli królującej u moich rodziców - ojca owinęła sobie wokół ogona i dosłownie wodzi go za nos
13. FRIDA od bakakaj
Wiecznie zdziwiony nos Fridy - mojej rezydentki
a tu nos nieco melancholijny
14. ARLETA od bakakaj
Artystycznie nakrapiany nos byłej tymczaski - Arlety
tutaj w kontraście z różowością języka (ciekawostka: jak widać wibrysy ma białe, ale jeden, jedyny wąsik był czarny)
a tu z profilu
15. TOLA od bakakaj
Uroczy nosek rezolutnej Toli - obecnej tymczaski (na tym zdjęciu jakby trochę wystraszony)
nosek zaspany
rozczulająca plamka obok noska
i nosek w stanie pełnego relaksu
16. GERDA od bakakaj
Łososiowy nosek Gerdy - mikołajkowej niespodzianki. 6 grudnia, w największą śnieżycę, siedziała skulona pod samochodem i głośno płakała
zbliżenie - nos w pełnej krasie
17. NEFRETETE od LadyStardust

Ja i moja duża
18. MYSZA od hikora
Oto księżniczka Mysza i jej nosek, którego oczywiście nikt nie może całować poza nią...
19. LUFTMYSZA od Regina S.
Życie z kotami zaczęłam 20 stycznia, kiedy to przybyła do mnie Luftmysza, wówczas 4-miesięczna, ciekawska kotka,która różowy nosek wsadzała i do dziś wsadza w każdy kąt. Luftmysza to kocia indywidualistka, bardzo ciekawa świata, dająca się dotknąć tylko wtedy, gdy ona ma na to ochotę, a przy tym niezwykle empatyczna. Niech tylko który z kotów zachoruje, to dogląda go z wprawą zawodowej pielęgniarki:) Mnie też zawsze pociesza, gdy płaczę:)
Luftmysza demonstruje różowy nosek od frontu:)
Różowiutki nochalek Luftmyszki:)
20. ŻBICZKA od Regina S.
W lipcu pod blokiem mojej mamy została porzucona dwumiesięczna Żbiczka, więc ją zabrałam i rozpuściłam jak dziadowski bicz, zwłaszcza że maluszek sporo chorował. Teraz jest rozbrykana, wesoła, pewna siebie i bardzo ufna.
Dwukolorowy nosek Żbiczki
Nosek Żbiczki z profilu
Nosek w akcji, czyli Żbiczka wącha kwiatki:)
21. PUSIA od Marcyśka
Pusie znalazłam 3 dni temu.Jet kochana i ma wielki apetyt.Chciałam przedstawić wszystkim jej nosek 
Poranna toaleta
22. KARMEN od Aaaśka

23. KOLA od Aaaśka

24. NATALIA od charm
Natalia - trafiła do nas kilka miesięcy po burasiątkach, zabrałam ją z przystanku, z którego odjeżdżałam do pracy, potrafi udawać słodką pieszczochę, ale najbardziej charakterna z całego towarzystwa

Ostatnio edytowano Pon gru 16, 2013 10:54 przez
KITA - RZESZÓW, łącznie edytowano 14 razy